Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Iselin, hai ca nu iei absentza cu conditia sa vii zilnic!

Cu ce te epilezi tu de te faci de 2 ori pe sapt?
Eu ma fac cu Brown-ul si cam o data la 3saptamani..sau maxim la 2 dar niciodata mai des..

Restul fetelor, unde sunteti?

Va pupic.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Prezent si eu! Tarziu, stiu, dar aici sunt!
Cu epilatul sigur o sa ma fac de rusine, dar asta este (intre prieteni iti permiti si asta). Inainte sa fac bebe tot cu Brown sufeream si eu, insa timp de noua luni mi-a fost cam mila de Ruxandra mea (imi spusese cineva ca tot ce simte mama simte si bebe) si am trecut la varianta aparat de ras . Am incercat sa reiau prietenia cu Brown-ul, dar mi-a fost mult mai greu dupa intrerupere si am cam continuat asa.
Una peste alta: sunt blonda, nu se vede cand incepe sa creasca si imi permit sa prestez doar o data pe saptamana.
Mi-am propus sa trec la varianta "ceara", insa nu prea am destul curaj. N-o fi prea dureros? Hmmm...aici se pune vorba aia cu baba care sufera la frumusete...

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Sim, adika nu te-ai facut niciodata cu ceara?
Eu de pe la vreo 15 ani..prima data e dureros, apoi te obisnuiesti..Si pielea ramane asa catifelata si..cheala!!

Eu aici ma fac cu Brownul pt ca singura nu indraznesc sa ma fac cu ceara (nu de durere ci ca nu m-as pricepe) iar sa ma duc la cosmetica e mult prea scump...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna seara .
La Focsani este o seara superba de vara .Mirosul teiului iti da o buna dispozitie .Mi-ar place sa vad apusul soarelui intr-un loc exotic si plin de mister .
De exemplu, mi-ar place sa fiu la mare .
Voi ce ati prefera acum?
Adevarul este ca mi-e dor de linistea marii si de plimbarile de pe faleza .
Va pup ,o seara placuta va urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Frumoaselor, eu mai cu aparatul (Philips), mai cu crema. Dar ideea este ca eu sunt bruneta natural si nu pot purta fustita cand incepe sa creasca. Asa ca dus si crema... De aceea am intrebat. Ma deranjeaza cand incepe sa iasa din piele. Uf!
Daca m-as indura as face o epilare permanenta, dar ma gandesc ca nu e corect sa dezechilibrez familia pentru mofturile mele.

In rest, putina caldura si pupici.

Mergi la inceput

Neatza!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ba da, Motanik, o singura data am trecut prin asta: nici nu mai stiu cati ani aveam, dar eram destul de tinerica, atunci cand m-am trezit ca merg la un salon de cosmetica sa ma epileze cu ceara. Asa experienta, asa urmari: nu numai ca mi-a ramas o gramada de par pe picioare care se vedea chiar imediat dupa epilat, dar m-a si parlit cu rani desteapta aia. Ei bine de atunci n-am mai avut curajul sa ma dau pe mana altcuiva.

De curand mi-am gasit o cosmeticiana care pare tare priceputa si mai ca m-ar bate gandul sa incerc, dar mi-e asa de frica... huh! Pana la urma tot ma dau eu pe brazda!

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Sim, nu mi s-a intamplat niciodata ce zici tu...ba chiar inainte sa plec de acasa am gasit la TGv o cosmeticiana asa buna, picioarele aratau super, nici un fir nu ramasese..si acum se foloseste ceara de unica folosinta deci nu mai e asa rau ca atunci cand ne afceam noi la 15-16 ani!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ce faceti mai fetelor?
La Focsani ploua de rupe de citeva ore, da' mie-mi place vremea asta.
Imi este gindul numai la mare, plecam peste o saptamina la Mamaia, doar pentru 3 zile din pacate. Sper s-avem vreme frumoasa, oricum mai vorbim pina atunci.
Ce mai vorbiti voi aici, ca nu mai stiu?????
M-AM INTILNIT CU LORENA!!!!cred ca v-a povestit si ea ceva.O pupik dulce si mai trec sa o vad!!!
Vom organiza intilnirea forumistelor!!!!Trebuie sa alegem data,si....ne vedem!!!!Cine se inscrie????

Flori a ajuns oare ???
Ma iertati ca fug acum, ma duc sa vad cum face nani asta micu' si poate imi face si mie pofta.

Am si serbare miercuri!!!!!!
HAI PA.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Kata, mama, Flori abia a plecat si a zis ca se mai opresc si pe traseu deci mai dureaza...

Vezi ca ne vizitezi cam rar si iti pun absentza...dar hai ca mi-esti draga si te iert de data asta

Sper sa fie o serbare minunata (e ultima la gradi sau cum?)!

Pupici

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput