Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Eu sunt mai matematica, deci:

1.Va pup pe toate.

2.Va multumesc pentru urari. De fapt bebelina mea va multumeste. Mai in franceza, caci in romana momentan refuza.

3.Am absentat caci: M-am plimbat. Am fost la iarba verde. Am facut plaja. Am jucat volei. Am ras. Am mancat prajituri si tort. Cacao cu crema de nuca de cocos. Am alergat dupa un bondar.

4.Roxana, toata admiratia mea pentru tenacitatea ta. Putere de munca si rabdare. Deja CV-ul tau arata altfel. Cei care locuiesc in strainatate stiu ce important este acest lucru.

5.Ce filme ai vazut Flori? Eu doar Masca lui Zorro ( a x-a oara) si am imprumutat Troia cu Brad P.Ieri seara pe canalul public a fost Propunere indecenta, dar deja m-am plictisit sa vad reluari. Troia n-am mai vazut.
Si sa nu uit: te invidiez pentru plecare...

6. Lorena, ai fost la mare sau iti faci planuri? Ai terminat sesiunea, scoala?

7.Dana, gatesti bine? Cu ce ati acompaniat puiul la cuptor? (adica vin, salata, ciupercute?)
Vreau sa te intreb: ai emotii? Eu eram coplesita. Stau prost cu factorul emotional.

8.Andra: ca de obicei te pupic, cu permisiunea ta, caci imaginea mea despre tine e tare dragalasa Poate nu m-am exprimat bine, dar am ramas cu ideea ca esti calda, dulce, buna.

9.Kata???? Portabilul?

10.Puiul meu nu stiu daca a inteles ca e ziua ei de nastere, dar i-a placut mult sa cante cu noi La multi anisi i-au mai placut cadourile. Bate din picioruse cand are ceva nou si simte nevoia sa spuna ca ii apartine.
Chiar daca ma repet, va spun ca prin ea am impresia ca imi retraiesc copilaria. De fapt redevin copil. E un sentiment minunat pe care cu egoism nu l-am incercat pana acum 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza si o saptamana frumoasa si usoara tuturor!
Noi ne-am intors ieri de la Focsani, unde ne-am simtit tare bine impreuna cu parintii nostri.
Lorena, chiar imi pare rau ca nu m-a dus capul sa iti fi propus o intalnire, ca poate mai adaugati un prichindel si o mamica grupului la prima intalnire de focsaneni.
Iselin, uite ca apuc si eu sa-ti multumesc de bun venit si sa ma alatur tuturor intr-un mare La multi ani! pentru fetita ta. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna!

Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

SIM, imi pare rau ca nu am stiut ca esti in Focsani , ptr ca sigur eu te bombardam cu mesaje si poate ne intalneam.Nu-i nimic ramane pe data viitoare, cand mai vii acasa.
ISELIN ,partial am luat vacanta , ptr ca studentii abia au inceput sesiunea.Mai avem cale lunga pana la mare.Informatiile luate erau de la PROTV.
Va urez la toate o saptamana f buna.

Mergi la inceput

Buna dimineata de aici!
O saptamana buna va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,imi pare rau ca zilele astea am scris asa putin,dar cred ca ma iertati,nu?A trebuit sa facem bagajele,ultimele cumparaturi,ultimele probleme de rezolvat...Acum suntem cu bagajele la usa! Speram sa incapa in masina.Cezar zicea azi ca ar vrea sa cumpere un portbagaj care se pune pe masina(ca o cutie,nu stiu cum se numeste ) si i-am spus ca daca ia din ala ,la anu' o sa cumpar si mai multe cadouri

Fetele mele scumpe,va pup dulce de tot,o sa-mi fie taaaare dor de voi,dar o incerc sa intru si din Ro sa va scriu cateva randuri.Sa aveti grija de voi,va doresc sa va bucurati de o vara frumoasa si sa aveti concedii placute,indiferent unde o sa mergeti.

Sper sa nu ma uitati

Va pup

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Am promis cateva pose. Iata:

[FORMULA 1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Flori, gata ati plecat?
Ce dor o sa imi fie de tine...
Dar o sa ma gandecs ca te distrezi si ca vii repede inapoi la noi!

Fetelor, va doresc o zi mai racoroasa decat a mea...in curand o sa ma topesc cu totul..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lorena, fii sigura ca data viitoare nu scapati de mine. Eu sunt plecata de vreo 8 ani din Focsani si tare s-au mai rarit prietenii pe care ii stiam: ba au plecat, ba nu mai sunt de gasit si uite asa ne petrecem tot timpul pe la rude.
Concediu placut, Flori! Te asteptam sa vii repejor si cu aer curat de concediu. Desi anul trecut mi-am luat abia vreo 10 zile de concediu, nu mi-am bagat mintile in cap si uite ca anul asta se duce cu vara lui cu tot si in afara de o saptamana pe care am luat-o repejor in primavara, restul e mare, frumos si neplanificat. Asa nu se mai poate: un consiliu de familie e musai !

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Slaba prezenta...slaba rau...pey o fi venit fetelor vacanta dar de aici nu va dau concediu, asa ca haideti la postat pana nu incep sa pun absentzele!!

(eu fug acasa, va doresc o seara minunata! )

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Nu, va rog, nu vreau absenta!

Cred ca Flori a plecat.
Restul muncim, invatam, postam DC.
Sanatosi sa fim!

Noi ne-am serbat ziua de nastere si la garderie.
Asa ca am mai avut un tort mare, mare cu crema de vanilie, lumanarele care canta atunci cand le aprinzi, baloane si cadouri. A fost superincantata bubulina mea.

Intrebare: cat de des va epilati voi vara? Caci cred ca eu sunt obsedata. Deja de doua ori pe saptamana e prea mult!

Mergi la inceput