Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

quote:
Originally posted by dana n.

Buna dimineata!
Sper sa avem si focuri de artificii,dar asta depinde daca ne dau voie,acolo langa restaurant.
Nu stiu chiar toate obiceiurile care sunt la Focsani.Oricum nasii nu sunt din Focsani si va vi alegerea lor cine va tine lumanarile.
Eu nu voi pune nimic in piept la invitati(niciodata nu am suportat sa-mi gaureasca cineva de cateva ori rochia pana sa reuseasca sa-mi puna floarea).In schimb voi da la invitati marturii.Flori vor avea in piept mirele ,nasul si socrii(dar din trandafiri naturali)

Sper ca nu v-am plictisit!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Sa stii ca nici eu nu ma omoram dupa florile din piept, dar cand le-am vazut pe ale mele nu am rezistat.
Nunta noastra a fost in ton de alb-albastru.
Rochia mea cu bleo, costumul lui spre bleo, sala cu baloane albe si bleo, lumanarele bleo, servetele albastre, fetele de mese albastre...totul..
E culoarea mea preferata.

Si floricelele le-am gasit foarte finutze, intr-un material gen satin, ghici ce culoare!?

Oricum va fi foarte fain sunt sigura, indiferent ce alegi.

(pana si floricica de pe forum o pun meru cu albastru!)

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Culoarea Bleo...se vede ca suntem sagetatoare...si mie tot albastru imi place,sa vezi cate haine am culoarea asta.Restaurantul la care facem noi nunta este deja amenajat si predomina culoarea piersicii(ceva inte roz si portocaliu),asa ca nu mai puteam alege.Daca alegeam ghici asupra carei culori ma hotaram?

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Daca imi zici ca dupa albastru preferi galbenul...suntem surori de cruce!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna fetelor,

Andreia, drum si aveti multa grija. distractie maxima. si pozeee multe.

Inchid oare io triunghiul cu albastru?..si mie imi place albastru dar si rosu. Am oki albastri ca asa l-am farmecat pe al meu sotz;
Culcea e ca puiul meu ma mosteneste numai la culoarea okilor ca altfel il acuzam pe barbate-miu ca l-a facut cu alta si ma e si blond.
si la nunta am avut bineinteles rosu cu albastru.
cat despre artificii Dana, ar trebui sa intrebi la primarie. cred ca la noi nu a fost nevoie, la snagov, departe de civilizatie!

si fetelor, nu uitati ca maine fetitza Iselinei, Anne (parca, sa nu grasesc)implineste 2 anisori asa ca

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI! ANNE

Iselin, sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita si voi sa va bucurati sanatosi de ea.

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motanik

Daca imi zici ca dupa albastru preferi galbenul...suntem surori de cruce!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Dupa albastru,prefer rozul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

HELBI,sa ai vreme buna si sa te simti perfect la mare .
MOTANIK, sper sa ne odihnim un pic ptr ca in ultimile saptamani tot WE numai in deplasare am fost.A fost frumos ,dar as vrea sa stau si la televizor ,apoi sa fac ceva bun de mancare.
DANA ,cand pleci spre RO?
PRIXI,ce mai faci ?
Va salut pe toate si va urez sa fiti iubite.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena.n

HELBI,sa ai vreme buna si sa te simti perfect la mare .
MOTANIK, sper sa ne odihnim un pic ptr ca in ultimile saptamani tot WE numai in deplasare am fost.A fost frumos ,dar as vrea sa stau si la televizor ,apoi sa fac ceva bun de mancare.
DANA ,cand pleci spre RO?
PRIXI,ce mai faci ?
Va salut pe toate si va urez sa fiti iubite.

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

Plecam de aici pe 29 sau pe 30....

Mergi la inceput

ISELIN,PTR FETITA TA :si multe cadouri , si multi copii care sa ii ureze "LA MULTI ANI" fericiti si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Andre, drum bun si distractie placuta, ti-am mai urat dar mai zic o data sa fiu sigura ca ajung urarile la tine!

Iselin, sa iti traiasca puiutza, sa se faca mare, sa fie sanatoasa si sa va umple viata cu bucurii!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Salut, fetelor.
Am o veste buna sa va dau : s-a realizat prima intalnire "Despre copii" la Focsani .Dupa mai multe incercari nereusite , aseara am reusit sa ma intalnesc cu Katalina.Era impreuna cu sotul si Robert , baietelul lor ,care sincer m-a uimit cat de sociabil este la 1 an si 2 luni . Sa le traiasca si sa ii faca o surioara ptr ca tare frumosi mai erau toti trei.
In rest sa auzim numai de bine ,cum spune un inaintas al meu.

Mergi la inceput