Vrancea ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 9
sim spune:
Noi am cununat de vreo 4 ori pana acum: o data in Ramnic si de 3 ori in Bucuresti. De fiecare data a fost la fel: domnisoara si cavalerul de onoare au dus lumanarile pana la biserica si dupa, iar in timpul slujbei noi (nasa si nasul) am tinut lumanarile. Asa mi se pare si normal.
Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
motanik spune:
Si la noi e la fel. Domnisoara si cavalerul au tinut lumanarile pe drum iar in biserica la slujba nasii.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
sim spune:
O seara buna si un we placut! Noi maine dimineatza plecam spre Focsani. Sper sa se poata trece podul de la Buzau (am auzit ca ar fi facut un pod de pontoane - cum o fi n-am idee).
V-am pupat!
Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
iselin spune:
Salut frumoaselor!
Acum sunt aici.
Am avut si eu timpul super-ocupat si am facut pauza de net. Si voi...ce mult ati mai scris!
Bine ai venit Simona!
Sotul meu a facut Unirea! Si e tare!
(Eu cred ca varfurile sunt varfuri oriunde. Normal, conteaza si profesorii. In facultate aveam prieteni din Braila, si era aceeasi vesnica poveste, argumentele dintre doua licee super..)
Iar posele nu le-am putut vedea.
Dana, frmoasa rochita! De fapt: eleganta! Oricum eu sunt pentru lucrurile simple, dar superbe, perfect asortate si nu combin niciodata mai mult de 3 culori, decat in imprimeuri.
Kata, pupici!
Te gandesti la trei pui? Bravo! Si eu, dar...nu am decat unul momentan.
Alex, noi suntem bine, multumim. O sa-ti dau pose multe!
Flori, drum bun!
Motanik
motanik spune:
Neatza!!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
dana n. spune:
Buna dimineata!
Sper sa avem si focuri de artificii,dar asta depinde daca ne dau voie,acolo langa restaurant.
Nu stiu chiar toate obiceiurile care sunt la Focsani.Oricum nasii nu sunt din Focsani si va vi alegerea lor cine va tine lumanarile.
Eu nu voi pune nimic in piept la invitati(niciodata nu am suportat sa-mi gaureasca cineva de cateva ori rochia pana sa reuseasca sa-mi puna floarea).In schimb voi da la invitati marturii.Flori vor avea in piept mirele ,nasul si socrii(dar din trandafiri naturali)
Sper ca nu v-am plictisit!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
lorena.n spune:
Salut.
Aseara cu cine credeti ca m-am intalnit prin oras ?
Cu vanzatoarea de la cofetaria Teatru,cea despre care vb acum cateva zile .mi-a spus ca a intrat in somaj .Dar la fel de cocheta era .Si ,mai ales zambitoare .Fiecare om are o frumusete a lui interioara .Aceasta femeie are marele merit ca stie sa iti zambeasca si noi ,acum in Romania , de aceste mici amanunte avem nevoie cand mergem in orice loc public.
Cum va pregatiti ptr we ?
motanik spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Buna dimineata!
Sper sa avem si focuri de artificii,dar asta depinde daca ne dau voie,acolo langa restaurant.
Nu stiu chiar toate obiceiurile care sunt la Focsani.Oricum nasii nu sunt din Focsani si va vi alegerea lor cine va tine lumanarile.
Eu nu voi pune nimic in piept la invitati(niciodata nu am suportat sa-mi gaureasca cineva de cateva ori rochia pana sa reuseasca sa-mi puna floarea).In schimb voi da la invitati marturii.Flori vor avea in piept mirele ,nasul si socrii(dar din trandafiri naturali)
Sper ca nu v-am plictisit!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
Sa stii ca nici eu nu ma omoram dupa florile din piept, dar cand le-am vazut pe ale mele nu am rezistat.
Nunta noastra a fost in ton de alb-albastru.
Rochia mea cu bleo, costumul lui spre bleo, sala cu baloane albe si bleo, lumanarele bleo, servetele albastre, fetele de mese albastre...totul..
E culoarea mea preferata.
Si floricelele le-am gasit foarte finutze, intr-un material gen satin, ghici ce culoare!?
Oricum va fi foarte fain sunt sigura, indiferent ce alegi.
(pana si floricica de pe forum o pun meru cu albastru!)
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
motanik spune:
quote:
Originally posted by lorena.n
Salut.
Aseara cu cine credeti ca m-am intalnit prin oras ?
Cu vanzatoarea de la cofetaria Teatru,cea despre care vb acum cateva zile .mi-a spus ca a intrat in somaj .Dar la fel de cocheta era .Si ,mai ales zambitoare .Fiecare om are o frumusete a lui interioara .Aceasta femeie are marele merit ca stie sa iti zambeasca si noi ,acum in Romania , de aceste mici amanunte avem nevoie cand mergem in orice loc public.
Cum va pregatiti ptr we ?
Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....
Lorena, eu o sa muncesc si maine iar duminika o sa avem probabil musafiri.
Voi?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2