Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

asi din pacate shehe a pierdut sarcina.
arditfata, las ca toti trecem prin sit de genul asta si eu de vreo 2 ani parca am viata precum un grafic din ala sus-jos-sus-joj-jos-jos si tot asa.

lasa ca rasare soarele si pe strada noastra.

la toate fetele

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Tumpi, merci frumos ca nu m-ai uitat sa ma treci si pe mine pe listuta!
Asa sa fie!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

ilenya pai la tine nu-i infundata parca ci doar slab pemeabila si sinuoasa, parca asa ziceai, gresesc? cam asa avea si tia si uite ca minunea s-a intamplat!

cat despre sfestanie.. eu nu sunt religioasa, ma duc la biserica la paste si craciun pentru ca imi place traditia, nu pentru ca as crede intr-o recompensa divina, asta este, probabil sunt asa din cauza ca asa am fost crescuta, nu stiu, dar acum mi s-ar parea o fatarnicie sa chem un preot care sa faca ceva in care nu cred, pentru ca niciodata nu am gasit un sprijin in religie, asta este, puteti sa aruncati in mine cu ce vreti, respect sa stiti faptul ca voi aveti credinta, si cand duceti listuta va multumesc pentru ca ma gandesc ca o particica din energia care o depuneti cand va rugati, poate migreaza, asa.. un pic spre mine, astai!

fetelor va multumesc mult pentru incurajari, si sa stiti ca orice s-ar intampla nu renunt la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Am intrat sa vad ce mai faceti, dar vad ca aveti o multime de probleme. Sper ca le veti rezolva rand pe rand, pe toate si va va reveni pofta de viata.
Bun venit noilor aspirante si sa ramaneti cat mai putin la noi, sa treceti repede la mamici.
La multi ani Astery, cu intarziere, sa-ti traiasca bebicul si sa fiti sanatosi!
La multi ani Mihaela si sa ajungi cat mai repede la mamici!
Ancuta nu-mi place ce citesc! Bine ca te-ai hotarat sa revii la sentimente mai bune! Las' ca trec ele, relele si vin si cele bune.
Ardit imi pare rau pentru tot ce ti se intampla! Dar tu esti fata curajoasa si vei trece bine de toate!
Laurici imi pare rau pentru prietena ta, dar ma bucur ca tu esti bine si sper ca la fel de bine vei fi urmatoarele luni, pana se naste bb mic.
Flori cand incepi tratamentul pentru FIV?
Sorina poate in curand vei avea motive sa ajungi rotunjoara! Ce m-as bucura!
Georgiana nu-i rau daca te tenteaza homeopatia, mie imi pare rau ca nu am descoperit-o mai repede, poate scapam de multe belele.
Fetele cu trompe infundate, mai ales cele cu una singura si pe care nu le incanta perspectiva laparoscopiei, nu ati vrea sa incercati acupunctura? Dr. la care merg mi-a spus ca au fost cazuri in care s-a restabilit permeabilitatea trompelor. Nu se desfunda ele cu certitudine de 100%, dar nici nu strica sa incercati.
Va pup pe toate, in special pe cel tristute, poate le revine zambetul pe buze!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna Medeea76..iti multumesc pentru raspuns ,dar fiindca sunt noua pe site ,nu gasesc explicatia de care spuneai a Doc T ,tare mult as vrea sa citesc si eu ce scrie acolo .Te rog ma poti ajuta cu un link ,ceva
pupici
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Nu e cu nici un ochisor!!! Sarcina era doar pe creierul meu...si de acolo si simptomele si temperatura...etc. Joi, pe 9 iunie am facut BhCG si a iesit 0,09 ieri am repetat-o si e 0,04....deci ies si piticii de pe creier... intre timpe un test clear blue slab pozitiv si nu mai tin minte cate vreo 8-9 in total clar negative. Nu mai fac nici o echo pana vineri ca sambata am si examen si nu vreau sa-l pic. O sa vad tot sambata inainte de diphereline cand imi mai face o echo, ce e cu acel posibil "sac gestational"...poate o fi fost doar un cheag sau o sarcina mai veche oprita in evolutie din moment ce valoarea din sange scade. Asta este. Tot am realizat ceva bun ca de joia trecuta pana azi am slabit 3 kg! Acum trebuie sa invat puternic pentru ex. de sambata si sa-mi revin pentru diphereline care il fac sambata dupa examen. De fapt deja mi-am revenit. Sa ma ierte Laurici si Anca Wish si Astery pentru ca le-am disperat zilele astea cu crizele mele. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce ati mai scris mai fetelor..io azi am avut o zi plina..
mai stau putin si plec acasa. va doresc o seara minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

lachi, lasa ca vine el bebelusul acum tu sa fi santoasa si intreaga pt examen si fiv

fetele, eu zic sa o obligam cumva pe laurici sa intre in fiecare zi cel putin o data si sa ne dea raportul, noua luni, zi de zi!

artitel

sorina, eu am luat carpicoane, chiar mi-au placut, mai am in frigider o cutie si imi mai pun din cand in cand cand am eu impresia ca imi este frig, e antiinflamator, nu stiuce legatura ar avea dar..
cred ca vreau si eu laptisor de matca si polen, imi povestesti?

in alta ordine de idei, mi-am facut ieri colposcopie, spre disperarea doctoritei care mi-a spus ca am pitici pe creier si a chemat un asistent sa vada un col normal, in semn de pedeapsa, ca nu de asta am eu nevoie, dar nici nu mi-a spus de ce am nevoie
papanicolau II cu bacterii a fost tratat cu indiferenta totala

ma pregatesc de hsg luna viitoare, am inceput sa ma tratez singura si doctorita ma lasa in pace

thea, rapid povesteste cum este cu acupunctura pt trompe! ale mele sunt permeabile dar poate trebuie largite!

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Andicule, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, si un bebe sanatos si frumos!

Lachione.... imi place atitudinea ta! Va fi si bebe pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Fetelor,
Sa aveti o seara super.

Va pupik,

Mergi la inceput