Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Merci Andicu !! Felicitari pentru bebe ,sarcina usoara si bebe sanatos !!
Acum am o intrebare pentru cine stie sa-mi raspunda ,devin din ce in ce mai ingrijorata aici ,simt o intepatura in partea stanga ,asa e normal sau e o alta cauza
kisses tuturor
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Maria, da, e normal, are dr. T explicatii complete pentru asta
Fetele, bine v-am regasit, tot nu pot sa plec de la voi!
Ardita, imi pare rau, stii totusi ca dupa ploaie vine soare, nu? Hai ca trimit PM
Laurici, mersi frumos de mesaj, la mine a venit CM la 12 zile dupa Gravibinon, iar intarzierea s-a datorat tratamentului cu Utrogestan si probabil Gravibinonului. Mai rau e ca sangerarea nu s-a oprit nici pana astazi, ziua a 13-a de ciclu. N-am mai patit asa ceva, data viitoare cred ca nu mai incerc nici o sustinere, pana la urma tot trebuie sa fie bine. Iti tin pumnii, daca la eco s-a vazut ceva, asta e de bine, la mine pana sa se vada ceva, se producea avortul menstrual, asa ca la tine cred ca de data asta a reusit!
IrinaCodrina, ce faci, in ce stadiu mai esti? Poate trimiti PM.
Fetele gravidutze, felicitari! si noile venite fuga, fuga dincolo!

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor, eu sunt o aspiranta junioara as putea spune. Deocamdata ne pregatim de nunta, pe 20 august. Din cauza unor simptome neplacute, eu am renuntat la fumat, la cafea, si mai nou la anticonceptionale. De o luna si jumatate. De ce zic aspiranta junioara? Pentru ca in sufletul meu sper sa se intample o minunepentru ca acum, ma protejeaza decat el, nu folosim nici prezervativ, nika. Probleme nu cred ca ar fipt ca in februarie am avut o rana pe col pe care am cauterozat-o iar dr m0a asigurat ca pot face copii. Amandoi ne dorim dar el vrea sa mai treaca o perioada de cand am oprit pastilutele.
Pana atunci...eu raman si sper ca un nebunatic voinic va ajunge stiti voi unde!
Va pup pe toate si va tin pumnii!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bine ati venit fetele noi si sper sa auzim cat mai repede de

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salut dragutele.Am intrat in primul rand sa va salut.

In al doilea rand vreau sa va spun ca azi e ziua lui TMihaela.
hai sa ii uram La multi ani, si sa ii facem un pic de galerie.

si sa ii uram......

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

fetele nu va ingrijorati ca-mi revin eu, problema este ca constat cu surprindere ca de ceva timp incoace, de cativa ani adica, tooot strang probleme, si in loc sa se rareasca, se indesesc, ma intreb unde o sa ajung, daca as face o lista cu problemele care le-am avut si le am, nu numai voi v-ati plictisi sa o cititi, ci chiar si eu m-as plictisi de inventarul asta, asa ii de lunga! so: le rezolv eu una cate una problemele astea, singura chestie ar fi sa nu se mai lungeasca lista ca nu stiu daca rezist, asta e

pup fetele dulci fara egzceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela LA MULTI ANI!

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!

Mai fetelor eu sunt putin zapacita de ce e Sheherezada pe lista ?Nu era la gravidute?

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela, tot ce-ti doresti, desi stim noi ce-ti doresti mai mult si petrecere frumoasa.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

MIHAELA
Sa fii sanatoasa,fericita si sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta

Arditutz

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Ardit, si eu ma gindesc citeodata ca parca inainte nu aveam atitea probl. Dar trec ele. Am avut o perioada de vreo 2 ani in care s-au tinut lant, nu ne venea sa credem si stateam cu grija "oare ce mai urmeaza?" Am reusit sa aducem un preot in casa pt sfestanie si in prealabil i-am povestit toate cele. S-a mirat si el de cite si cum ni s-au intimplat, a facut sfestania, apoi ne-am spovedit/impartasit si nu stiu cum, sa bat in lemn, dar s-au oprit nebuniile. Poate ca asa era sa fie , nu stiu.
Acum nu vreau sa zic ca asta e solutia, doar ca toate au si un final, mai iese si soarele. Eu insa pot zice ca straluceste doar atunci cind voi avea BB! Poate cer prea mult...

Nu sunt contra tratam. naturiste (chiar folosesc de cite ori imi apar chisturi sau alte pb.), dar de TRATAMENT NATURIST PT. DESFUNDARE DE TROMPE NU AM AUZIT. In afara de Sovata/ Techirghiol, unde am fost anul trecut si nu am avut cine stie ce rez, iar anul asta nu am cum sa ajung.Sunt dispusa sa incerc orice, dar nu stiu ce...

La multi ani sarbatoritei !!!!! si pupici pt voi toate!

Ilenya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10726;80/st/20050524/l/26/dt/-5/k/6702/ttc.png

Mergi la inceput