Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirela pui, nu sunt pesimista chiar deloc dar...niciodata nu sti ce-ti aduce ziua de maine! Culmea este ca ma simt bestial de bine si tocmai asta ma sperie foarte tare. Am tot citit ce scriau alte fete care au facut tratament pentru sustinere si mi-e cam teama.
Am uitat sa va sspun ca ieri am fost la echo, nu la dr mea, la altcineva care nu ma cunoaste. M-a pus sa-mi dau pantalonii jos sa vada burtica prima data si-mi zice: Da, este acolo, chilotzii jos sa vedem inauntru. A tras un ochi rapid mi-a spus ca sigur s-a implantat foarte tarziu, sa-mi fac Gravibinonul linishtita si...sa ma duc sa ma mai vada peste 7 zile cand se va vedea foarte bine.
Acum io ce sa mai zic din moment ca ma simt asa bine???
Astept sa vad ce-mi spune si cealalta medica.

dana p, felicitari pentru examene!!!si

Fetele va pup pe toate!!!

Ops, la mesajul anterior am uitat sa ma semnez, dar ma semnez acum

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Ancuta Wish
Laurici mamica de fetitza sau putzulica, mumoasa semnatura ti-ai mai tras. Si ai grija, alta data sa nu o mai uiti, ca te bat, da?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

vad ca sunteti mai vesele astazi, asa ca musai sa ma inveselesc si eu.
Ardit, fata...offff...dar bine ca esti in regula, las ca trece si pasa asta proasta.
Dana p., ma bucur ca s-au clarificat lucrurile, asa trebuie
Georgi, fata...ce mai e nou pe ordinea de zi in atingerea telului ? (mamaaaaa, ce limbaj de lemn am bagat)
Lauriciu, aplic schema, fetele !

voi ati folosit careva supozitoare de carpicon ?

eu cu sotul am trecut si pe apicole, adica eu ma indop la greu cu laptisor de matca (hormoni feminini), apilarnil&propolis&polen (fibroame, chisturi, antibiotic), mai iau fier si vitamina E, si carpiconul ala si ceaiurile mele. Sotul continua cu branca si ia si el apilarnil&Co.
Radeam ieri amandoi si ziceam ca o sa ajungem ca 2 bubuline rotunjoare la cat ne vitaminizam.
fac si monitorizare, atat cat se poate, adica ieri ziua 9 si mai merg in ziua 13.

mai dati si voi raportul cu tot ce mai faceti, sa ma mai inspir, poate inghititi ceva mai smecher si vreau si eu...

toate fetele

Mergi la inceput

Sorinache mama, eu nu aplic nimic, doar caut ceva retete naturiste pentru desfundarea trompitelor. Bag de seama io, ca sunt intr-o pauza totala. Am eu altceva in cap, dar din pacate nu am sustinere totala.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Georgi, ce ar fi sa mergi la un dr. homeopat ?

Mergi la inceput

Sorinache, nu e o idee rea, dar trebuie sa ma pun la punct cu ceea ce inseamna homeopatia si sa incep sa caut un doctor din asta in Brasov.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna tuturor !!Sunt noua pe site si la fel ca si voi in asteptarea unui bebe !M-au impresionat discutiile voastre drept pentru care m-am si logat !Eu sunt abia in faza de inceput si a incertitudinii dupa un test de sarcina facut ieri ,care arata slab pozitiv .Nu stiu ce sa cred ..sper sa fie de data asta ...am mai avut o tentativa esuata acum cateva luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua fetelor, ce harnice ati fost azi!
Va multumesc inca o data ptr urari si sper ca barza a tinut cont de cererile mele pentru voi!
Maria28, bine-ai venit si sedere scurta la "aspirante"!
Tumpi, multumesc pentru schimbarea mea de pe o listuta pe cealalta , parca nu-mi vine sa cred ca sunt acolo!
Danuta, ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de probleme.
Va pup pe toate si sper ca Lachione sa vina cu vesti cat s epoate de bune!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Valentina, cu siguranta ca stressul influenteaza. In plus, ma si gindesc ca l-am tinut pe uscat o saptamina inainte de TPC (facusem laparo tocmai atunci) si normal ca erau obositi sau isi dadeau duhul. Plus stresul lui din saptamina aia…
Acuma mi-e ciuda ca l-am pompat cu coenzima Q10 si zinc, trebuia poate sa il las la starea lui normala ca acuma sigur nu va mai vrea sa ia nimica si cu fumatul va reveni la un pachet…

Pup toate fetele! Vad ca se anunta o zi frumoasa, cel putin mai buna ca ieri!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

In caz ca va mai amintiti de mine,am fost la endocrinolog si m-a diagnosticat cu PCOS si mi-a recomandat timp de trei luni tratament cu GLUCOPHAGE si ca in timpul asta s-ar putea sa am ovulatie si sa raman insarcinata. A mai luat cineva acest medicament? A avut efect?

Multa bafta Lachionei si sa ne-a raspunsul pe care il asteptam.

mel

Mergi la inceput