Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

ce greu e cand te trezesti de dimineata!Edi s-a trezit pe la 7 si-a baut lapticul dar n-a mai vrut sa adoarma,s-a ridicat ,a luat o lingurita si o farfurie si tot batea in ea,a dat tot jos dintr-un dulap,a luat matura si farasul cu care a lovit si spart o sticla...,eu am adormit aseara pe la 1, acum am reusit sa-l mai culc putinsi eu mi-am facut o uriasa cana de cafea!ne trezim de obicei la 9 .!In alta ordine de idei...ieri dimineata sotul meu i-a facut laptele intr-un biberon nespalat.E vina mea ,de obicei eu il lasam pe cel curat pe masa ,langa lapte,apa plata,ieri am uitat si el l-a luat pe cel din care Edi bause seara si pe care eu doar il clatisem putin si-l lasasem plin cu apa,sa-l spal dimineata,a crezut ca era spalat si oparit,daca l-a vazut cu apa...iar eu mi-am dat seama abia dupa ce am intrat in bucatarie,cand Edi oricum bause lapticul!Acum stau cu teama,sper sa nu pateasca nimic....A facut kk un pic mai moale,ii fac o menta,ii pun si smecta,o sa-i fac si un pilaf...sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza tuturor!

Pfii, a venit caldura! Acum sunt 26 de grade afara, deja ma ingrozesc cand ma gandesc ce canicula va fi azi!
Eu ies in fiecare dimineata cu arturicii la plimbare de la 7 jumate la 8 jumate cand vine bona si pleaca in parc. Dar au "liber" de stat afara doar pana la 10, cand vin acasa si se culca vreo ora. Apoi doar seara dupa 18 ii ai las sa iasa. Eu sunt destul de stresata cu soarele asta dubios.

Adriana,
asa kef de duca am si eu!!! Cred ca voi fugi la sf lunii 3 zile la cluj. Sa aveti vreme buna si sa va distrati fain!

Firutza,
De ce mai fierbi biberoanele? Eu de cateva luni bune nu le mai sterilizez.

Vic,
Eu ii spal in fiecare dimineata pe dinti (si incepand de ieri si seara). Eu am integrat spalatul pe dinti in ritualul de dimineata care arata cam asa:
- intram toti 3 in baie, ei inchid usa
- ii iau pe rand la: dezbracat, spalat la funduletz, spalat pe fata, spalat pe dinti: pe periuta de bb pun un bob mic de pasta de dinti de bb si cam 10" ii frec pe dinti. Ei inghit pasta aia dar fac asa la recomandarea doctorului care a zis ca nu e o probl dc folosesc pasta de dinti speciala. Eu folosesc periute si pasta Oral B stage 2. Apoi ii imbrac tot in baie (de seara imi pregatesc hainute zi scutece in baie). Si gata. Ei sunt f fericiti cu spalatul pe dinti si dc ma fac ca uit sa ii spal iese cu scandal pana se intampla.

Tania

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza!

Adriana , ce bine ca plecati la mare ! Sa incalziti putin apa ca venim si noi peste o saptamina !Abia asteptam sa vedem reactia lui Mihnea cind o vedea atita apa .

Puiutul meu nu e deloc mai bine . Dupa ce am fost la dermatolog si mi-a spus sa il ung cu Advantan bubitele parca au explodat .Sunt si mai multe , mai rosii si mai proeminente .Am o senzatie foarte ciudata cind ii ating pielea . Acum vom incerca cu altceva .Speram sa gasim si o farmacie care sa mai elibereze retete gratuite , ca sa nu dam chiar 1 200 000 pe un tub mic de unguent .Am scos din alimentatie tot ceea ce i-ar fi putut produce o alergie : oua,brinza,smintina,unt,legume si fructe de culoare rosie .Nu mai folosim nici sapun ,ci o crema speciala, si nici balsam de rufe .

Ma scoate din sarite insa reactia oamenilor cind il vad .De aceea ,cind iesim afara ,ne limitam doar la o plimbare cu carutul , nu ne mai jucam cu ceilalti copii.Daca l-ati vedea cum plinge cind vede ca nu ne oprim sa se joace si el cu ei .

Gabi , 24 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor, sa va zic culmea ghinionului: azi noapte Rares a facut febra 38 cu 7. Azi mergem sa-l vada dr. si daca ne da ok-ul plecam, daca nu asta e.

Gabi, multa sanatate lui Mihnea. Am vazut si eu pozele cu bubitele lui si n-am avut de-a face cu asa ceva pana acum. Sper sa nici nu avem ocazia. Of, si medicii astia, uneori am senzatia ca doar fac presupuneri in ce priveste diagnosticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata fetelor,

Ane, am citit ce ai patit cu Rachella, asa stiu copilasii astia sa dispara din raza ta , acum stii ca-i aici si in clipa urmataore e la celalalt capat.Bine ca ai gasit-o si nu a patit nimic.
Noi duminica trecuta am fost la Mc Donald's si cum la Dragos ii place sa se dea pe topogan l-am lasat si spre groaza mea s-a dus in cap desi il astepta o matusa jos.Am zis ca a fost un accident si il mai pun o data cu 2 persoane la prindere. Normal ca iar a cazut in cap, NU sa lovit tare dar eu cu mana mea i-am dat drumu de doua ori in cap.

Saptamana asta cum a fost vreme frumoasa am fost de dimineata pina seara afara. Alearga si se joaca cu mingea , acum e intr-un capat acum in celalalt. De mancat nu a mancat mai nimic.
Cel mai mult imi place cum ma striga pe nume - Stina, iar tati e Titi . Le spune tuturor pe nume - daca mergem in parc si aude vre-un nume nou imediat il repeta . Daca il intreb cati ani are spune mandru UNU si arata si cu degetul aratator. Ieri l-a luat pe tatal meu si il tot chema la gioc (adica sa se joace impreuna). Repeta dupa mine aproape toate cuvintele.
Seara eu il culc foarte usor - acum ca e vara ne culcam pe la 10 , ma pun in pat linga el si ii dau sticluta , pina bea laptele a si adormit. Trebuie sa stau linga el ca trebuie sa ma mingaie pe tzitzi , altfel nu se poate.
Adriana distractie placuta si sa ne spui cum e la mare ca din 3 iulie suntem si noi la mare.
Gabi nu dispera ca cu rabdare o sa treaca. Multa bafta si insanatosire grabnica.I-ati facut testele pentru alergie. Stiu ca sunt scumpe dar poate ca merita.
Eu nu mai fierb biberoanele de multa vreme iar in ultimul timp i-am dat si apa de la robinet si nu a avut nimic.Am prietene care nu au fiert apa deloc.

Va pup si va doresc o zi buna plina de bucurii

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!!!
Ce faceti cu caldura asta??? Lui Albert ii curge nasul ,, nu stiu pe unde o fi racit, insa nu e ceva grav.
Mie mi-a venit menstruatia de 3 luni aproximativ. Primele 2 luni mi-a venit aproximativ normal, insa acum mi-a intarziat. Nu am facut neprotejat deloc, deloc. Dar parca tot ma ingrijorez asa un pic, desi teoretic ar fi imposibil. Nu vreau un alt copil acum. Sper sa fie doar o neregula. La voi a venit regulat dupa reluarea menstrei dupa pauza de dupa nastere)

Duminica poate mergem la Water Parc, i-am cumparat lui Albert chilotei acvatici , inca nu i-am luat , trebuie sa ma intalnesc cu pers.respectiva sa mi-i dea.

Va doresc un week-end placut.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Adriana sper sa nu fie nimic grav si sa plecati la mare.Sa ne spui ce-a zis dr.

Monica mie imi vine tare neregulat, cind la 30 de zile cind la 25 cind la 27, chiar ma enerveaza ca nu mai stiu cind trebuie sa-mi vina.

Gabi am vazut si eu bubitele, tare mai sunt multe.Sper sa o rezolvati cit mai repede.Ai incercat cu unguent cu galbenele?eu ii dau Ilincai pe bubitele aparute de la caldura si parca are efect, incearca si tu ca rau nu are ce sa-i faca.Parerea mea e ca decit sa faca dr.experienta pe copilasul vostru mai bine incearca cu metode babesti.Si spalat cu ceai de musetel sau galbenele la fel cred ca o sa-i faca bine.Bafta si sa treaca repede!!

firuta pai e boierie sa dormiti pina la 9...a inceput copilul sa intre in rind cu ceilalti copilasi, la 7 trezirea.

Ioana mereu mi-a placut la voi ca aveti program strict bine stiut si respectat, bravo la mamica lor!!Se pare ca aveti o baie mare de poti face atatea la prima ora

Noi ne spalam seara pe dintisori, ma lasa cit ma lasa dupa caremi-o ia din mina si isi facea de lucru cu periuta prin gurita, e tare dulce.Cind cumva uitam sa o spalam se uita spre locul stiut si spune'tup-tup'

nu va mai laudati ce ati gatit azi pentru puiuti??poate imi dati o ideie...plizzz

zi frumoasa!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica!
Hai sa scap urma turmei...picam pe pag. 2...
Emilly-ciorbita de perisoare din piept de pui,acrita cu bors.Si felul doi Dovlecei umpluti cu carne tot de piept de pui.De regula evit doua feluri de mancare cu carne...dar Bibi nu prea mananca 2 feluri de mancare intr-o zi. asa ca ccc combin o zi cu o zi.Pa si pofta buna!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!

Am renuntat sa mai plecam la mare, data fiind starea lui Rares. Aseara am mers cu el la o consultatie la Clinica Medlife, a celebra dr. Marcu, dar am plecat plin de nervi de acolo: trebuia sa stam la o coada de 11 copii care misunau prin hol, care de care cu diverse boli, asa incat era de asteptat macar o ora si riscam sa mergem bolnavi de una si sa plecam bolnavi de 10. Am renuntat imediat si am plecat acasa.
L-am tinut pe antitermice pe Rares, iar de dimineata a venit pediatra lui sa-l vada.
Este racit, cu gatul f. incarcat si putin rosu. Are tuse productiva pt. care ii dam Humex si Ambroxol, seara Sinupret si Ketof. Inca nu-i vom da antibiotic ci-l vom tine sub supraveghere cu antitermic la nevoie.
Si maselele il chiunuie rau de tot. Este super inflamat si marait din cauza asta. Febra poate fi cauzata si de eruptiile dentare.
Vom vedea. Sper sa scapam fara antibiotic.

Emilly, eu i-am facut lui Rares ciorba radauteana si se bat turcii la gura lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Adriana imi pare sincer rau ca e bolnavior Rares, a stat in curent, sau a transpirat si a baut rece, ce crezi ca a fost de vina??offff...sper sa se faca repede bine.Pupicei de la Ilinca pentru Rares si insanatosire grabnica!!

Tania, Adriana mercic mult pentru idei.Ce rau imi pare ca inca nu am descoperit dovleceii aici.Deci copilasii vostri papa dovlecei?
Eu nu am mincat niciodata umpluti in schimb imi plac foarte mult, daca ai timp, Tania, imi scrii si mie cum ii faci?sar'mana!!

zi faina!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput