Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Gabi, parca eruptia imi aduce aminte de pitiriazis
http://www.emedicine.com/EMERG/topic426.htm
si poze
http://atlases.muni.cz/atl_en/main+nenadory+perivasc.html#pitros
Nu stiu, zic si eu, n-am vazut decit la adulti dar stiu ca exista si la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Adriana,curat ghinion!Multa sanatte lui Rares,sa se faca puiul bine sa poata zburda pe afara!
Noi am fost ieri pe la bunicul meu ,la tara unde Edi a fost taaare incantat,a alergat dupa pisici,cutu-Bobi,pe care il striga de zor ,nu manca pana ce nu-i dadea si cutului ceva...,ducea puii de colo-colo,ce mai ,curata expeditie!Astazi pe seara cred ca plec eu cu el la tara,la socri,asa ce-i place prin curte ...si cum tati e de serviciu pana miercuri....ne distram,mai mult Edi ca eu ma cam plictisesc pe la tara mai mult de 2 zile dar...`arta cere sacrificii`!

va pupam si cand revenim va povestim peripetiile!Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

eu mi-am trimis baietii la plimbare si ma dau pe net cu o cafea si o inghetata de capsuni ... miam-miam

Gabi, e tare dragutz si poznas Mihnea imi pare rau de problemele cu bubitele. e tare greu, dar sigur veti reusi sa ii dati de capat, sa scapati de ele. nu=ti bate capul cu atitudinea oamenilor, e din nestiinta, ce sa faci.
poate ai rezolvat intre timp, dar era o farmacie iassyfarm la dispecer in tatarasi care elibera retete gratuite miercuri.

Dalia, distractie placuta la tara

Adriana, sanatate multa lui Rares

Monica, sa ne spui si noua cum e cu chiloteii acvatici

pupici la Arturici dragutzi si poznasi

Matei intre timp s-a luptat cu o enterocolita, dar cum le sta bine invingatorilor, a reusit s-o dea gata. problema care a aparut e ca nu prea are voie sa manince multe chestii si cum e rau de foame baiatul, am scandal daca nu se satura. si cum sa se sature cu morcov fiert si orez??? asa ca da mereu raite pe la bucatarie si praduieste cite ceva. acum m-am invatat si ii las piine prajita la indemina ca sa nu se agate de altele.
eu vineri am fost la intilnirea de promotie. nu prea am facut eu gasca la momentul respectiv cu colegii mei, dar a fost placut.

va dorim o zi super

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Noi am ramas singuri acasa , pt. ca tati s-a dus cu noaptea in cap la pescuit .E cam urit afara , dar daca ai microbul in singe nu ai ce sa faci .Nu mai spun ca si lui asta micu ii cam place sa dea cu batu in balta .

Anca , am fost vineri la farmacia de care spuneai si nu mai eliberau gratuit pt. ca de joi s-a schimbat lista de medicamente compensate . Oricum nici nu auzisera de unguentul pe care il cautam .Pina la urma l-am cumparat , scump ,dar ce nu fac parintii pt sanatatea copiilor lor .Vom merge si la un dr. homeopat .Receanu e numele lui,si are cabinetul prin Tatarasi .Ai auzit ceva despre el?

Si lui Mihnea ,desi e la regim strict ,parca i-a mai revenit pofta de mincare .Nu trebuie sa mai alerg prin toata casa dupa el si casca gurita asa de frumos .Insa de fiecare data se uita mai intii in lingurita si in farfurie ca sa vada ce ii dau .

Zilele acestea a pus mina pe periuta mea de dinti si a dus-o la gurita vrind sa-l imite pe tati .Cred ca a venit vremea sa ii cumparam si lui periuta si pasta lui de dinti.Pina acum nu ne-am interesat ,dar exista ceva special pentru copii asa de mici ?Ma refer la periuta si pasta.

Adriana ,ne pare asa de rau ca ati fost obligati sa stati acasa.Ii dorim multa sanatate lui Rares .

Gabi , 24 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ziua buna!

Da, si noi am zis ca mare ghinion am avut, dar ce sa-i faci, boala nu stie de planuri de week-end.
Emilly, nu stiu unde s-a putut imbolnavi baiatul meu, dar banuiesc ca intr-o seara cand am stat la o terasa, la ziua unui prieten, s-a udat langa o fantana arteziana si poate de la aia i s-a tras.
Acum tuseste si e mucios, din fericire am scapat de febra, dar acum e cam stricat la burtica. Din cauza asta cred ca intr-adevar maselele sunt de vina.

Sanatate puilor bolnaviori!!!

Ioana, am luat si eu pasta de dinti Oral-B, dar se numeste simplu Stages. Voi tot asa ceva folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

am uitat sa va spun ca am luat si pt.Edi periuta de la Farlin,deocamdata fara pasta,am zis sa se obisnuiasca intai cu periuta...dar ma vede pe mine,rade,vrea si el periuta dar cand e vorba sa se spele ...mai greu:tine buzele stranse si da din cap ca nu!Insistam!Am sa-i iau cand neintoarcem de la tara si pasta poate asa e mai interesat!

Anca,mult succes cu regimul,dar de unde i s-a tras cu burtica?
Am uitat sa va intreb, voi ati facut puilor vaccinul impotriva pojarului,oreionului..?ca noi am ramas in urma cu el,in iulie plecam la mare si nu stiu daca sa-l fac inainte de a pleca sau dupa,o fi prea tarziu?Dr.a zis ca putem sa-l facem si cand ne intoarcem dar va intreb si pe voi...
Salutari si duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!
Noi dimineata am fost la Water Park!! Albert s-a distrat de minune!!! Pacat ca a inceput ploaia pe la ora 3, insa oricum trebuia sa doarma. Mai mergem de-acum ca tare ii place.
Chiloteii acvatici sunt un fel de slip cu scutec absorbant , dar nu se umfla de apa si sunt refolosibili.Asta ca sa nu faca in piscina . Am dat 375 000 pe o bucata,de fapt acum ma duc sa ii iau, dupa ce se trezeste Albert.
Firuta voi cand plecati la mare si unde? Noi plecam pe 3 iulie, poate ne vedem.Ne facem o gasca mai mare si cu Gabi...

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza!

Adriana
Cu aceasi pasta ne spalam si noi!

Anda
375,000 lei/ o bucata?!!!
Hai sa ne intalnim te rog sa iti dau eu o punga cu 10 buc. Eu le-am luat din ungaria si nu ii voi folosi sigur pana la urmatoarea iesire peste granitza. Suna-ma (iti trimit PM cu nr meu k poate nu il mai ai).

Noi am petrecut un we frumusel. Sambata seara eu am fugit pana la munte fara Arturici care au ramas cu bona. Duminica m-am intors dupa-amiaza si am iesit in Herastrau cu Arturicii. Si...surpriza super placuta! Adriana & Co au venit si ei!!! Au venit impreuna cu o ditamai masina de-au pus pe jar vreo 10 copilasi!
Rares si Arturicii s-au dat intr-un trenulet de copii. Rares a rezistat fericit pana la finalul cursei insa Arturicii dupa 2 ture s-au pus pe urlat.
Adriana si Rares s-au dat impreuna pe tobogan!!
Iar Cosmin le-a dezvaluit Arturicilor gustul ....pufuletilor de-au ras Arturicii o punga intreaga! (aceasta este pentru Cosmin)

Va doresc o saptamana minunata!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

'Neata!

Noi am avut ieri dupa amiza placerea sa ne vedem cu Arturicii , mamica lor si Blue, catelul lor (un colie SUPERB) in Herastrau. Din intamplare ne-am intalnit si cu Roxana si Alex.
Toti copilasii au crescut, merg si alearga, fac nazdravanii cat cuprinde, sunt scumpi de-ti vine sa-i papi.
Arturicii fac impreuna o echipa grozava. Ne-am distrat teribil cum impingeau un camion impreuna, in genunchi.
Am invatat de la Ioana ca acum tr. sa ne caram cu trusa de prim ajutor dupa noi ca nu se stie ce cot sau ce genunchi julim pe ciment.

Rares e tot mucios, mai tuseste din cand in cand, dar nu mai are febra deloc.
Acum ne pregatim de iesit la o plimbarica pt. ca vremea s-a racorit evident.

Pupici si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Eu si Ioana am scris aproape in acelasi timp.

Ioana, multumim de bere. Taaaare buna si rece.
Asteptam pozele cu trenuletul pe mail ad_risnov@yahoo.com.

Mergi la inceput