Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Felicitari Alina pt bebe 2, sarcina usoara!
Bebelina si-a rupt caruselul, mi-a aratat ca desi e slabutza e fortzoasa, asa ca s-a agatat de el si a rupt partea din plastic, mai am unul de rezerva, dar cred ca-l pastrez pt bebe 2, nu de alta, dar nu cred ca ar avea viatza prea lunga cu Sabrina mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dragelor!
Intru si eu sa semnez catalogul de prezente si sa dau raportul!
Dar mai intii de toate - felicitari bebeilor care deja implinesc 1 anisor!!!! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
In al doilea rind felicitari mamicilor care deja asteapta BB2 - chiar am citit acum vestea Alinei - Ochi Verzi - super! Cu cezariana eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji foarte mari daca si doctorul te-a controlat. Eu am ramas insarcinata la fix 11 luni dupa prima cezariana si sarcina a decurs ok - dovada Stefanel!

Si acum raportul: ne-am intors de la mare unde a fost super! Am avut o saptamina numai cu soare (desi cind am aterizat in Antalya ghida ne cam intristase cum ca ar trebui sa ne asteptam la ploi scurte, dar uite ca nu a avut dreptate!), apa marii calda - 22 grade, multa mincare (asta nu prea e bine...) si multa odihna.
Stefan s-a bronzat - desi l-am tinut in soare doar cite putin dimineata devreme si dupa-amiaza si adora baia la piscina. Marea nu prea i-a placut - din nu stiu ce motiv il speriau valurile - dar sper sa-i treaca pina la anul! In rest s-a comportat foarte bine: in avion a dormit si la dus si la intors, acolo a mincat foarte bine si a dormit la fel de bine.
Oricum una peste alta sunt foarte incintata de Antalya - a fost prima oara cind ne-am dus, dar am fost placut surprinsa. Mi-au oferit pentru bebe toate conditiile: patut, scaun de masa, microunda, incalzitor de biberoane, mincare dietetica si nu mai zic de iaurt care cred ca este cel mai bun pe care l-am mincat (eu si Stefan) vreodata!
Hai ca m-am intis cu romanul meu prea mult - ma intorc la lucru ca sa nu dau de banuit ca stau prea mult pe net...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Nu am avut ieri Internet nici acasa, nici la servici, am ramas in urma, sper sa recuperez.
Alina, felicitari pentru bebe, sa vezi ce incantata va fi Iris cand va avea o papusa de ingrijit!
Vad ca vorbiti de scaun de masina. Si eu vreau, Stefi nu mai sta in scoica ei, chiar daca este un Chicco care merge pana la 13 kg. Mie mi s-a pus pata pe cel nou de la Chicco, cred ca cel de care vorbea Roxana. Cat timp tine oferta? Altcineva ce imi recomanda?

Sper sa mai revenin spre dupa-amiaza.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ochi verzi felicitari pentru bb2! iti doresc o sarcina cat mai usoara.

Mitzura eu stiu ca Andrea(amironeanu)a inceput serviciul....banuiesc ca d-aia nu mai e asa activa pe forum

M-ai m-am linistit putin...copilul meu de 2 nopti le doarme bine....adica in sufragerie, in tzarc si fara nici o trezire...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana, te inteleg, eu am realizat ca acum un an pe vremea asta mai aveam patru zile pana sa ma internez in spital si cinci pana sa-l cunosc pe Matei. Ma uitam la el cum bate casa in lung si-n lat si ma minunam de cat de repede a trecut timpul. Eheee, maine-poimaine ii vedem la liceu

Fetele, eu va las, ma duc acasa ca azi facem vaccin si vreau sa fiu de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

.....vorbeam de lup...

roxana bine ca ai mai strigat catalogul....ia uite cum se motiveaza absentele....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Amironeanu, este super misto scaunul. Eu l-am vazut pe internet (Key1) intai, si abia acum l-au adus. Nu stiu cat mai dureaza oferta, insa cred ca merita banii (avand in vedere ca Radu nici nu a vrut sa auda sa stea in el, pot doar sa banuiesc ca e bun :).

Mi-a placut ca are si aparatori de bazin, si de cap si gat. Mai au si alte variante la chicco, mai iefine (4.300, 3.800)

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Va multumesc, fetelor! Sper ca toate mamicile si bebeii sunt bine! La multi ani pt. MIELU Si noi plecam saptamana viitoare in Antalya ca dupa aceea nu mai pot iar o iau de la inceput tocmai cand incepusem sa-mi schim garderoba dar tot mi-am luat ieri o rochie care peste doua saptamani nu ma mai incape

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

leeloo2004, ti-am trimis un e-mail!
Ochi verzi,felicitari !!! Sa fii sanatoasa si sa ne tii la curent si cu bb2!
Pako, ai incercat reteta de dovlecei?

Incerc sa revin mai tarziu cu scrsul ca e ora de masa!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello!
Alina felicitaaaari!!!! sa fiti sanatosi toti 4 de acum! mai ce feeling am avut sa va strig!!!! multi de la noi si te rog sa intri mai des acum, da?
Carolina, bine ati venit si voi! vad ca esti mamica x2....inseamna ca ai ceva sfaturi!
noi am fost afara...ne-am bronzat...tare bine este vara.
Gabi, unde ati fost la turci?

Mergi la inceput