Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Alina,felicitari.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Pupici

Iuliana si Cristian
http://community.webshots.com/user/cliully

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Gabi, prin ce agentie ati fost si cat a costat?

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupacim pe toata lumea !

Alina, felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa le faci la printesele tale un fratior, sa-l rasfete! ne era dor de voi, sa nu mai lipsiti asa mult ca ne suparam!
cand e DPN-ul?

Roxana, l-am vazut pe Raducu, e dulce si frumos foc, si cred ca seamana foarte mult cu tine, nu?

Iuliana, l-am vazut si pe Cristian, e tare dulce si scump, si tare vesel dupa cum am vazut!

Monicule, pupacim Botosica cea accidentata si pe mami cea neatenta , care-si baga nasul in oala!

Olivia, tinem pumnii sa se linisteasca Uka si sa va linistiti si voi, noi sintem aici langa tine si te incurajam!
moatei ii place casuta, vineri cand i-am cumparat-o era in extaz, iesea si intra din/in casuta, chiuia ...

Simona, bronzare uniforma in weekend! voi nu mai veniti prin parc?

Gabi, din ce ne-ai povestit tu pare super misto, sa ne spui de la agentie ai luat biletele! pupacim pe Stefan cel bronzat ...si vrem poze, sa-l admiram!

cred ca mai vroiam sa zic ceva ...dar de dimineata si pana acum am tot alergat cu moata prin oras sa rezolvam diverse, i-am dat ei sa manance si acum e randul meu ca nu mai pot de foame!
sa stiti ca a venit si Adina acasa, Alex e foarte schimbat, arata ca un baietel si merge foarte bine tinut de o manuta, deocamdata nu poate intra pe forum ca are calculatorul busit ...dar va pupaceste pe toate!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

leeloo2004,e-mailul mi s-a intors, deci cred ca ti-ai schimbat adresa. Dar cum vad ca mai multe fete sunt interesate de subiect, spune-ne aici unde ati fost in Antalya, la ce hotel, ce agentie, etc.
Si Codrut e marait seara! Aseara dupa ce abia l-am culcat, a dormit cred jumatate de ora si s-a sculat in niste urlete...Abia l-am linistit. Dimineata iar urlete la 7! Si gata cu somnul de noapte : de la 12 la 7. Or fi de vina dintii/maselele, sau zodia lor de foc sau...cine mai stie ce....

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Fi-mea s-a dilit....e treaza de la 09.20 si n-are gand sa adoarma nici la ora asta, sta in pat si converseaza cu nu papusile si e intr-o mare veselie....mi-e din ce in ce mai greu s-o culc la pranz..hai ca nu mai adoarme la 11 inteleg, dar nici somnul de dupa amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Danut e iar in scaunul de masa, ca s-a facut leoarca de transpiratie cat a sarit in pat si nu vrea sa doarma...asa ca singura solutie e scaunul.

Mergi la inceput

gata, a adormit cu capul pe masa. Ce mai? e de baza scaunul pt adormit copilu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Lia bravo, i-ai gasit ac de cojoc! las ca e bine si asa...vezi cazul Alexei!
Alex ce m-ai distrat cu "dilitu'"... super!

Mergi la inceput

deci se vor naste alti bebici !!! felicitari si mii de mamici eroine ! ce faceti cu serviciile acum ? ca m-as incumeta si eu, oricum cat e plin de pampersi prin casa si de lingurite, de canute, de papa mixata, lapte praf si jucarele peste tot, parca inca un fratior ar fi ok, nu cred ca ar fi efort dublu, dimpotriva, ar avea si Danut o companie ca ii plac copilasii foarte mult, toata ziua ar sta dupa copii pe afara, mai mici ca el, mai mari ca el, nu conteaza, copii sa fie ! ieri se tragea jos din carut sa ajunga la o matza mica maidaneza, era mica-mica, nici un sfert de kil n-avea, da jucausa foc, vroia s-o smotoceasca danut putin da mi-era ca se umple de purici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ca tot veni vorba de strigat catalogul...
Diana este la Timisoara cu Ianca, sunt bine,vin si ele in curand in Bucuresti
A venit si Vera/Coriana cu fetele,va saluta,poate ne vedem in wk si cu ea,am vorbit deja de un Herastrau si o bere rece, ce ziceti????
Vroiam sa va intreb,voua vi se pare normal/anormal sa merg cu bebe la Aqua Parc in Otopeni????? Taaare as da o tura pe acolo,ma simt si eu ca la mare...

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput