Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

azi am luat teapa (plasa) de la puiu meu cu pranzu, a mancat ca o matza, 110 gr doar. De ce? pt ca a baut un bibe de lapte la ora 8 cand s-a trezit, apoi pe la 9 l-am luat la bucatarie sa-mi mananc si eu iaurtul si sa beau cafeaua. Hop si el, vrea ce mancam eu. Iaurt cu cereale. Binenteles ca lui i-am dat cereale de alea de ale lui, cu iaurt Milli, a mancat 160 de gr. Apoi la ora 2 pranzul...out cu legume fierte in supa de vacuta...cine papa putin? Danut. Iar eu gandindu-ma ca va papa tot i-am amestecat OUL IN INTREAGA CANTITATE de legume si a mancat ~ jumatate. Intrebarea mea e urmatoare: oare pot la gustarea de la ora 6 sa-i fierb alt ou si sa-i dau jumatate? ca sa fie portia de proteina completa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare!!!
mai , mai ..vad ca tine faza cu strigatul catalogului ..bravo Roxi !
nu mai merge nimeni la mare in wknd-ul asta ?
Nicole , de unde i-ai luat casutza moatei !!!
of of, as veni eu in parc dar ma chinui rau ..de fapt il chinui pe Pufu prin praful de pe Brancoveanu ..dar las ' ca sper sa vina masina mai repede !!!
pupici si Adinei si lui Alex
Multe felicitari Alina !!!ce veste super ne-ai dat ...vreauuu si iooooo!
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Poze noi daca aveti timp sa vizionati
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=/b0d2&.dnm=a8ce.jpg&.src=ph

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A aparut si a doua graviduta!! Alina, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos!

Mai fetelor, dati-mi si mie o idee de desert, pentru dupa amiaza...pt bebe. Ca nu mai am nici o idee, parca m-am saturat de iaurt cu fructe. Ieri i-am facut taietei cu lapte, pt prima data si i-au placut. I-am mai facut si gris cu lapte si orez. Altceva mai stiti in afara de astea? Voi ce le mai dati?
Ca in loc sa lucrez stau si caut retete si ma enervez ca nu gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

A luat-o Botosica la trap...:)))
A mai mers ea cativa pasi, am vazut-o noi, dar azi a inceput sa faca ture..:)
Calca mult mai bine decat cand e tinuta de manute, ca atunci cand o tineam mergea ca balerinele pe varfuri, acum nu mai poate, ca se duce-n nas...:))

Vreau si io mare...soare...Noi ne-am facut planul sa ne ducem in septembrie cand probabil o sa ninga!...hahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Astazi a facut si Diana mea 11 luni, cum a trecut timpul...
Si Diana mea am observat ca de cateva zile e mai maraita si parca si plansul il are altfel,nu mai e ca de bebelus, in rest se catara de toate scaunele, mai si cade si ce ma nelinisteste cel mai mult e ca atunci cand se enerveaza ea se tranteste brusc si se mai loveste si la cap.
Uram si noi LA MULTI ANI! lui Raducu si lui Mihaita, ca sunteti nascuti in aceeasi zi cu Diana mea, sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mitzura, uite cateva idei de retete:

Milk-shake cu fructe rosii

120 ml lapte, o jumatate de banana,cateva bucati de capsuni sau de zmeura, 1 lingurita de zahar pudra.
Se mixeaza totul si se serveste cu biberonul.

Tarta cu dovlecel

150g dovlecel,1 nuca de unt, un praf de sare, patrunjel tocat, 1 ou, 2 linguri de branza de vaci.
Spalati dovlecelul, curatati-l de coaja, apoi taiati-l rondele si fierbeti timp de 10 min, dupa care mixati-l. Bateti oul ca pentru omleta, adaugati branza, piureul de dovlecel si sarea. Puneti amestecul intr-o forma unsa cu unt si coaceti in cuptor timp de 20 min.

Compot de mere si pere cu scortisoara

1 para mica si 1 mar curatate si taiate bucati,putina scortisoara.
Se fierb fructele cu putina apa, se adauga scortisoara, apoi se zdrobesc fructele.
Se poate servi si cu cateva lingurite de cereale.
Acum ca tot este sezonul fructelor se pot face compoturi si de caise, cirese,corcoduse,etc.
Pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Christel, multumesc mult pentru retete! O sa le incerc! Astazi i-am facut o budinca de orez cu mere, sunt curioasa daca o papa el sau eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

uhuuu okisori verzi sa fie intr-un ceas bun!!! sarcina usoara si bebic sanatos!
bubulusilor care au implinit lunisoarele:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'Neata....ce surpriza..a doua graviduta..chiar ca merge cu strigarea de catalog..hi,hi
Alina felicitari .....vei avea acum 3 copii...s-au aberez eu?
Anca ..vazut papusica japoneza...dulce ...foc...Si lasa ca si tu arati la fel de bestial:)
Catinca bine ai mai dat pe la noi...felicitari pentru iepurasi...
Gabi binei ai revenit din concediu..poze ceva?
Vrem baietel bronzat.....
Simona vazut pe d-nul Pufulescu...este dulce ca o fetita..imi plac pozele cu catelul...
Multumesc fetelor...celor care ati incercat sa ma incurajati..
Lia ..bravo mama...ce rezolvare cu scaunelul...
Noi bagasem in functiune...adica reinstalasem leaganul...si adormea acolo...dar nu vreau sa se obisnuiasca leganat ..ar fii culmea asa baiat mare!
Bravo Botosica!
Monica deci v-ati distrat aseara sa inteleg....
Revin...

Mergi la inceput