Nunta in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 9
SimRam spune:
Buna fetelor,
bine ati venit!
Flo- multumim de sfat, probabil este bun pentru cele care inca nu si-au gasit locatia. Cat despre Senator, mie sincer mi-a placut cum arata, din contra - mie mi se pare ca este aerisit, spatios si gradina de afara da bine! Si vara arata superb!
Alynutza - Eu nu ma pricep la chestiile astea, ceea ce stiu insa este ca nasilor trebuie sa le faci un cadou. In principiu la nuntile la care am fost eu este vorba de un tort care este diferit de tortul miresei.
Lucia - daca ai nevoie de sfaturi la decoratiuni poti sa ma apelezi pe PM. Preturile difera destul de mult, dar depinde foarte mult de ce vrei sa faci.Eu ti-am trimis un email- sunt inca in cautare de Dj si foto...
Va doresc o zi buna!
Flo_1 spune:
Hey,
Bine ca am intrat pe forum! Habar nu aveam ca se dau cadouri nasilor. :) O sa ma gindesc si eu la asta...
SimRam, Mariana Popa colaboreaza cu mai multi DJ's si fotografi. Chiar daca nu o alegi ca wedding planner, sint sigura ca poate sa iti recomande citiva. Eu stiu pe cineva care filmeaza. Noi am vrut nunta in aer liber, intr-adevar, gradina Senator e foarte frumoasa, pacat ca nu sint mai flexibili si ca numarul de oaspeti trebuie sa fie destul de redus :))
SimRam spune:
Hmmm...noi dupa o scanare a pietei, am ales-o tot pe D-na Mariana ca si wedding planner - inca nu am ajuns la ea sa-i spunem si sa stabilim detaliile, dar acuma ma gandesc ca ar fi bine sa ma grabesc ca poate mi se ocupa data! Sincer la DJ avem pretentia sa-i vedem pe toti, pe cat mai multi si sa alegem ce consideram noi ca ne-a placut...iar la foto il cautam in continuare pe acel fotograf care lucreaza la ziar si face fotografii superbe. Poate ati auzit de el, si puteti sa-mi dati detalii...eu am auzit de la cineva de el dar inca nu l-am gasit.
Oricum speram ca pe la sfarsitul lunii sa avem totul stabilit.
Flo Cati invitati aveti voi la nunta de spui ca numarul oaspetilor trebuie sa fie redus la Senator? Peste 300?!?
Flo_1 spune:
Hey SimRam,
Initial era vorba in jur de 300 de persoane. In sala mica la Senator nu incap mai mult de 120 (ni s-a spus cind am fost). Pentru sala aia mare care s-a construit alaturi ni se cerea chirie de 5.000 EUR! Asta a fost anul trecut, poate intre timp si-au mai schimbat politica oamenii aia.
Am redus numarul la in jur de 170 intre timp. La ce ziar lucreaza fotograful de care esti interesata? Am doi prieteni care lucreaza la Renasterea. daca e vorba de Renasterea, atunci te pot ajuta. Alt ziar nu mai stiu.
SimRam spune:
quote:
Originally posted by Flo_1
Hey SimRam,
La ce ziar lucreaza fotograful de care esti interesata? Am doi prieteni care lucreaza la Renasterea. daca e vorba de Renasterea, atunci te pot ajuta. Alt ziar nu mai stiu.
Flo
Hi Flo,
Dupa cum probabil ai citit pe forum intr-adevar cei de la Senator nu sunt flexibili...dar ce sa-i faci, nu pot fi toti la fel...
Ca sa-ti raspund la intrebare: nu, nu stiu la ce ziar lucreaza, dar daca se ocupa de foto la nunta te rog sa-mi trimiti si mie un PM sau email cu telefoanele lor.
offf...:) parca incepe sa creasca lista cu taskuri ... si noi suntem destul de narozi ca vream sa vedem cat mai multi DJ si fotografi...
V-am pupat pe toate!
Flo_1 spune:
Buna,
Prietenii mei nu sint fotografi la Renasterea,sint ceva reporteri,insa imi amintesc ca Mihalea impartzea biroul cu un fotograf. Poate e chiar ala pe care il cauti. O sa ii trimit un mail sa o intreb daca cumva tipul merge si la nunti si daca poate fi recomandat si daca da, o sa ii cer numarul de mobil sa ti-l trimit.
Imi inchipui ca ai multe de facut, insa pina la urma este doar vorba despre dragoste si uniunea a doua familii... Eu nu mai stresez deja, desi habar nu am ce flori o sa alegem, ce tort, etc. Esential este sa fie totul cit mai cald si mai placut ptr toata lumea. Si da, ai dreptate, pozele, video (si verighetele - din punctul meu de vedere) sint cele mai importante, ptr ca sint tot ce iti ramine dupa party(asta pe linga sot) :))
majaginn spune:
fetelor- fotograful de care vorbiti voi l-am avut eu -cred. Il cheama Istvan si e reporter foto la Prosport. E super tipul, tanar, flexibil, stie ce trebuie surprins la o nunta. am fost foarte multumiti de el. Mai ales ca face poze digitale- noua ne-a facut peste 1000, ni le-a pus pe un CD si dupa aceea noi le-am ales pe cele care ne-au placut si ni le-am scos in ce dimensiuni am vrut.
Ptr. 15 ore du munca am platit doar 15o €, eu zic ca un pret foarte bun.
Dezavantajul cu el e ca nu prea are spirit de initiativa, adica nu o sa va puna el in "pozitii" de poze , ci trebuie voi singuri sa va 2organizati". Din cauza asta noi am pierdut niste pozitii importante, de ex. cu toti invitatii, etc.
poze facute de el sunt la adresa web de mai jos.
succese la pregatiri!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***
Giova spune:
Buna fetelor.
Eu lociesc in Timisoara de 1 an jumate, avem nunta in 19 aug., dar o facem in Alba. Era frumos daca o faceam in Timisoara ca sunt mai multe posibilitati, dar asa.... si sunteti si fete de aici. In schimb din Ardeal sunt prea putine.
Va doresc sa aveti o nunta ca in povesti.
Spor la pregatiri.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
SimRam spune:
iuffff...Maja cred ca eu vorbesc de acelasi fotograf! poti sa-mi trimiti un nr de telefon sa-l contactez? Noi cautam un astfel de fotograf...care sa nu ne "streseze" cu pozele (asa suntem noi). Vrem doar sa-l lasam sa-si faca treaba, iar de pozele ce trebuie facute sunt convinsa ca o sa ne aduca aminte soacra:))
Flo nu ma "deranjeaza" sa mai vizitez si altii, asa ca daca rezolvi cu emailul let me know! Nu sunt inca stresata de ce am de facut, doar ca noi avem un fix: cautam si apoi stam la masa, decidem: decorare+DJ+Foto - adica tot ce tine de party. Avem deja in mintea noastra cam ce vrem, dar vrem sa incheiem capitolul asta deodata. Recunosc ca in ultimele saptamani am fost ocupati cu alte probleme, mai prioritare (da - exista altceva mai prioritar decat nunta:)) ), dar cum am mai zis la sfarsitul lunii speram sa avem totul gata la capitolul asta. Exista si riscul ca tot amanand sa ne trezim ca ne-au luat-o altii inainte, dar este un risc pe care ni l-am asumat (asta cand am facut prioritizarea:)) )
Giova Bine ai venit si pe la noi...multumim de urari si iti doresc si tie sa ai parte de o nunta asa cum o visezi!!! si sa te bucuri de BB-chiar daca el acuma numa bajbaie cate ceva ..o sa ajungeti si la partea cu "Hey, fiule, a word!!!":)
V-am lasat ca asta seara am "logoree"!
Flo_1 spune:
Maja, si eu as dori numarul lui Istvan. Cred ca si eu o sa ajung, cum a fost si la tine, inainte de nunta in Romania. Intrebare: tu ti-ai rezolvat florile sau s-a ocupat Mariana de ele? Pentru ca eu am inteles ca se ocupa ea de tot. Inteleg totusi din ceea ce ai postat ca si tu a trebuit sa alergi incoace si incolo si nu imi dau seama de ce. Si eu ca si tine, o sa ii duc Marianei tot felul de chestioare din Belgia si din India (rochia si felicitarile sint facute in India). Nu stiu insa cu ce sa incep sa caut. Tu cu ce ai inceput?
SimRam, o sa iti trimit datele celuilalt fotograf (daca merge la nunti)cind le primesc de la Mihaela.
Hugz,