Nunta in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Hej MadyGsi bine ai venit la ! Multumesc mult de complimente! always nice to hear it.... :)

felicitari ptr. starea civila si ptr. nunta care urmeaza! Unde o faceti?

in legatura cu rochia - e semnata Maggie Sottero vezi aici, au sute de modele www.maggiesottero.com
eu am gasit-o aici in SWE dar la 1700 €, asa ca am mai cautat pe internet si am gasit-o la 1000€ la un distribuitor din USA. Am dat comanda (marimi, model, etc) si am platit-o via internet si a durat cam 2 sapt sa o primesc.

Pot sa-ti zic doar ca m-am simtit ca o regina cu rochia asta pe mine, materialul e ceva de vis, si pietrele swarowski si totul la ea e deosebit. maggie Sottero are niste modele foarte dragutze. Cauta si pe ebay, sunt care fac copii dupa modele originla la cateva sute de €, vezi ce gasesti.
daca mai vrei sa ma intrebi ceva sunt la dispozitia ta!

Eu am vandut rochia in Timisoara cu 600€.Deci chiar daca e o groaza de bani se merita, ptr. ca o poti vinde foarte bine dupa.

hugs

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Majaginn, si eu voi avea cununia religioasa in incinta clubului unde se va desfasura petrecerea, intr-un parc superb, in Bucuresti, desigur, si as avea nevoie de o informatie de la tine: spune-mi, te rog, ai avut si vreun cor, asemeni celui de la biserica? Si, daca da, preotul te-a pus in legatura cu ei sau cum ai procedat? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Buna fetelor,

Am fost la D-na Mariana, si mie mi s-a parut ok. Noi cred ca o sa mergem cu ea inainte. Preturile nu mi s-au parut super mari, la ceea ce am vrut noi- adica nici un balon, ci doar aranjamente florale.
Dupa ce rezolvam de DJ mergem sa stabilim detalii, etc.
Maja - i-am transmis salutarile tale. S-a bucurat sa auda de tine...si a mai zis ceva de o pagina de net...ca a fost ocupata dar o sa se ocupe si de asta.

Ca veni vorba de rochii de mireasa...stiti ceva magazine prin tm unde merita sa cauti asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Buna,fetelor!

Maja,,multumesc tare mult,esti o scumpa,mi-ai raspuns inainte sa te intreb!N-am mai avut timp sa scriu zilele astea,insa am asteptat cu nerabdare sa-mi raspunzi.
Eu am intrat pe site-ul 'Maggie' ,le-am scris si un mail,in care intrebam de ce nu mai apare "Davina",si mi-au raspuns ,zicandu-mi ca stilul acesta e discontinued.Acuma,cred ca mai e posibilitatea pe care ai folosit-o tu,adica sa o comand via Internet.Te rog frumos,poti sa-mi spui exact de la ce distribuitor ti-ai comandat-o?
Mie mi-era cam teama de cumparat rochia asa,am citit o gramada de povesti horror pe tema asta.Insa auzind de la tine ca a mers totul bine,am prins curaj.
In legatura cu firma la care ai lasat-o la vanzare,ai putut face chestia asta relativ usor?Daca zici ca ai dat-o cu 600 ,mi se pare super bine.
Of,am o groaza de intrebari...Te pup cu drag,pe curand!

Ceau la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_l spune:

Ceau, fetelor!
Cum merg pregatirile?
Eu momentan bat agentiile de nunti si adun oferte. Ma informez. In curand cred ca voi deveni una dintre cele mai informate pers in domeniu.
Voi in ce stadiu sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

MadyG, am sa incerc sa-ti scriu un mail(sper sa apuc, am examen la economie...)

Nu mai stiu site-ul de unde am comandat rochia! Culmea! Cred ca am cautat pe ebay, si de acolo am mers mai departe. Am sa incerc sa dau de ei, promit.Intra pe ebay si da-i cautare Maggie Sottero gowns. Sunt si late modele superbe, nu are rost sa te fixezi la un model care poate nu mai e in colectie. Stiu ca in USA sunt cele mai ieftine rochii. daca ai pe cineva care poate sa-ti trimita pachetul din USA(o cunostinta)ca sa nu platesti taxe de vama ar fii bine, daca nu te costa si aia. Dar incepe prin a cauta pe site-urile din USA.

Dupa cum ti-am zis eu am platit cu card VISA online si totul a fost cat se poate de ok. Pe ebay poti sa verifici veridicitatea si seriozitatea distributorilor, deci e ok. Multa munca dar merita!

Mie mi-a vandut rochia aceeasi scumpa d-na mariana, a fost ceva targ de nunti in Timisoara si a pus-o in vanzare acolo, s-a vandut direct!

SimRam - o sa fie superb daca mergi numai pe flori si stilul clasic, nu baloane ca la lumea copiilor! Are mariana sfestnicele de argint care arata superb pe mese, offf o sa ai o nunta de vis!

Sper ca toate sa aveti nunti de vis, asa cum a fost a mea! MadyG, la International e superb!

pepenash- nu am avut cor. Dorinta mea a fost sa am 2-3 copii de la Liceul de muzica care sa canta la vioara &flaut cand intram noi. Dar a fost vacanta de vara si noi cum nu locuim in Timisoara a fost greu sa aranjam chestia asta, sa repetam cu ei. Dar cred ca asta e o chestie foarte dragutza si de bun gust., si chiar si o varianta ieftina. Gandeste-te sa fie copii astia imbarcati in alb, asezati pe niste scaune intr-un colt langa altar, offfffffffff ce frumos!!!!!! sper ca ti-am dat un sfat bun!

fetelor, sunt aici daca mai aveti intrebari!

va pup!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Salutare
Maja multumesc, si eu sper sa iasa bine totul.
Deocamdata noi nu am mai inaintat in pregatiri - altele de rezolvat sunt mai urgente, dar ne vom apuca peste cateva saptamani serios. Deci nici o noutate din partea mea...insa dupa ce am scanat piata sunt destul de increzatoare ca toate se pot rezolva usor si fara bataie de cap.
intre timp citesc forumul si mai mai inspir de ici de colo...

Numai bine la toate!

see you soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lutzicon spune:

Salutare, viitoare si foste mirese.
Lucia sunt - nunta in 16 septembrie - am lat-o razna! e oficial - prietenul meu se bucura ca nunta e numa o data.
Am rezolvat multe pana acum dar vreau sa ma ajutati la decoratiuni, cum e situatia pe piata? voi cat dat pe deco?
Daca vreti va pot recomanda si eu una alta, mai ales pe foto, video si muzica
Va pupilesc. Sa iubim si sa fim iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flo_1 spune:

Hey there,

Si eu o sa am nunta la Timisoara in iulie anul asta. Si Mariana o sa fie my wedding planner. Ajuta foarte mult sa ai pe cineva care se ocupa. Si ea chiar face absolut efortul sa fie ok totul. Senatorul.. l-am eliminat din prima clipa, dupa primul contact cu oameniii de acolo.. si mai e si claustrofobic. Recomand Hotel Tresor, acolo va fi nunta noastra. Peter si sotia lui sint niste tipi superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello fetelor.

Eu nu sunt din Timisoara, insa nasii nostri sunt. De aceea am o intrebare: care sunt obiceiurile legate de nasi in Timisoara? Li se dau cadouri, daca da, ce anume? Si orice altceva ar mai trebui sa facem noi ca miri pentru ei. Noi la Cluj nu avem cine stie ce obiceiuri legate de nasi, insa n-am vrea sa se simta ei nu stiu cum ca n-am respectat ceva obicei, mai ales ca sunt niste oameni super.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput