Nunta in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Am gasit subiectul deja deschis asa ca nu am mai deschis unul...
Maja poti sa imi spui de ce nu recomanzi Senatorul?....se pare ca noi acolo o sa facem nunta si mi-ar prinde bine nishte sfaturi.

Alte fete din Timisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Draga Simram. Senatorul este o locatie de vis, nu cred ca exista ceva mai frumos in vestul Romaniei. Am facut ceremonia religioasa fara, in chestia aia de lemn care s-a construit afara, si a fost deosebit. Din pacate cei care conduc acel hotel-rest sunt nimic mai mult decat niste hoti si ne-au facut zile amare. Daca am un gust amar dupa nunta e din cauza lor, si mai exact al unui "sef de local" numit Doru, care e ....nu am cuvinte, crede.-am. Ca sa ma intelegi mai bine iti voi explica:

1.meniul este foarte rigid, nu poti sa schimbi nimic, si este foarte plictisitor. Acelesi chesii invechite, nimic original si deosebit.

2. in timpul sedintei foto acest Doru idiot umbla dupa noi(mirii!!!) si invitati sa ne scoata de pe iarba sa nu calcam iarba. Imi venea sa-l sugrum nu alta.

3.e pus rau pe furate, adica trebuie sa aveti mare grija cu bautura etc ca el si cei de acolo sunt niste hoti si nimic maI MULT.

Noi desi ne-am dus cu relatiila el, tot nu ne-a bagat in seama pana nu am mai mers si cu ceva sticle de whisky. Asta inainte de nunta ca sa ne asiguram ca nu ne scoate din sala inainte de 5 dim.

Stiu ca suna groaznic dar asa a fost.

Daca vreti sa faceti acolo totusi, aveti grija sa mergeti cu multe si bune relatii(pile) ca altfel o sa va fure la milioane .

ti-o recomand pe D-na Mariana Popa ca wedding planer, si-a dat sufletul ptr. noi, e o tipa de nota 10!

daca mai e ceva poti sa ma intrebi, te ajut cu placere!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

hmmm...multumesc mult de tot de raspuns. Eu am vazut pozele de la tine si au exprimat numai bucurie si o nunta reusita. De aceea nu intelegeam ce s-a intamplat....acuma am o imagine mai clara.
Noi deja am dat avansul la Senator, deci locatia va fi asta pana la urma. O sa fiu stresata cu chestia asta, dar sper sa se rezolve si la mine cu niste sticle...Voi ati mers cu relatii la Doru sau mai sus?
Pana la urma la toate restaurantele incearca sa te fure, din ce am auzit de la altii care au facut nunti prin oras...mai ales daca nu este nimeni sa se ocupe de nunta si din partea ta pe langa cei de acolo. Din pacate asta este mentalitatea...
Poti sa-mi dai un mesaj cu numarul de contact al doamnei Mariana? As vrea sa am si eu pe cineva care sa se ocupe de nunta...Cati invitati ati avut pana la urma? eu mai sunt stresata acum si cu asta deoarece am zis in jur de 200 persoane si mi s-a zis ca este loc suficient, dar incep sa ma indoiesc. La tine parea destul de mult loc de aceea m-ar fi interesat cate persoane au fost sa fac o paralela.
Mancarea va fi iarasi o problema, dar macar a fost buna? Servirea? Am inteles ca ei aduc chelneri din alta parte, ati avut probleme cu ei?
De restul flori, etc,inca nu am apucat sa ma ocup...dar cand va veni timpu sper sa mai primesc niste sfaturi de la tine.
Multumesc mult de ajutor.

Mergi la inceput

buna din nou! cand aveti nunta? probabil mai ai timp sa pregatesti toate astea...Am sa incerc sa-ti raspund la intrebari.

*Mariana Popa -tel 0744300360. te rog sa te bazezi pe ea, e o tipa care a trait in Germania ani buni si stie ea ce stie...Sa o saluti din partea mea te rog!

*noi am mers cu pile direct "sus", la seful mare, care si-a primit "partea". cu 8 luni inainte de nunta. cand a avenit nunta el era in concediu si cica nu era de gasit si nu a vorbit cu Doru despre nunta noastra, in fine, bataie de joc nu alta.

*noi am avut 100 de invitai, 10 mese rotunde intra in sala cu piscina de jos. Dar probabil tu o sa faci nunta in sala mare de sus daca ai 200 de invitati.

*mancarea mie nu mi-a placut, dar lumea zice ca a fost buna. ea as fi vrut ceva mai finut si delicat, specialitati, dar nu s-a putut. Nu am ce sfaturi sa-ti dau aici ca oricum nu ai ce sa schimbi.

*servirea a fost ok, nu am avut plangeri. adevarul e ca eu nu prea mai stiu ca numa de asta nu mi-am batut capul, m-am distrat asa de bine ca parca nici nu i-am vazut pe ospatari!

*florile le-am facut la Crinul, poti sa citesti in postarile mele anterioare ce parere am despre ea.

*am primit camera nuptiala "din partea hotelului", deci asta e un plus.

Ma mai intrebi tu daca e ceva!

puss puss

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput

Buna Maja!

Am sa o contactez pe D-na Mariana si am sa-i trimit salutarile tale. Am sa-ti scriu dupa ce vorbesc cu dansa. Acum am ceva treburi de rezolvat, dar sper ca pe saptamana viitoare sa rezolv problema asta. Deocamdata sunt in ceata cu ce trebuie sa mai rezolv, eu le-am luat in ordinea prioritatilor, dar am sa ajung si la detalii. Ma ingrijoreaza ce zici tu referitor la sala, nu stiam ca Senatorul are o alta sala mai mare. Noi cand am cerut sala ne-au zis doar de cea cu piscina si ne-au asigurat ca incap 200 de pers. lejer cu ring de dans suficient. Cred ca o sa le fac o vizita sapt. viitoare sa lamuresc problema. Aici este si vina noastra ca ne-am increzut in ce zic ei- eu de abia dupa ce am vazut pozele tale mi-am pus problema de spatiu...
Am sa-ti mai scriu dupa ce mai am noutati.
Multumesc de ajutor , iti doresc o saptamana buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_l spune:

Ceau, fetelor,
eu sunt Dana si voi avea si eu nunta anul acesta (parca sunt la Alcolicii Anonimi).
Am rezervat restaurantul pt septembrie, dar cam atat am facut...
As avea si eu nevoie de diverse informatii referitoare la ce mai e de facut
Am vazut ca cineva recomanda pe cineva ca wedding planner. Spunti-mi si mie cu e cu treaba asta.
Pot sa o angajez sa se ocupe de tot si sa stea toata seara acolo?
Cat ma costa serviciul acesta?

Mergi la inceput

Buna Dana si bine ai venit ! Felicitariu de pe acum ptr nunta!

Eu o recomandam pe d-na Mariana Popa deoarece ea s-a ocupat de tot la nunta noastra si a iesit foarte bine. In plus e si un sfestnic bun de vorba, poti discuta orice ganduri cu ea in leg. cu nunta, e foarte felxibila si nu e genul care sa-ti impuna tie lucruri.

Ea(cu echipa ei) au aranjat totul si acasa la noi, foarte frumos au impodobit, cu mult tull crem, ca asa am vrut noi. noi am avut mese rorunde si stil elegant-clasic, nu "lumea copiilor". Adica baloane aproape deloc (decat in piscina) si mesele rorunde cu sfestnice de argint cu 5 brate, a aratat super! Culorile noastre au fost crem si visiniu, dar ea are cred toate combinatiile de culori!

Ea a fost cu noi si ptr. tort, si la flori, peste tot! Cand are o nunta se ocupa doar de nunta respectiva si da totul! A stat si la nunta pana dimineta cand au plecat toti , ca atrebuit sa stranga in sala si sa fcaa curatenie direct dupa, ptr, ca IDIOTII aia de la Senator(scuze dara nu ma pot abtine) au spus ca vor ca curatenia sa fie facut a direct dupa.

A a aranjat si camera nuptiala, plin de lumanari si petale de flori, superb......

cat costa e greu de zis, ptr ca noi am dus cu noi lucrurri de aici din suedia care ei i-au placut si i le-am vandut(scazut din pret) asa ca nu stiu sa zic exact. depinde foarte mult de ce servicii aveti nevoi. Contactati-o sio sa va dea ea o suma estimativa.

daca mai aveti itrebari, sunt la dispozitia voatsra!

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_l spune:

Ceau, fetelor,
Majaginn iti multumesc mult pentru informatii.
Am vorbit insa azi cu o prietena care a avut nunta in august si mi-a spus ca inainte de nunta a colindat toate agentiile si la firma dnei Mariana erau unele din cele mai mari preturi.
Mi-a recomandat insa o alta agentie (Clipe Magice). Si ea, ca si tine, era super incantata de tipa care s-a ocupat de nunta ei.
Probabil le voi face o vizita la fiecare ca ar cam fi timpul sa ma pun mai serios pe treaba.
Nu sti, pe forumul asta nu mai sunt si alte mirese din TM?
Dana

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am reusit sa o sun pe D-na Mariana, Dana daca te intereseaza poti sa te duci direct la Mall, in KidsLand, acolo este agentia. Eu am sa merg luni. Poti sa mergi la orice ora ca este cineva acolo care sa-ti arate albume, DVD-uri, si lista de preturi. Eu zic ca este bine sa mergi la mai multe sa vezi si calitatea serviciilor, nu intotdeauna preturile sunt cele ce te fac sa alegi.
Din cate stiu eu nu prea sunt fete din Timisoara pe forum, majoritataea sunt Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Ceau,fetelor,sunt cateva saptamani de cand am descoperit forumul si acum mi-am luat si eu inima-n dinti si m-am decis sa intru in vorba cu voi.
Tare imi sunteti dragi si sper sa ma adoptati si pe mine in clubul vostru!
Eu sunt deja "doamna",am facut cununia civila aici,la Ambasada ,iar nunta o avem in Timisoara.Pe 1 iulie.
Drept sa va spun,sunt o multime de chestii pe care as vrea sa le rezolv si nu pot din cauza departarii,asa ca fac totul prin corespondenta,sau,mai bine zis,I delegate with honour...le pun pe mama si pe prietene la treaba.
In rest,am epuizat site-urile de nunti de pe toate continentele,mi-am salvat poze cu rochii ,sute...in mare,l-am innebunit pe sotiorul meu cu subiectul asta !
Maja,te salut si iti doresc o casnicie de vis,ai fost o mireasa superclassy si tare frumoasa!As vrea sa te intreb cate ceva despre rochie.Uite ca acum nu mai stiu ce sa mai spun,cred ca de emotii...

Va pup pe toate, sa aveti nuntile pe care vi le doriti si cele mai faine casnicii,fiindca pentru asta ma rog si eu.

Ceau,dragelor!

Mergi la inceput