Nunta in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
codruta mihaela spune:
ceau miny si bine ai venit.dupa cum ai observat aici la nunti din timisoara nu am mai ramas decit eu, care am exact aceeasi problema ca si tine.eu am fost la cineva recomandata de o prietena dar nu mi-a placut cum a iesit.sper doar ca maja, care are nunta simbata viitoare, sa aibe timp 5 minute si sa ne dea si noua numele tipei care o machiaza.
in rest , tu cum stai cu pregatirile, de ti-ai luat rochia de mireasa, la ce restaurant faci, etc.
poti sa mai incerci sa intrebi la fetele din timisoara care discuta la "Prieteni dintotdeauna"-Impreuna Timisoara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miny spune:
Vai ce bine ar fi sa ne ajute maja. Deja simt ca incep sa fiu foarte stresata chiar daca am pus la punct lucrurile mari.Mai avem meniul de stabilit, sa vorbim cu cameramanul, florile si multe alte maruntisuri care iti ia mult timp. Dar sti cum se zice "lucrurile mici fac lucrurile mari".
Noi avem nunta la Vila International. Acolo ne-a placut cel mai mult.Rochita am cumparat-o din martie cu voal, diadema, pantofi, manusi, tot, sa fiu sigura.
Codruta, voi ce aveti la meniu? Eu as fi vrut fara sarmale dar nu s-a putut
V-am salutat
miny spune:
He, he nu mai e nimeni? sau sunteti la petreceri?
Majaginn cum a iesit nunta pana la urma?
Va urez casa de piatra!! Si sa ne vedem
Va pup!
majaginn spune:
Buna timisorencelor!!!
Va scriu doar scurt ca sunt in honeymoon in Thailanda si am venit rapid sa ma uit doar la mail-uri dar m-am gandit sa va scriu 2-3 randuri.
Nunta noastra a iesit SUPER bine de la A la Z , mici detalii care parca au scapat de sub control in ultmul moment dar in mare totul a fost OK. Poze muulte am sa pun pe site peste vreo 3 sapt. cand ne intoarcem acasa in Suedia si o sa am ceva timp.
Cu machiajul- pe mine m-a machiat o tipa care lucreaza la un salon deasupra la Ina Center- nu stiu cum se numeste salonul.Am dat 100 Euro- ptr 7 persoane- cam 5 ore - a venit tipa acasa.Nu pot sa zic ca mi-a placut deosev\bit de mult-----si nu a vrut sa facem machiaj de proba- asta nu mi-a convenit. Deci nu pot sa vi-o recomand suta la suta.
Tortul mi l-am facut pana la urma la Otimapan - nu am fost deloc multumita de ei, nu au vrut sa priceapa nicicum ce vreau, nu am avut pretentii mari ci dimpotriva- am vrut ceva mult prea simplu c ei nu au putut sa faca- adica un tort simplu acoperit cu maripan si trandafiri visinii intre randuriel, in fine, a iesit cum a iesit nici nu am vrut sa le platesc comanda integral ca suportul pe care mi-au pus trandafirii pe varful tortului era sa se darame in final, torturile nasilor le-a imbracat in frisca desi am zis de sute de ori ca vrem sa fie martipan. Deci ATENTIE mare ca oamenii astia NU ASCULTA ce vrea clientul ci fac efectiv cum vor ei.
Am foarte multe sa va mai povestesc. Nu recomand SENATORUL nimanui, aia de acolo sunt niste hoti toti si ne-au creat niste probleme gigantice, era sa renuntam sa schimbam locatia cu o sapt. inainte.
Ceea ce va recomand e Agentia Slash- doamna Mariana Popa care e organizator de nunti, fara de care nu as fi putrut sa fac nimic in orasul asta zapacit. Ea a alergat, a rezolvat, a stattoata noaptea nuntii pana in zori si a avut grija sa fie totul ok. De la impodobitul masinilor si acasa pana la arnjarea mesei cu fructe si asezatul cadourilor ptr. invitai- ea a avut grija de tot.
Aveti grija daca mergeti la floraria Crinul --doamna aia de acolo are impresia ca numai ea le stie pe toate si face efectiv cum are ea chef degeaba ii spune si explica omul dorintele lui. A trebuit ca in ziua nuntii sa stau cu ea la flori sa fiu langa ea cand mi-a facut buchetul ca daca nu - vai si amar.
In concluzie am un sfat: Fiti foarte clare cand explicati ce si cum doriti, si verificati de 2-3 ori ca au inteles ca altfel o sa aveti surprize.
acum va pup si va mai scriu la sfarsitul lunii.
Casa de piatra tuturor!!!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
majaginn spune:
Ok, am revenit dupa mult timp....Intorsi acasa dupa 6 sapt. de concediu am avut o mica neplacere....ne-a murit laptop-ul....Si cum site-ul cu nunta noastra era configurat de pe laptop..nu mai putem sa intram in site sa facem nimic. Asa ca...pana facem alt site, am pus ceva poze pe webshots.
Nu mai e nimeni de prin Timisoara care face nunta? Mi-am lasat rochita la vanzare la Atelierul de creatie A & A Collections. In caz ca e careva dintre voi interesata,...
Am muullteeeee sa va povestesc despre ce sa NU faceti in legatura cu nunta, si dupa cum v-am mai spus....daca vreti sa aveti o nunta reusita, trebuie sa o aveti pe Mariana Popa ca organizator. Ea ii stie pe toti si este o tipa atat de avangardista si in acelasi timp inimoasa ca o sa va indragostiti de ea! Noi am plans cand ne-am despartit!
va pup pe toate miresicile si Casa de Piatra!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
dreams2party spune:
gata?
S-au terminat miresele pentru anul 2005 si 2006 in Timisoara?
Unde sa va gasesc, pe ce forum?
Anca
dreams2party spune:
Da, as avea nevoie de ajutor, daca esti draguta...
Caut forumul cu mirese... vad ca la asta s-a postat ultima data in septembrie... de aceea am intrebat daca s-au terminat miresele.
Stii cumva unde se discuta in continuare despre nunti in Tm?
Mersi mult,
Anca
P.S., nu ai poza, eram curioasa sa te vad
lavinai spune:
imi pare rau dar nu stiu unde se discuta in continuare pe forum despre nunti in tm!
cand ai nunta??
eu am avut-o in 2 iulie 2005!!
daca te pot ajuta cu unele informatii, cu placere!!
dreams2party spune:
Lavinai,
Multumesc.M-ar interesa schimb de idei, sfaturi despre toate pt. nunta, recomandari....
Nunta nu va fi a noastra, a verisoarei mele si trebuie sa o ajut.
Anca