FIV 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi am pus doi pentru ca la FIV sunt sanse de doi. Si eu imi doresc macar unul , dar daca sunt doi nu ma supar deloc. De abia astept sa incep si eu tratamentul.
Monica Elena ma bucur ca esti bine si ca esti pe aici inca.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc ca v-ati gandit la mine.Am ajuns acasa si sunt inca sub efectu anestezeie,deci sunt cam ametita si cu ceva dureri de burtic si mi-au zis ca nu am voie sa iau calmante nu stiu de ce,dar sunt suportabile.Au luat 33 de oute,acum sa vad ce-o sa-mi spuna maine de cati embrioni mai rasariti o sa am.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Delia Doamne ajuta sa fie cat mai multi.Poate daca sunt multi poti sa si congelezi cativa ca cine stie poate peste un an doi o sa vrei si bb 2.Na cam facut si rima.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Delia ai avut 33 de foliculi? Sa ne ti la curent cu nr embrionilor si al ovocitelor rezultate. Dar la 33 de foliculi nu cumva ai facut hiperstimulare? De aceea te si doare burtica. Ai grija de tine.
Lachi te duru mai fata frumoasa dipherelinul?

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 16 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Si eu cred ca a fost hiperstimulare,caci eram si f ametita,ma tineam de pereti prin casa cand mergeam si aveam si neste dureri de cap....bine ca au trecut.Azi,mai tarziu o sa ma sune doctora,embrioloaga sa-mi spuna cati embrionasi,si ora si ziua ET si alte...instructiuni.Intre timp m-or pus pe antibiotice si azi incep si progesteronul ala injectabil, numa cand ma gandesc,dar trebuie ca sa se pregateasca uteru cu un endometru frumusel si puternic pentru.

Lachi,felicitari scumpa pentru examenul luat si de azi incepi si tu...
Moni,cand vine,esti pe suta de metrii,deci tu i-ai dat intalnire pe 4 iulie,sa vedem daca e de acord si bebe cu data asta.Sa vina sanatos,asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Moni merci mult pt. tot esti o bombonica super dulce.De abia astept sa plec,asa ca azi ieri am fost la ultimele cumparaturi de drum si acum incerc sa pregatesc bagajul.Am innebunit deja stiu si prognoza pt.sapt viitoare in Malta.AAAAA tu care le stii pe toate spune-mi ce sa iau in caz de problems ca n-am mai fost cu avoinul si mi-e frica sa nu fac urat pe acolo.
Lachi ce super de tine acusi acusi o sa ai la purtator.Iti urez multa bafta si sa stai cumintica la pat dupa cum zice Monica.De abia astept sa ne dai vestea cea mare.Te pupic dulce .
Delia mult succes si ne tii la curent cu tot.
Crinutamulti pupicuti draguti pt. tine.
Mult succes tuturor si sa auzim de cat mai multe .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Delia iti tin pumnii sa fie cat mai multi embrioni!
Cecilia ce bine e de tine ca pleci in concediu. Iti doresc sa te relaxezi si sa te distrezi ca apoi sa vii cu forte noi.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cat de repede te poate programa la Medsana la o consultatie???????
Eu vin la Bucuresti marti 21.06. Credeti ca am vreo sansa sa ma pot programa la dr denisa protopopescu????????
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cristinici de ce nu faci programare telefonic ptr ca sapt viitoare dna dr nu este ptr 3 zile in tara, iar la Medsana am inteles ca are locuri de abia in sept. Incearca si la Centrul medical international unde mai are cabinet.

Cecilia nu o sa iti fie draga rau in avion cine a zis asa ceva. Nu o sa ai nimic. Acum lasand gluma la o parte vezi ca sunt la plafar niste pastilute de plante ptr rau de avion si masina. Mie imi place cel mai mlt la decolare si la aterizare. Ce nu imi place cand este deasupra marii si mai prinde goluri, dar asta nu am prins decat o singura data in atatia ani. Hai distractie placuta si aveti grija de voi unul de altul.

Delia aici cand faci hiperstimulare ti se face o perfuzie cu albumina umana.

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cristinici din cate mi-a zis mie dr. nu cred ca mai face consultatii acum pt. ca a inceput lotul de FIV de iulie si in august e in concediu.Ar trebui sa dai telefon si poate te va programa in sept.Desi atunci incepe si lotul FIV de toamana.Oricum cel mai bine e sa suni si iti vor spune cand iti pot face o programare cat mai curand posibil,caci sincer nu cred ca se poate fara programare.Mult succes iti doresc.
Va sarut pe toate fetele.

cecilia

Mergi la inceput