FIV 36

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Delia din pacate nu stiu ce sa-ti spun. Eu zic sa-l suni pe dr.. Poate iti vor spune mai multe fetele care au facut tratament pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Delia eu zic sa suni rapid medicul,ca asa e cel mai bine,ca sa stai linistita.Tinem pumnii sa nu fie ceva grav.
Crinuta esti o draguta dar sapt. asta ar trebui sa fie ovulatia,ca nu stiu daca a fost sau nu pt. ca nu ma mai gandesc la asta acum.Asa ca nu vreau sa ma iluzionez aiurea,desi Domunul e mare si minuni sunt peste tot.Sa te auda Domnul si sa vin din Malta cu la purtator.Te pup dulcic.
Va pup pe toate si mai vorbim pana marti.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da,a zis doctoru ca nu e nimic grav.Si maine punctia va rog.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

DELIA ma bucur mult ca nu-i nimic grav;iti tin pumnii pt. maine si sa-ti dea Domnul sa-ti implinesti visul.Te pupic si fa-ti curaj gandeste-te ca totul va fi bine.

cecilia

Mergi la inceput

Delia bine ca nu sunt probleme! Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Delia, multa bafta astazi la punctie!!! Tin pumnii!!! O sa fie bine ai sa vezi.

Fetelor, eu acum am venit de la examenul pe care l-am luat deci ma pot considera scapata si de sesiunea asta. Doamne ce bine e sa nu mai ai de invatat!
Pe la 11,30 - 12 ma duc sa fac dipherelinul.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Lachi bine ca ai scapat de examnene si ca ai revenit pe aici. Succes cu tratamentul! Iti tin pumnii sa ai finalul pe care il doresti -
Crinuta

Mergi la inceput

Multumesc Crinuta. Ce figura esti! Mi-ai pus 2 bebelusi...eu chiar 2 imi doresc!

Mergi la inceput

Moni, sper ca esti bine. Stai cumintica si relaxata.
Hai sa-ti spun ceva haios: ti-aduci aminte de cosmarul meu cu pisicile care imi intrau in casa? Ei bine, ieri m-am chinuit 2 ore sa evacuez fortat sobolanul care mi-a devastat balconul si care inca mai era in balcon pitit sub un scaunel si care in final s-a dovedit a fi...pisica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi bafta azi la diphereline. O sa ma gandesc la tine sa fie cu noroc.Pisicuta hai
Delia si la tine o sa ma gandesc azi cand ai punctia. Sa fie cu ochisori.
Cecilia distractie maxima si lasa trimisul vederilor ca ai treaba in Malta sa te distrezi si sa te relaxezi. Deconectare totala asta este obiectivul vostru vara asta. Zbor placut si iubiti-va!

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput