FIV 36

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bafta Delia21!
Asteryaro multumesc frumos fata frumoasa. Esti tu o dragta dar cred ca toate mamicile sunt la fel. Cu siguranta si tu estila fel. Eu am avut nesansa unor ani mai lungi in experiente pe propria piele. Cred ca daca asa da la medicina acum as avea ceva sanse sa intru la cat am cititi si ma-m documentat ca sa inteleg in primul rand ce se intampla cu corpul meu si sa nu mai intru bou si sa ies vaca din anumite cabinete cu renume de unde ieseam cu o gramada de intrebari.
In alta ordine de idei bocanla este angajat si trebuiie sa stau cuminte ca sa vina pe lume pe 4 iulie prin cezaiana.
Pupicuri la toate fetele curajoase de la acst subiect si nu numai

Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 22 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Monicuta.Super data ca sa-l nasti pe bocanila, il faci .Era si un film "Nascut pe 4 iulie", super film cu Tom Cruise.Stai cumintica sa nu vina mai repede.

Delia21 tinem pumnii sa fie cat mai multi foliculi mari si frumosi ,care sa se transforme macar unul in

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ceau fetele,
Monica sigur mai sta Bocanila pana pe 4 iulie acolo.E super vestea pe care ne-ai dat-o.Vreau sa-ti zic ca sotul meu asculta de tine intocmai.Mi-a facut o surpriza si marti noaptea plecam in Malta,ca a zis ca din sept. e vai de funduletul meu si macar sa fie bronzat pana atunci,cica suporta mai usor asa injectiile.Te pupic dulce.

LACHI,DELIA tinem pumnii sa iasa totul bine si sa plecati la mamici de 2006 cat mai repede.
Pupici pt. toate fetele si bafta multa la toata lumea care face inseminari sau FIV in vara asta.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumersc fetelor de urari;sa fie bine la toate !Eu astazi,la noapte o sa fac pregnilul,iar sambata la oara 11 dimineata,o sa fac punctia,binenteles ca o sa fiu anesteziata si adormita.Trebuie sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Va di Delia ai sa vezi. Depinde de tine cat de cuminte vei sta apoi in pat si de Dumnezu.

Cecilia ma bucur tare mult ca plecati in vacanta. Aveti nevoie crede-ma. Incarcati-va bateriile la maxim vara asta uitati de fIV pana in sept. Va urez distractie placuta si iubire la maxim .
Noi luni mergem la o ultima eco sa vedem cate kg avem si facem ultimele analize si suntem pregatiti ptr evenimentyl cel mare care sper sa fie pe 4 iulie nu mai devreme.

Ardit

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Monica numai bine iti urez pana in ziua cand va veni pe lume puiutul tau si sa va bucurati de el pentru ca mult ati suferit si l-ati asteptat!
Bafta fetelor care fac FIV acum sau peste cateva luni. Se pare ca repausul la pat, dupa ET are multa importanta. Am intalnit si eu doua viitoare mamici care facusera FIV si au spus ca in perioada de dupa ET au stat numai in pat.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Merci mult Monica.Si noi ne-am gandit la fel.Si stai linistita ca Bocanila e cuminte si va sta acolo pana pe 4iulie.Va pupam dulce pe toti trei.Da-mi un PM cu adresa sa-ti trimit o vedere de acolo,te rog.
Pupici pt. toata lumea,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena iti doresc sa fie bine si pe 4 iulie sa auzim vestile bune (sper ca ne transmiti prin cineva).
Cecilia se pare ca pleci mai repede ca mine in concediu. Concediu placut! Poate cand te intorci din concediu ne anunti ca nu mai e nevoie de FIV.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,am o scurgere roz,mii de rugaminti ca va spun.Oare e de rau?Cred ca trebuie sa-i spun doctorului.

Mergi la inceput