FIV 36

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ana,rezultatul e destul,dar pentru lnistea sufletelului tau e bine sa ai si caseta.Nu e obligatorie laparoscopia dar e cea mai concludenta metoda ca sa afle doctoru cum stai cu sanatatea,posibilele defectiuni ale aparatului reproducator.Fetelor,am facut azi test de sange la o clinica caci prea am greturi toata ziulica si....sunt .Weekend productiv la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Anis - tu ce mai faci mai draguta ? mai ai, ce ti-a spus doctorul?
Luli

Mergi la inceput

Delia - BRAVO MAMICA!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim si de botez(uri)

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Delia felicitari si ai grija de tine.

Referitor la laparo, tocmai asta e problema ca nu in 2003 cand mi-a facut interventia nu mi-a facut caseta, am doar rezultatul in care scrie ce mi-a facut si ce mi-a gasit(totul destul de bine- cel putin asa scrie ce o fi inauntru Dumnezeu stie)

Ana

Mergi la inceput

Ana la FIV important este sa ai foliculi relativ multi (pana in 20) si buni; sotul o spermograma relativ buna (ca daca nu tb. si ICSI) in rest mai tb. sa va rugati la Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit.
Multa, multa bafta, daca te hotarasti.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ovule, uter si de calitate. de trompe nu ai nevoie, embrionii se introduc direct in uter

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Multumesc pentru informatii!
luli,Tia

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Delia

FELICITARI! Ma bucur pt tine. sa fii sanatoasa si sa ai parte de un/mai multi bebel sanatos/si. Tu ai facut si laparo? Daca da, unde ai facut ? Ai avut ceva aderente?
Iti doresc un week-end placut de 4 iulie si sa te bucuri de sarcina!

Aurora/pacienta

Mergi la inceput

Tia, tu ce mai faci draguta?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Luli..desi ne-am cunoscut la telf......ca sa zic asa..iti transmit pupicei.Eu sper ca mai am pana nasc..si sa ajung la termen cu bine..azi nu prea m-am simtit bine si am stat cam la pat..

DELIA...FELICITARi ...asa tare ma bucur pt fiecare fata care reuseste...ai grija de tine!

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput