FIV 36
Raspunsuri - Pagina 14
Delia21 spune:
Moni,refacere rapida si multi
la
Mihnea
si de

pana mi s-ar acrii caci tare nu ma are mama gospodina....din fire....
Delia21 spune:
Si revin cu o intrebare:de la voi,nu stiu exact de la care am retinut eu ca nu e bine sa faci dus fierbinte la inceput dupa ET,caci atunci se prind si....apa fierbinte i desprinde.....bat campii sau asa este?oricum,...eu nu fac dus si am noroc ca sunt ca soparla de felu meu si nu transpir sau miros de fel.Aveti ceva cunostinte de ce mi-a retinut mie memoria in legatura cu dusul sau....
Anca Wish spune:
Felicitari, Mama Moni!Sa va traisca minunea.
Frumos nume i-ati ales.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Delia21 spune:
Parca nu as vrea sa ma grabesc cu concluziile,dar....azi am ceva...greturi.Sper sa nu fie din cauza autosugestiei....
luli spune:
Seara buna la toate fetele,
Mi-am reparat netu' acasa si acum voi intra mai des - in functie de cum voi ajunge acasa de la servici.
Saptamana trecuta am fost la Moni, si am supravegheat-o "ca buldogul".
Mai mult de atat sunt super fericita ca am putut trai in direct (pe hol bineinteles) venirea lui Mihnea pe lume - care intre noi fie vorba - e o minune de copil .
Ce pot sa va mai spun e faptul ca Monica a fost super curajoasa.
Lachi - imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ne vedem dar data viitoare.... nu mai ratam; ai sa vrei sa scapi de mine...
. Cum te mai simti, trecu' "furia rosie" de tine?
Lauion - tu ce mai faci, am mai citit acum din mesaje si am vazut ca esti activa, asta nu poate decat sa ma bucure.
Pe toate va pup din suflet si va doresc sa va vedeti visul cu ochii asa cum a facut Monica
. Nu e deloc usor dar nici imposibil - important este sa crezi cu adevarat ca poti.

Luli
anis spune:
Delia..intrebai de dus...
Eu dupa ET...nu am folosit decat servetele umede..imi era frica de dus ..ca aveam impresia ca pierd copilasii.Tacaneala sau nu am o bebita la purtator..pe care de abia astept sa o tin in brate..sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine!
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Delia21 spune:
M-am trezit tare fericita.Am visat ca venisem acasa cu o bebe si i cautam hainitele sa o imbrac si i erau cam mici si ma intrebam cum i-am pus nume.....si nu reuseam sa-mi amintesc
si ma gandeam sa ma culc ca sa ma odihnesc ca trebuie sa fiu taaare obosita din moment ce nu-mi amintesc ce nume i-am pus

Of.mi se pare o vesnicie pana marti.
annaa spune:
La FIV dr. iti cere si caseta de la laparosopie sau este suficent numai rezultatul?
Este laparoscopia o interventie necesara in vederea FIV?
Ana