FIV 36
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Lachioaneo,
incurajez si eu fata sa reziste la injectii;stiu ca dau niste reactii adverse....pe mine ma durea capu nonstop primele 3-4 zile,si cu stari de voma,ah,bine ca au trecut.Mi-a explicat embrioloaga de au ramas numai 7.Nefiind in burtica,unde-i cald si bine,nu toti rezista conditiilor de afara si deci nu isi continua divizarea celulara,dar cei mai rezistenti....castiga,adeca supravietuiesc;un fel de selectie naturala,nu?Macar sunt bucuroara ca am aflat.Sa ne mai scrii cand poti ca noi suntem curioase si vrem...sa stim tot,sau...aproape tot,da?
ceciserban spune:
Lachi te pupic ,poimaine vin in tara si mai vorbim.Imi pare rau pt. ce ai patit dar ma bucur ca esti bine.Important e rezultatul final,tinem pumnii sa dea Domnul sa iasa bine,ca m-am rugat pe la multe catedrale pe aici,sa ne implinim toate visul si sa traim si noi intr-o zi fericirea Monicai.BAFTA.

Crinuta concediu placut si te pupic,sa-mi trimiti email cand revii prin zona.

cecilia
saftoiu_gina spune:
Delia am facut ET pe 7 iunie. Joi merg sa mai repet o data betaHCG si poate ma vede DL DOCTOR.Sa speram ca merge bine.Delia iti doresc mult , mult , SUCCES .
pacienta spune:
BUna fetele
Delia
Ma bucur ca am vorbit. Cum te simti? Esti OK? Ai intrebat daca vor fi deschisi la clinica la sfirsti de saptamina din cauza la 4 iulie?
Monica Elenaa Sa traiasca Mihnea! Sa fie sanatos, frumos si sa aiba mult noroc!
VA pup pe toate fetele si succes!
Pacienta
Kariris spune:
Salut fetelor,
Delia, pai ai visat un baietel pentru ca vei avea un baietel si o fetita!
ai sa vezi ca o sa visezi si o fetita! hai ca am glumit...stiu ca nu vrei 2 bebelusi; cand faci testul de sange? cum te simti? sper ca stai cuminte si nu faci efort deloc.
Mai fetelor, ce o mai fi facand Monica? Stiti careva de ea? e bine? eu tot nu am reusit sa vorbesc cu ea. Imi imaginez ca-i foarte ocupata cu Mihnea, ca nu-i chiar usor dupa cezariana dar as vrea sa stiu si eu ce face...ce face micutul...
Fetelor merci de incurajari dar mie chiar nu mi-e frica de injectii ci de punctie, cu toate ca stiu ca se face cu anestezie generala. Ieri, dupa ce daduse Domnul sa mi se opreasca si mie sangerarea, m-am enervat rau, m-a luat o durere de cap infioratoare (pe mine nu m-a durut niciodata capul) si m-a pocnit iar sangerarea...sper ca nu am luat-o de la inceput ca innebunesc, sper sa se opreasca pana maine cand merg la eco.
Monica-Elena spune:
Va multumes frumoasele mele. Ce sa va spun nu imi incap in piele de fericire.
Mihnea a venit pe lume la 38 sapt samabtaa 25 iunie la ora 10.30 cu 3,100 kg, 48 cm, scor apgar 9 la iesire si 10 dupa 5 min prin cezariana. Primii care mau vazut au fost tati cu Luli care afost cu mine la spital si bunica, iar apoi Anemona. O sa revin cu amanunte dar acum bebe cere papa. De luni de la 12 sauntem acasa avem lapte la greu dar refacerea dupa cezariana e mai grea si bineinteles ca nuam scapat de problemele cu anestezia. A doua zi am lesinat de 5 ori pana sa ma ridic din pat dar m-am ridicat in final ca doar Mihnea avea nevoie de mine.
Va pup pe toate si revenim
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
alina constantin spune:
Felicitari din tot sufletul Monica!!!! Sa fiti sanatosi, si sa va ajute Dumnezeu!! Ma bucur din suflet pt. voi. S ava traiasca puiul mic!!!

Kariris spune:
Moni ce fericita sunt ca esti bine si tu si Mihnea!!!
Doamne ce bine ca ai lapte!!! Sa-l hranesti exclusiv cu laptele tau! sa nu-i dai supliment cat de mult se va putea ca nu o sa mai vrea laptele matern. Cred ca-i tare frumos, nu? si tu tare fericita. lasa, nu-i nimic ca ai lesinat ca iti revii tu de tot... bine ca-i micutul bine si ca s-a terminat operatia cu bine. Ai sa te refaci si va fi totul bine. Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe mancacios si vesel!

')'
')