Copii nascuti in 1999 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bravo,Nora...esti o fericita ,ce mult mi-as dori si eu putina liniste,fara copii,fara griji,fara probleme dar mai avem de asteptat,Mihaita are abia 1 an iar grijile si problemele mari acum incep .Georgiana este cumintica,acum este domnisorica mare,are inclinatii artistice,decupeaza si-si confectioneaza accesorii pt.printese si balerine.Ii plac si jocurile pe calculator dar se plictiseste repede si vrea noutati.
Sa fie sanatosi,asta este cel mai important caci problemele se rezolva.
Fetelor,cum va descurcati cu canicula,noi stam numai sub dus iar pe copii ii racoresc intr-o mica piscina improvizata pe balcon...e fericire mare acolo,si-a invitat Georgi si prietenii in piscina ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Salutare la toti nazdravanii,

Ce program de vacanta aveti?
Miruna face diverse lucruri, inot si mers la biblioteca in mod special. In septembrie incepe clasa intai dar stie deja sa citeasca perfect (carti de grade mari). Pentru ca deja stie bine sa citeasca in engleza am incris-o la o scoala unde va face jumatate de program in franceza si jumatate in engleza. Romana o stie bine, nu si sa citeasca si sa scrie. Deocamdata.
Vara frumoasa,
Zeeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi a facut un curs de initiere inot la Lia Manoliu si ne-a uimit: dupa 2 saptamani de bazin, inoata bras 25m fara probleme...am fost duminica in Poiana la piscina si 4 ore a inotat nu gluma. Instructorul din Bucuresti a invitat-o sa continue la club dar noi ne-am spus ca face asta cu toata lumea (ca sa aiba clienti!), numai ca Ozana vrea sa continue si in timpul anului scolar...Chiar, mai este putin si incepe scoala! Ozi are program de la 11,30 la 15 si deabia asteapta sa inceapa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata!

Am fost plecata 1 saptamana in Germania si nu am avut acces la Internet. Nici timp nu as fi avut, asa ca...

Camelia, e bine sa fii un pic liber, e adevarat, dar nici nu-ti inchipui cat ne este de dor de copii. Acum vreo cateva zile, am avut brusc o revelatie, dar stii cum, ca o durere brusca in abdomen: am pierdut 2 saptamani din viata copiilor mei!. Imediat mi-am dat seama ca sunt exagerata, dar ...

Asa ca, saptamana viitoare ne schimbam planurile: initial, ne gandisem sa mai petrecem cateva zile in Austria (Salzburg, Innsbruck) si la sfarsitul sapt. sa mergem spre tara, sa mai stam un pic si sa ne intoarcem in Belgia. Acum ne-am hotarat sa ne ducem intins spre Bucuresti, sa ne luam sufletelele si sa colindam impreuna cu ei in Austria. Brusc am fost mai fericiti, si eu si sotul meu, cand ne-am dat seama ca mai sunt doar cateva zile si-i revedem.

Despre programul de vacanta:

Copiii sunt cu bunicii si au super program, piscina in fiecare zi, povesti, parcuri, etc, etc. Totul e adaptat la caldura de acolo, asa ca piscina maaare, gonflabila, pe care le-am instalat-o in curte, e o adevarata mana cereasca.

Cel mai mult ma bucura ca, desi si lor le e dor de mami si tati, se distreaza de minune si au o vacanta de neuitat. Asta e cel mai important. Ieri, la telefon, am avut o discutie draguta cu Andrei:

-Mami, cat mai e pana veniti, cate zile?
-Iubitule, nu stiu exact, 6-7 zile.
-Nu stii exact? Dar puteti decide, nu? S-atunci o sa stii exact!

M-a facut praf. Da, are dreptate, putem decide, sooo: ne-am hotarat sa le facem o surpriza si, daca totul merge bine, miercuri sau joi seara suntem acasa. Mai avem de rezolvat "mici" problemute pe aici, de pus la punct impreuna cu bunicii venirea noastra surpriza si Uraaaa!

Va pupicesc.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nora, cred ca o sa fie o intalnire foarte emotionanta!
Cand m-am dus la raul in tabara (a fost prima data ca am stat despartiti) o jumatate de ora am plans si ne-am pupat!
Oricum cred ca pentru ei a fost o experienta foarte buna! Raul e destul de schimbat (in bine) dupa tabara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Nora, cred ca o sa fie o intalnire foarte emotionanta!
Cand m-am dus la raul in tabara (a fost prima data ca am stat despartiti) o jumatate de ora am plans si ne-am pupat!
Oricum cred ca pentru ei a fost o experienta foarte buna! Raul e destul de schimbat (in bine) dupa tabara.

Kitty, draga, deci nu suntem singurii...

Cand am hotarat sa-i lasam in tara, la bunici, aveam impresia ca 3 saptamani nu vor fi de ajuns sa vizitam orase, sa fim doar noi doi, etc, etc... S-acum... Sunt 2 saptamani si deja ma emotioneaza orice pusti pe care-l vad pe strada.
Si eu cred ca-i buna pentru ei o astfel de experienta.

Fug acum, s-a trezit barbatelul meu si ma duc sa-l alint un pic.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Daaaaa, planuri am avut si noi, dar nu ne-a prea ars de nimic cand era plecat puiutul.
Si am si fost sa-l vizitez in tabara spre indignarea celor din jur!
Dar nu mai rezistam sa nu-l vad!
In cazul vostru cred ca i-ai facut fericiti si pe bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Vladut nu merge anul acesta la scoala ,am hotarat sa mai stam un an .As vrea sa stiu cum e cursul acela de inot de la Lia Manoliu ,mai multe detalii .Noi stam foarte aproape de stadion dar pana acum nu si-a exprimat dorinta , acum ne-a zapacit efectiv si desi mai putin pana incepe gradinita as vrea sa il inscriu la inot . In rest isi petrece timpul prin parc cu rolele ,cu bicicleta si acasa are o intreaga colectie de Lego cu roboti ,navete spatiale ,masinute etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozana a facut 10 sedinte si i-a mers foarte bine... dupa ce a terminat cursul am mers in Poiana la Piatra Mare si a inotat o lungime de bazin bras superb. Oricum, a mea este curajoasa si a prins foarte repede (nu numai de la instructor, care nu prea i-a aratat mare lucru ci pur si simplu i-a acomodat cu apa, ci de la copilasii care stiau si de la taica-sau care a facut inot de performanta si i-a aratat un pic la Poiana cum sa-si coordoneze miscarile). Noi o inscriem la club la instructor Narcis din toamna si sa vedem ce iese. Trebuie sa ai grija ca se face in bazin descoperit si apa este destul de recisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine v-am gasit,fetelor,mi-a fost dor de voi.
Noi abia am ajuns de la mare,am avut mult noroc de vreme frumoasa,printesa mea a stat numai in apa,inoata doar cu colacul,am vrut sa o inscriu la inot pt.ca ii place f.mult dar cu vremea asta asa schimbatoare mi-a fost teama sa nu raceasca,apa este destul de rece la bazinul de la noi.
Va spun cu parere de rau ca anul acesta statiunea Eforie nord mi-a lasat un gust amar,cred ca n-o sa mai mergem prea curand acolo.Plaja plina de gunoaie,fara muzica pe plaja,se auzeau doar strigatele vanzatorilor ambulanti de porumbi fierti,seminte,pufuleti...prostii de tot felul.Serviciile hoteliere f.proaste comparativ cu preturile,am fost tare dezamagita!
La voi cum a fost vacanta,la cele care v-ati intors deja?

Mergi la inceput