Copii nascuti in 1999 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

salutare.
de mult n-am mai intrat pe aici.
Si noi am fost la mare, la Olimp. Destul de frumos, dar piperat rau.
Andrada s-a simtit minunat, n-am putut-o scoate din apa. Vremea a fost buna.
Asteptam sa incepem gradi. Grupa pregatitoare. Mandrie mare.
As vrea sa o dau la dansuri. Inca nu ne-am hotarat, ea nu prea vrea, dar eu insist sa faca un sport, oricare o fi el.

Vreau sa va intreb ceva. In Neptun era o agentie de recrutare copii pt reclame si prezentari de moda. Am fost si noi la preselectie si urma sa dam 150 euro pt poze, catalog, etc. Mi s-a parut cam mult, mai ales ca noi nefiind din Buc si distanta fiind imensa pana in Buc (pt prezentari, etc) am renuntat. Voi stiti ceva? Sunt seriosi, sau doar storc oamenii de bani?

va pupicesc

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata!

Iata-ne si pe noi intorsi din vacante, am facut atatea in vara asta ca nici nu stiu de unde sa incep povestile. Important e ca ne-am luat iubirile din Romania si ca au petrecut o vara minunata cu bunicii. Acum suntem aici si ne pregatim de scoala!

Andrei are emotii mari de tot, e foarte mandru ca-i baietel mare. Ieri seara i-am cumparat ghiozdanel (cu rotite) si aproape ca vroia sa doarma in pat cu el.

L-am inscris si la un curs de fotbal si m-a intrebat cand o sa apara la televizor. Asa ca, fiti pe faza, daca auziti de Andrei Cosmin de la Anderlecht Bruxelles, sa stiti ca noi suntem.

Una peste alta, totul e frumos si promitator pentru el, e fericit ca s-a distrat in Romania, e fericit ca s-a intors in Belgia si ca o sa vorbeasca din nou in franceza si ca o sa-si reintanesca prietenii de la gradi si la scoala, etc, etc. Ieri seara mi-a zis:
"Mami, te iubesc pur si simplu, te iubesc ca mi-ai luat ghiozdan, ca m-ai tinut in brate cand eram mic, ca-mi citesti povesti, ce mai, te iubesc pentru tot. Si sunt fericit ca mai sunt copil sa pot sta la tine in brate cat de mult vreau!" M-a facut praf.

Gratiela, si lui Andrei ii place la nebunie in bazin, mai ales scufundarile. Inoata si el, doar ca nu-si da seama, altfel cred ca s-ar speria un pic. Se scufunda si inoata cativa metrii buni sub apa, dar inca la adancime mica.

Cat despre povestile despre litoralul romanesc... nu ma mir deloc. Cred ca-i mult mai avantajos in Bulgaria si ca preturi si din pdv al calitatii. Pentru noi, anul acesta a fost primul in care am decis sa nu mergem deloc la mare in Romania si se vede treaba ca bine am facut. Am mers cativa ani la 2Mai, acolo unde mergeam cand nu erau copiii, dar cred ca mai mult din nostalgie. Caci nici 2Mai-ul nu mai e nimic din ce a fost. Asta e...

Pupici si mai vorbim.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Noi suntem din 22 august la Eforie Nord si pot spune ca este foarte dragut. Vremea este minunata, de doua zile apa este perfect linistita, vedem crabii mergand pe fundul marii, vila la care stam noi ofera conditii deosebite (schimbat prosoape la 2 zile, asternut la 3, curatenie zilnic; curtea este curata, tot timpul sunt sterse mesele si scaunele, bucataria vilei este in permanenta curata), plaja de la Britania are nisip placut si este curata dimineata. Noi nu prea iesim seara decat in gradina vilei pt. ca stam pe plaja pana la ora 20 si pana facem baita si mancam se face aproape ora 22. Dimineata eu merg la Efosan si ma relaxez cu dus subacval, aquagym si apoi masaj uscat dupa care fug pe plaja...ce mai, este taaare bine (si ar fi si mai bine daca Ozana mea nu ar fi facut indigestie...azi noapte a varsat di ora in ora si toata dimineata la fel). Pupici acum! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Grati.ela ,ma bucur ca va simtiti bine in Eforie Nord,sper ca fetitei sa-i fi trecut indigestia si sa se bucure de apa si vremea buna.Am fost si noi in Eforie dar conditiile de servit masa si curatenia pe plaja au fost diferite total de ale tale:-noi faceam plaja in fata la Belona,era plin de sezlonguri si mizerie cat vedeai.La masa asteptam uneori si o ora pana ne aduceau comanda ,noi serveam masa la restaurantul hotelului unde eram cazati pt.ca am avut bilete prin sindicat si depindeam de acele bonuri valorice care erau valabile intr-un singur loc.Am fost multumiti ca vremea a fost frumoasa si fetita s-a simtit excelent .
Nora,Andrei m-a dat gata,ai un baiat grozav,fii mandra de el .
April ,si fetita mea va merge in grupa pregatitoare la toamna,e super incantata,la mare a mers cu abecedarul dupa ea,stie deja sa citeasca,sa numere,sa adune si sa scada,cred ca o sa-i placa si la scoala .
Pupici tuturor!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput

Grati.ela ,ma bucur ca va simtiti bine in Eforie Nord,sper ca fetitei sa-i fi trecut indigestia si sa se bucure de apa si vremea buna.Am fost si noi in Eforie dar conditiile de servit masa si curatenia pe plaja au fost diferite total de ale tale:-noi faceam plaja in fata la Belona,era plin de sezlonguri si mizerie cat vedeai,serveam masa la restaurantul hotelului unde eram cazati pt.ca am avut bilete prin sindicat si depindeam de acele bonuri valorice care erau valabile intr-un singur loc.Am fost multumiti ca vremea a fost frumoasa si fetita s-a simtit excelent .
Nora,Andrei m-a dat gata,ai un baiat grozav,fii mandra de el .
April ,si fetita mea va merge in grupa pregatitoare la toamna,e super incantata,la mare a mers cu abecedarul dupa ea,stie deja sa citeasca,sa numere,sa adune si sa scada,cred ca o sa-i placa si la scoala .
Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

SCUZE,A INTRAT MESAJUL DE 2 ORI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor si bine ati revenit din concedii!
la noi scoala a inceput din 15 august asa ca suntem pe metereze.Rares a implinit sase ani abia pe 27 aug asa ca e cel mai mic din clasa.Problema este ca este cam avansat,adica ne-am trezit cu o hartoaga acasa din care reiesea ca la teste(de care nu stiam) copilul este pregatit cum ar veni cam pentru clasa a doua...Sincer va spun, desi ne-am bucurat de asa o chestie...acum mi-a cam trecut.Eleste deja cel mai mic la clasa intai ,trebuia sa fie kindergarten,daca il mut mai incolo o clasa ce ii fac?..Pe de alta parte daca il las la 3+2=...nu stiu de nu o sa se plictiseasca,el stie deja scaderea adunarea etc cu sute.La citit la fel ,citeste carticele ptr level 2.Si uite asa m-am mai dezumflat:).va trebui sa merg la scoala sa discut cu counselor...eu sincer as vrea sa ramana la clasa intai,si-asa e mic..Am inteles ca mai sunt doua fetite care citesc fluent etc,insa sunt si copii care nu stiu sa citeasca scrie etc.(sincer va zic ca nici eu nu stiam la clasa intai,dar uite cu ce ma confrunt acus).
Mai citesc pe aici pe la voi sa ma orientez..
Pana una alta nu l-am maidat la scoala la alte cursuri franceza si altele ca sa il las sa bata cartierul cu rolele sau bicileta si sa ma luminez si eu ce fac cu el in timp util:) Mai am un mare noroc (sper) scoala este de patru stele(f buna)ca de-aia ne-am luat si casa aici,asa ca sper ca sa rezolvam cumva...Astept si parerile voastre si experinetele mai ales.Pup

Mergi la inceput

Laura,noi nu suntem asa nerabdatori sa mergem la scoala,mai stam un an sa mai "copilarim",o sa invete toata viata,nu ne grabim prea tare.

[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Azi e prima zi de scoala pentru Andrei! A fost foarte frumos de dimineata, ne-am imbracat cu hainute noi, ne-am luat ghiozdanelul la spinare si... un nou inceput. Pe drum l-am intrebat cum se simte si mi-a zis:

-Bine, bine, doar ca-mi bate inimioara cam tare.

Iubirea mea scumpa. L-am pozat&filmat, toti parintii si copiii erau emotionati si fericiti, a fost minunat.

In toata bucuria aceasta, mi-am amintit pentru cateva clipe de copiii ucisi in Beslan, exact acum 1 an... Oooof, Doamne, cata bucurie intr-o parte si cata tristete in alta...

Nora

Mergi la inceput

Nora,bafta la scoala baiatului,scumpul de el este tare dragalas!
Fetita mea s-a hotarat ca vrea sa mearga la cursuri de karate,ii plac f.mult,de micuta facea fandari si miscari prin casa dar chiar nu am luat-o in seama.Acum a auzit ca la club se face preselectie pt.varsta lor si ma bate la cap sa o inscriu,mi-e teama ca este prea brutal pt.fetite dar nu vrea sa inteleaga.I-am propus sa mearga la balet sau dansuri dar nu vrea,zice ca a vazut ea ca gimnastica si dans se face si la karate.
Mai are cineva fetite care au facut cursuri de karate,voi ce ziceti,este prea brutal pt.o fetita sa faca acest sport?

[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput