Copii nascuti in 1999 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Miru,sa ne spui si noua ce ai vorbit cu acel homeopat sa stim si noi cum scapam de antibiotice.Acum Mihaita este bolnavior,are rosu in gat,se matzie toata ziua si nici de dormit nu prea doarme,acum ii ies si caninii si e durere mare,eu sunt nedormita de 2 zile.Azi am inceput sa-i dau antibiotic (la recomandarea medicului) si sper sa dorm si eu in noaptea asta,ma trezesc pe la ora 5 sa-i dau cefaclorul si nurofenul lui mafi.
Noapte buna!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

hai sa zic si eu pe scurt ce face Raresu la scoala:
la spelling-practic memoreaza cuvinte...le scriu ,jocuri, propozitii,etc...de doua sapt este testing week si pana acum suntem ok.
la matematica incep un fel de joc de sapt viitoare,pana acum au facut tot felul de proiecte, la un mom dat le-au cerut sa aduca lucruri pe care sunt scrise cifre si ce reprezinta(i-am dat o chitanta)
Azi are iar test.
eu cu Rares am lasat-o moarta cu exersatul acasa...daca io vreau tot in clasa intai, trebuie sa ma opresc altfel se va plictisi rapid.Cu cititul insa perseveram ca e lectura de seara.Asa ca zilnic merge la inot mai putin in we,ajunge acasa lihnit si obosit de numa'.Acum tuseste un pic ca s-a cam racit afara,insa e ok.Eu sunt contra antibioticelor date oricum.(daca nu e infectie in corp,nu au efect).
Sapt viitoare avem concurs la inot sambata..abia astept! ..iar o sa bocesc de emotie...
ah, si inca ceva ..lui Rares i-au picat dintisorii cei doi de jos..si ce credeti, urmatorii ies aiurea..strambi...sigur ajunge la bratarele in gura..pe 26 mergem la dentist.brr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Vrem si noi in autocar sa ne duca la piscina… ca ne mai trebuie ore .
Am fost doar la vreo 10 h pana acum si abia s-a obisnuit cu apa.
Sa va povestesc o faza de la bazin:
Io suparata… nu mai vin cu tine, pierdem timpul, nu vrei sa innoti, nu-l asculti pe professor!
Miruna vine la final de ora, fericita, ai vazut mami? am sarit in piscina!!!
Era super incantata ca sarise la professor in cap.
Pe lac asta vara:
Prima zi : nu intru in lac este rece, a stat si a privit cateva clipe, s-a prins… vreau colac!
A doua zi cu colac: nici o problema, hai mami te invat eu sa innoti, tine-te dupa mine…daca poti.Si cred ca inghitea apa la greu, sa o mai las sa creasca sau sa continuam lectiile?
Cu dintii de jos am scapat dupa n vizite de curtoazie… la stomatolog.
Au iesit inainte sa cada cei micii din fata… si ne-am rugat de Zanutza Maseluta sa vina sa-i ia. Zanutza a lasat la medic oja de vopsit dintii…tra ,la, la.(avea contract cu d-na doctor)
Si la inceput credeam ca o sa fie strambi, sunt mai mari…dar vad ca se indreapta incetisor singurei.
Sper sa scapam de sarmulite…am tratat dintii cu gel, avem masca de doctor si ne-am imprietenit si cu pestisorii din acvariu. Chiar e "super" la stomatolog .
La concursul de innot tinem pumnii, noi vom avea concurs de dans, ma duc sa caut costumul...

zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Si Theodorei i-au cazut cei doi dinti de jos, din fata. Cum cei definitivi se pregateau deja, au iesit cam strambi si ma gandeam ca va trebui sa poarte aparat. Intre timp insa s-au indreptat singuri, aproape de tot. Am vorbit si cu pediatra ei si mi-a spus ca e devreme sa merg la stomatolog, asa ca mai astept cateva luni.
Mai ce de copii sportivi avem aici! O gramada de inotatori, dansatori...
Nora n-am inteles la ce are meci baiatul tau, ce sport face?
Cu antibioticele, nu sunt contrara. Aici medicii evita sa le dea
asa ca noi le avem in casa doar daca le cumparam din Ro unde sunt la liber. Parerea mea e ca e bine sa le ai acolo pentru orice eventualitate. Nu sa le dai la orice stranut, dar nici sa fie vreo meningita, Doamne fereste, si tu sa n-ai decat siropele.
Acuma, poate gresesc, nu sunt medic, asta imi spune instinctul.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Crini, Andrei joaca fotbal. Ma rog, eu un pic prea mult spus, la cat de impiedicat este, dar chiar e inscris la clubul de fotbal din oraselul nostru, a primit si numar de inregistrare de la "Asociatia belgiana de fotbal pentru amatori"

Nora

Mergi la inceput

Nora cred ca fotbalul e bun pentru baieti, le dezvolta si spiritul de echipa si cel competitiv.
Theodora rezolva cam toate schedele de valutare, mai putin cele cu secvente (gen patrat rosu, triunghi galben, patrat rosu,...). Le face bine pe primele, spre sfarsit se incurca. Nu mai e atenta, nu se mai concentreaza? Am facut si acasa cu ea, le face bine cat stau langa ea, daca plec, pierde timpul, face putine si greseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,salutare!
Are si mami o mica vedeta.Azi am fost cu Georgi la preselectia de la Palatul Copiilor pt. muzica usoara si scumpa mea a REUSIT ,ii place tare mult sa cante,toata ziua se fataie in oglinda cu spreyul pe post de microfon...Mi-a placut de d-nul prof.pt ca este f.serios,pregateste copii pt spectacole si concursuri la nivel national,a avut elevi si la Mamaia copiilor.Deocamdata,debutul a fost imbucurator,vom mai vedea ce urmeaza,sper sa aiba acelasi entuziasm in continuare.
Va pe toate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor, n-am mai intrat de mult pe la voi.
Acum vreau sa va intreb pe cele ce aveti copii inca la gradi, ei stiu sa citeasca? Andrada in dec. face 6 si e gr. pregatitoare. Stie bine literele dar avem probleme cu legatul lor. Am vazut zilele trecute ca sunt copii care citesc la nici 6 ani poezii singuri. M-am speriat cand am realizat ca a mea e codasa la capitolul asta. Pai nu la scoala invata sa citeasca??? In cls I ce mai fac? Sunt tare derutata.
Acum la gradi are un program cam incarcat si o vad ca e obosita. Nu mai are chef sa iesim afara dupa-masa, inainte abia astepta. Nu vrea sa doarma la amiaza.Si eu care vroiam sa o dau si la dansuri! Ea a sarit gr. mare, din mijlocie am dat-o in pregatitoare in ideea ca sa mearga la scoala la toamna.
Ce sa fac? Sa ne punem la punct cu cititul pana intra la scoala? Ce altceva ar trebui sa facem? La gradi am intrebat si a zis ca nu au voie sa ii invete pe copii sa scrie dar daca ei vor pot sa o faca. Adica cum, e benevol, dar daca nu faci ramai in urma si la scoala se observa diferenta.
Astept sugestii
va pupicesc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Camelia ma bucur pentru succesul vostru.
Nu a fost greu sa-l gasiti nu?
la mica vedeta
La noi va veni un domn profesor de sah.
April mai bine nu stii, am eu trei foi, trebuie sa intre in clasa intai gata invatati.
Cand mai am un pic de timp liber va scriu.

Mergi la inceput

Camelia, felicitari si va dorim cat mai multe succese.
april, fata mea merge la scoala, dar nu stie sa citeasca, asa cum spui tu, cunoaste literele, dar nu reuseste mereu sa faca silabele si sa le lege.

Mergi la inceput