Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata’ fetelor!

Multam fain’ celor care mi-ati impartasit impresiile voastre ( ref. la dorinta de a avea baietel si cind rezultatul a fost fetita si invers); era f. important ptr. mine, ca sa stiu la ce sa ma astept cit de cit.
Bic multumesc mult ptr. sugestie; tre’ sa mai astept citeva luni, nu am incotro..lucrurile s-au mai imbunatatit acum fiindca incerc - pe cit posibil – sa nu ma supar, nu reusesc intotdeauna dar vreau sa-l protejez pe bebita- scumpul ca el nu are nici o vina.
Carcei am avut si eu de vreo citeva ori si picioare umflate ( cam devreme ptr. asa ceva) asa ca vreo citeva zile la rind am dormit cu picioarele ridicate pe citeva paturele puse la capatul patului si vad ca acum sint mult mai bine. Ptr.cind stau la servici mi-am luat o pereche de slapi si ma simt f. bine ( mi-i schimb doar cind ma ridic de la birou si ma duc la toaleta, dar nu intotdeauna, caci nimeni nu sta se sa uite cum sint eu incaltata, si apoi cind plec acasa, fiindca nu pot conduce cu ei ).
Monet dubla bucurie ptr. tine, filmuletul cu bebe si primii pasi ai Liutei, felicitari, trebuie sa fii o mamica f. mindra fericita!
Corap bine ai revenit si sanatate multa!
Eu sint binisor – asa cum pot poate fi cineva la inceput de sapt. – am avut asta-noapte un vis cam ciudat si inca mai sint sub influenta lui (of, si acum am vazut ca azi sintem in 13 , sint “3 ceasuri rele” …).

Pupicei la toate!

& sufletel 15+

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

leea ,
asta cu inghetata e boala grea...
eu acum m-m mai potolit, dar cu vreo 2-3 saptamani in urma mi se pusese pata pe aloma aia de 1000 ml, de ciocolata cu topping inauntru, de mancam o cutie la 2 zile...
asta pana cand n-am gasit intr-o zi din aia, si am luat tot aloma, dar jumate de cacao, jumate de vanilie, pe care nu pot s-o sufar; si acum sta bine-mersi in congelator bucata alba, ca mi-e jena sa cumpar alta, iar aia nu imi place

dienutagraviduta si bebelusha 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

amparo, datele IR sunt incluse in eco morfo. totul e sa ceri sa-ti faca eco morfo. Iosup nu te refuza (am auzit medicii care nu-ti fac ca e "degeaba" inainte de 20 sapt...). eco simpla 2d este 1.900.000 la cmu unirea -dr. iosup. aia morfologica este 2.500.000. Daca vrei 3d nu se face in unirii ci la CMU arcul de triumf (str. clucerului). iosup are consultatii si acolo. Mie mi-a spus ca vede mai bine pe 2d si 3d este doar pt. client si pt. impresia artistica. aia si 3d si morfo este si mai scumpa oricum.
cine avea carcei, dr. badiu administreaza fier in aceste cazuri. cica asta e buba. vedeti de cand e voie sa se ia fier. prietenei mele i-a dat in trim.3 pt. carcei.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Ah, si inca ceva,am o durere surda de cap(acum s-a mai atenuat, caci vreo citeva zile am simtit ca am o bomba care ticaie in capul meu) si nu stiu cu ce sa o asociez; cu umiditatea care ne-a dat peste cap pe toti, cu frigul de la aerul conditionat fara de care nu poti sta (acasa, la servici, in magazine, il am in spate tot timpul) sau sa o pun pe seama sarcinii?
Zilele trecute ii spuneam unei cunostinte ca imi place mult ustoroiul dar fiindca scade tensiunea nu mai maninc asa ceva (pina acum vreo jumate de an zilnic imi faceam mujdei de usturoi)si ea mi-a spus ca acelasi lucru sa intimpla daca consumi citrice ( lamai, portocale, grepfruit, etc) Pai eu sint in pom si pomu' e in aer, caci maninc zilnic portocale!( si am o tensiune f. scazuta) Voi stiti daca astea influenteaza tensiunea in vreun fel?

Ina

Mergi la inceput

cu privire la metodele babesco-energetice de determinare a sexului: eu am baietel; testul cu verigheta a fost corect, ala cu sare in cap a dat gres. se poate folosi si inel in loc de verigheta, important este sa fie impregnat din campul energetic al gravidei. succes

Mergi la inceput

ina, si eu am tensiune mica si/sau oscilanta. mie poa' sa-mi zica si ca o sa mor daca mai mananc portocale, nu pot sa renunt la ele. si inainte nu ma innebuneam dupa ele. de cand cu baiatul asta, as linge lamaie toata ziua, fara sa-mi fie greata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, eu cred ca detin recordul la ensiune mica - 8 cu 4,5. Ultima oara cind am fost la doctorita, asistenta a trebuit sa-mi ia de doua ori, ca prima oara a crezut ca nu a interpretat ea bine.

Intrebare de om tembel - nu rideti de mine: credeti ca tensiunea arteriala mica are vreo legatura cu deja arhi-discutatele IR-uri mari? Adica, daca am o asemenea tensiune mica, este oare posibil sa am IR mare?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor, again.... am si eu o intrebare, cam cat rezistati sa stati la birou fara miscare? Ca eu innebunesc daca stau mai mult de 30-45 minute. Dupa asta trebuie sa ma ridic si sa fac ture, mai ales pe hol ca biroul meu e cam mic... daca acuma fac asa cum va fi oare mai tarziu?.Voi aveti asemenea probleme? Ca eu de exemplu nu am carcei, nu mi se umfla picioarele, dar statul pe scaun ma termina.

Am avut insa si o veste buna astazi, caci i-am plasat pastila cu concediul sefului meu, cum ca as pleca de la 1 iulie. , asa printre alte teme pe care le aveam de discutat. Si a fost de acord...., deci primul hop a fost trecut, urmeaza eco de pe 22 iunie cand daca dna doctor imi va spune ca totul e OK chiar ca drumul e liber...

Pana atunci pe 19 iunie voi sarbatori cu sotiorul meu 6 ani de casnicie, fara familion doar noi doi...ca e mai romantic.

Aveti grija de voi,

Mandy, 19+

Mergi la inceput

mandyksch daca directorul te-a trimis acasa si seful tau (sau e'unul si-acelasi?) te-a lasat in concediu inseamna ca sint intelegatori, e bine.
In ceea ce priveste sedentarismul de la birou, eu ma ridic la fiecare jumatate de ora sa ma duc la toaleta, asa ca fac miscare cit de cit. Cind vreau sa ma plimb mai mult, folosesc imprimanta care este mai departe de biroul meu (am una chiar linga birou si nu mi-a convenit cind mi-au pus-o, fiindca am realizat ca o sa intepenesc daca le am pe toate la indemina). As incerca eu mai multa plimbare prin zona dar nu am cum sa o motivez asa ca mai fac exercitii linga birou ( ptr. gat, spate,brate, etc.). Nimeni nu se uita strimb la mine fiindca avem doua cazuri ai unor colegi carora li s-a recomandat de dr. sa exersexe la fiecare ora fiindca au probleme mari cu spatele din cauza statului la computer ore intregi.

Ina

Mergi la inceput

mandyksch am crezut ca vizualizez mesajul si cind colo l-am trimis si nu am apucat sa te felicit ptr. aniversarea casatoriei !!!
Multi ani fericiti si plini de iubire!!!

Ina

Mergi la inceput