Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)
Raspunsuri - Pagina 8
mandyksch spune:
Tania, trebuie sa se vada deja la 17 saptamani ce este bb-ul, depinde insa de pozitia pe care o va avea cand faci tu eco. Asteptam vesti![]()
Mandy,
, 19+
xandra28 spune:
lordra, incerc sa te contactez pe mess shi pe mail shi nu shtiu de ce nu pot.
voiam sa vb ceva.
poate-mi scrii tu: andasro@yahoo.com sau pe mess andasro da?
xandra, 15+
tania-z spune:
Mandy thanx pt raspuns, si eu sper sa vin cu astfel de vesti. Pana atunci ma multumesc sa caut pe cineva amator sa-mi faca si mie testul cu verigheta. Am inteles ca se tine deasupra mainii stangi. Sa inteleg ca deasupra palmei????
Tania
& Punctuletz 13+
corap spune:
lavi2, eu m-am programat deja pt. 10 august :)))
bine, cred ca sunt singurul om care s-a programat deja pt. august, da' am vrut sa fiu sigura. tanti de la programari mi-a zis totusi sa sun la inc. lui august, ca sa nu fie vreo schimbare de program sau asa ceva.
am auzit ca in iulie dr. mai trece pe la spital daca e in bucuresti.
nu stiu ce sa zic... eu n-am nici un program de plecat in august, asa ca data am ales-o la intamplare. dar cred ca poti sa-ti faci programarea la sf. lunii, si daca nu poti sa vii atunci cand te progamezi sa anulezi programarea si sa-i spui lu' tanti daca nu te poate baga undeva, printre alte programari sau daca nu si-a anulat nimeni programarea pt. data de... cand o sa fii in bucuresti - bla, bla, bla...
ps: si eu sunt nascuta pe 18 februarie :)))
C grasut & bb 17+ 
Noki_Lara spune:
Buna fetelor harnicute!
Nu am mai intrat demult, deci am multe restante:
Monet draga, felicitari pentru bebelina! Doamne, tare as vrea si eu o fetita cu fundite...
Leea - bine ai venit! Sa fii sanatoasa si tu si BB-ul si trage apa peste magar!Nu merita supararea, nici a ta, si cu atit mai putin stresul care afecteaza pe micut. Gindire pozitiva si fruntea sus!
Dordia200- testul cu verigheta mi-a iesit si mie la fel. Adica la incepul se roteste (semn bun
) a fetita, iar apuoi o apuca bitiiala dute-vino a baietel
.
Lordra draga, in legatura cu listeria: eu am refacut testul la Medsana (inainte la MedLife), pentru ca doctorita mi-a spus sa-l refac. Iar ea mi-a s[pus sa-l refac, pentru ca mi-a iesit titlul de 1/160. Problema a fost ca am tremurat timp de 4 saptamini + 2 zile cit a durat rezultatul la Medsana, dar in fenal, din fericire, mi-a iesit negativ. Am inteles, si de altfel, am si vazut pe buletinul de naliza ca la Medsana, ti-l face cumva defalcat pe 4 categorii. Probabil ca de aia este si mai scump.
Despre mine, sunt OK, BB-ul pare cam lenes, nu prea se da in vint dupa miscare (este sedentar ca mine) - deci citeodata se misca, iar in alte zile, ca azi, de exemplu, nu face nimic simtibil. In rest, am o obsesie bolnava:INGHETATA. dAR SE TRATEAZA TOCMAI CU PRODUSUL IN CAUZA. hI HI HI![]()
![]()
Va las, deocamdata,
19+1
lavi02 spune:
Corap, uau! Si tu esti pe 18 feb ca si Silviuca!
Aleluia sfarsitul lui august, eu la ultima consultatie am fost pe 4 mai!
Va mai fi si eco morfo in iulie, dar totusi, nu vreau sa treaca (mult) mai mult de 3 luni intre 2 consultatii de sarcina, da-o naibii de treaba! In mod normal trebuia sa merg lunar! (Majoritatea fetelor merg lunar.) Mie mi se parea cam nesimtire sa ma programez pe 3 august, ma gandeam ca atunci o sa fie toate alea care nasc in august si care sunt mai urgente decat mine dar cred ca asa am sa fac pentru ca dupa aia poate mai bag o iesire la munte daca sunt OK, nu sa merg intai la munte si dupa aia la doctor. Nu? Oricum dupa 15 august ma potolesc si raman in Bucuresti in principiu.
Oricum va trebui sa-l caut pe dr nostru zilele astea la spital sa-mi dea hartiuta ca-s gravida ca sa "anunt oficial" la servici.
Si mie mi-a zis ca in jur de 20 iulie s-ar putea sa mai poata fi gasit in Bucuresti, daca e vreo urgenta, dar dupa aia pleaca din nou.
lordra spune:
quote:
Originally posted by amparo
Salutare fetele!!
le rog pe cele care si-au facut morfologica cu Iosup la CMU sa-mi spuna si mie, informatiile despre aceste IR (deja m-am panicat!!) ti le da oricum sau e necesar sa precizezi ca vrei sa le stii??!!Eventual o alta eco doppler separata??Lordra cred ca tu esti cea mai informata...
Si inca ceva: cun ati facut eco morfologica,pe 3D sau pe 2D? Cum e mai bine?
Multam din suflet!
Amparo 17 sapt
Amparo, nu sunt nici eu asha de informata. Sunt in curs de aflare, ca daca tot mi s-a intamplat, tre' sa ma lamuresc ce si cum.
Doplerul este inclus in ecografia morfologica (e un parametru extrem de important). N-ai cum sa-l ratezi. O sa auzi tot felul de sunete facute de presiunea sangelui tau in artere. Eventual, dupa ce-si va fi terminat Iosup treaba, potzi sa-l intrebi cat de bine stau arterele tale.
Ecografia morfologica poate fi foarte bine 2D (eu asha am facut-o). 3D e mai pt. spectacol, insa nu ofera mult mia multe date decat cea 2D.
Oricum, ecograful 2D al lui Iosup este performant. Iti intoarce imaginea pe toate partzile, deci nu prea are cum sa rateze ceva.
Bafta!
Lordra
P.S. Nu te mai panica daca nu ai de ce. Vezi ca si panica asta face sa creasca tensiunea in artere. Cat mai mult calm si incredere. Totul e rezolvabil
corap spune:
lavi2, m-am exprimt gresit.
eu ziceam sa suni la sfarsitul lunii ASTEIA (iunie, adica) sa te programezi pt. inc. lui august. SORRY daca s-a inteles altceva. si e ok sa te programezi pe 3, daca n-ai mai fost la control de atata vreme. nu-ti face griji, ca gravidele f. mari o sa dea buluc la spital daca n-o sa fie loc la cabinet. eu m-am programat pe 10 tocmai pt. ca m-am gandit ca pe 3 o sa fie cam aglomerat (in schimb dr. o sa fie fresh) si pt. ca l-am vazut pe bb. daca nu-l vedeam saptamana trecuta, fii sigura ca si eu tot la 3 august m-as fi infipt.
;) salutari silviei ;)
C grasut & bb zglobiu 17 + 
leea_cv spune:
Buna fetelor si multumesc din nou pentru incurajari.Se pa re ca exista posibilitatea ca domnul meu sa revina asupra deciziei de a disparea din viata noastra.Doar ca penduleaza asa de la o ora la alta.Si imi face mie nervii zob.Las ca vine si vremea lui.
M-am mai luminat un pic asupra parametrilor alora de-i cheama IR.Dar pt linistea mea voi merge saptamina asta la un control la Cluj.Chiar asa ce aveti pofta sa mincati cel mai des?Ca eu as baga in mine munti de inghetata.Si v-ati gindit la numele bebeilor?Spuneti-mi si mie citeva.Eu de voi avea fetita, o va chema Ania.Daca e baiat habar n-am.
Va pup pe toate, cu drag
12+
leea