Tratament antiinflamator
Buna fetelor !
ati facut careva ceva tratament antiinflamator pentru anexita sau pur si simplu pentru infertilitate ?
daca da, atunci cu ce medicament (nu antibioticele) si in ce zile ?
ceva rezultate ?
mersi, va pup !
Raspunsuri
thea_m spune:
Sorinaeu am facut trat. antiinflamator cu Indometacin, Diclofenac sup., nu stiu rezultatul ca pe urma am facut laparo pentru trompe. Am facut si cu Aulin tb. Dupa a doua laparo am facut trat. cu Prednison tb si mi-a spus la fiecare CM sa iau antiinflamatoare ca sa nu se obtureze trompa si sa se refaca aderentele. Tu stii ultimul rezultat a trat. antiinflamator. Cred ca e indicat trat. inflamator in special la CM si in primele zile dupa ( pana la ovulatie) si supozitoarele se absorb mai bine si nu au atatea efecte adverse ca tb.
Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar am incercat.
Teodora
maria_alexia spune:
Da, facut si eu, pentru anexite repetate, timp de vreo 3 ierni

Tratamentul clasic: timp de 3 luni, de la inceputul CM:
- antibiotic (alternativ: Doxicilina, Augmentin, Cefalexin - asta pentru ca s-a mers orbeste, fara antibiograma. La mine Cefalexin-ul n-a mers, in anul in care am inceput cu el n-a fost nici un rezultat)
- Polidin 10 fiole, cate 2 la 2 zile
- ca si antiinflamator, Flamexin-ul a mers cel mai bine, 1/zi
In paralel am luat si naturiste, si sincer cred ca si datorita lor am trecut pana la urma peste obstacol: supozitoare Carpicon, si o schema de tratament de la DARAEL (mii de multumiri !
) cu echinaceea, catina, polen, propolis, laptisor de matca.
Daca nu se intampla minunea, ma pregateam pentru o Sovata vara asta...
Eu am fost de parere ca trebuie atacata problema pe toate partile, nu cred ca merge fara vreuna din componentele tratamentului (fara antibiotice in nici un caz!)
Maria,
12 sapt.
Sorina7 spune:
mersi fetelor, dragutze ca de obicei !
as merge pe Polidin si supozitoare Diclofenac (cred ca Tratul tot diclofenac contine)
Teo, cum ai luat Diclofenacul, un supozitor dimineata si unul seara ?
Maria, sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebeul ! ne zici si noua please schema de la Darael ? 
maria_alexia spune:
Multumim, Sorina.
Eu as insista sa incerci Flamexin-ul in loc de Diclofenac, e un medicament de generatie mai noua, am vazut ca medicii il prefera in ultima vreme si se pare ca merge foarte bine la inflamatii de genul asta.
Schema de la Darael e individualizata si e foarte probabil sa ai nevoie de ceva diferit. Pe langa partea de pastile, prafuri si picaturi, mai are si o componenta spirituala, ceva tehnici Reiki... Cel mai bine ar fi sa intrebi direct la sursa, il gasesti aici, pe site, si sunt sigura ca iti va raspunde cu placere.
Sanatate si un bb cat mai curand !
Maria
georgescu oana spune:
Eu am avut asa Vioxx ,indometacin si doxiciclina in primele 7 zile de menstruatie
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
thea_m spune:
Da, Sorina unul dimineata si unul seara. Eventual intreaba si la farmacie, vezi ce antiinflamator iti recomanda ca fiind mai bun pentru problema ta.
Teodora
Sorina7 spune:
stiu ca e bun Flamexinul, din pacate exista numai pastile din cate stiu eu...si de aia as prefera supozitoare, ca mi-am stricat destul ficatul...inclusiv cu o gramada de antibiotice anul trecut. Am inteles acum, stiu despre tehnica Reiki, am inceput si eu asa ceva, tot acelasi curent Tao, sunt mai multe stiluri dar toate au acelasi scop, deblocare energetica.
mersi 
Mishulina spune:
Eu am facut luni o Hsg urmate de 2 perfuzii si mi-au dat Prednison sa il iau dupa urmatorul ciclu...banuiesc ca mi l-au dat pentru aderentele peritubare pe care le am....Sper sa dea rezultate....
A mai luat vreuna din voi Prednison?
Ina
thea_m spune:
Mishulina eu am mai luat, tot dupa o laparo pentru curatarea aderentelor. Am luat 4 zile cate 8 tb, apoi am scazut progresiv cate 1 tb/zi pana le-am terminat. Sa nu mananaci sarat pentru ca poti face edeme ( Prednisonul determina retentie de apa in tesuturi).
Teodora