Tratament antiinflamator

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Thea, stiu ca trebuie sa tin regim hiposodat (scrie pe reteta!).Va fi greu,dar asta e...Mie mi-a dat sa iau 6 odata in prima zi si apoi scad cate 1 la fiecare 2 zile,deci 12 zile + Ranitidina ca e iritant gastric...Ce nu inteleg e de ce mi-a spus sa ma feresc de efort fizic cat iau Prednison(inclusiv ??).Are vreo legatura?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

sERVUS,

Maria, imi spui te rog cum pot sa iau legatura cu Darael pt. tratamentul naturist?

Thea, "ma bag: si eu...nu are nici o legatura efortul cu prednisonul...doar ca dupa laparo nu este indicat efortul...si unele studii nu indica efortul ( si mai ales ridicarea de greutati) nici in timpul menstrei, persoanelor cu probleme de obturatie a trompelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ileana, Mishulina este cea care intreba de legatura intre Prednison si efortul fizic si ea abia a facut HSG nu laparo, asa i-a indicat ei medicul, eu nu cunosc acesta legatura.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Aulin tb (sau pliculete, sunt mai bine tolerate de stomac) 2 pe zi, dupa mese, sau nimesulid (este acelasi lucru, autohton) - merge f bine pe inflamatii uro-genitale.
Flameximul este un piroxicam retard, cu durata lunga de actiune si este suficient un cp pe zi ; exista si pliculete .
Pt dureri mari (dar si stomac bun) Movalis cp sau supozitoare sau Ketonal, cp sau supozitoare.

Antibioticul este de multe ori dat suplimentar, pt ca anexita este o inflamatie, fff rar se poate transforma intr-o infectie.

Mergi la inceput