Thea, stiu ca trebuie sa tin regim hiposodat (scrie pe reteta!).Va fi greu,dar asta e...Mie mi-a dat sa iau 6 odata in prima zi si apoi scad cate 1 la fiecare 2 zile,deci 12 zile + Ranitidina ca e iritant gastric...Ce nu inteleg e de ce mi-a spus sa ma feresc de efort fizic cat iau Prednison(inclusiv
??).Are vreo legatura?
Ina
sERVUS,
Maria, imi spui te rog cum pot sa iau legatura cu Darael pt. tratamentul naturist?
Thea, "ma bag: si eu...nu are nici o legatura efortul cu prednisonul...doar ca dupa laparo nu este indicat efortul...si unele studii nu indica efortul ( si mai ales ridicarea de greutati) nici in timpul menstrei, persoanelor cu probleme de obturatie a trompelor....
Ileana, Mishulina este cea care intreba de legatura intre Prednison si efortul fizic si ea abia a facut HSG nu laparo, asa i-a indicat ei medicul, eu nu cunosc acesta legatura.
Teodora
Aulin tb (sau pliculete, sunt mai bine tolerate de stomac) 2 pe zi, dupa mese, sau nimesulid (este acelasi lucru, autohton) - merge f bine pe inflamatii uro-genitale.
Flameximul este un piroxicam retard, cu durata lunga de actiune si este suficient un cp pe zi ; exista si pliculete .
Pt dureri mari (dar si stomac bun) Movalis cp sau supozitoare sau Ketonal, cp sau supozitoare.
Antibioticul este de multe ori dat suplimentar, pt ca anexita este o inflamatie, fff rar se poate transforma intr-o infectie.