Of! Eu am "probleme" ca bona mea il indoapa prea tare!! Este o femeie foarte de treaba si face tot ca si cum ar fi nepotul ei, dar zau ca uneori trebuie sa insist sa nu-i mai dea atata mancare. E drept ca plodul meu e mai mancacios.
Asta cu pusul in pat, la mine nu merge pentru ca puiul poate sa se dea jos din pat oricand vrea el, asa ca te trezesti cu el de-a busilea in sufragerie.
Eu am "investit" 3 saptamani si cateva zeci de cafele baute impreuna cu bona, si mancat impreuna si plimbare, pana cand m-am lamurit ca este ok. Si.. nu i-am pus programul lui bebe in fata, ci i-am zis: fa asa cum ai face pentru nepoata dumitale, moment in care a avut alta tragere de inima. Eu doar "am ajustat" pe ici pe colo, dar finut sa nu-i ciufulesc entuziasmul. Si oricum, sa stii ca daca sta cu el multe ore, oricum va fi pusa in situatia sa decida singura ce sa faca si cum sa faca.
Acum ... depinde ce este mai important pentru tine.
Andries
nu ma laud
dar efectiv mi se pare exceptionala (si eu chiar sunt kikiricioasa si caut nod in papura, iar copilul meu e botzul de aur al planetei!!)