Constanta la apel!! (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Diana, si iooo!!!! facem un club?
Cornelia, imi pare rau ca nu ne-am mai intors ieri dar grasunu a adormit...si ne-am retras pe o banca. Oana si Loreen, imi pare rau ca nu v-am vazut si pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Facem si club! Mai greu e sa-l conving pe Leo! Altfel e incantat de toate prichindutele prietenilor nostri, dar cand vine vorba de noi ... . Da' nu ma las !
Pupici,

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mama...da a fost intalneala nu gluma!!!!!!!!
Ce rau imi pare ca am pierdut-o!!!
Cand mai scoateti piticii la soare??? Sa imi fac rezervare de pe acum...ca tare ma bate gandul sa plec un pic la munte zilele astea...asa cadou pt sufletul meu!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ma bag si io in club...
Voi faceti fetitele...eu am grija de ele, le plimb, le schimb, le dau sa manance, le imbrac cu rochite si fundite...hihi...ma bag la toate grelele!!!!!!!!!!!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Sanzi, lasa mama, ca iti creste tie baiatul, si te saturi de fete...iti face el club!, iar noi, mamicile de fete...ramanem cu crescutul lor, voi le luati crescute gata!

Tatiana, ma bucur pentru voi, ca va vine tati acasa. Imi pare rau ca nu am avut timp in ultimul timp, sa iesim in parc impreuna, am alergat dupa masina, dar promit sa recuperez dupa ce ma intorc din concediu.

Diana, sanatate lui Tibi. Sa dea Domnul sa-i treaca repede, ca vacanta e frumoasa!

Dana, Sofia mea a fost plimbata ( cu ambulanta) la 10 minute de la nastere, iar la drum mai lung (Bucuresti-Constanta)s-a comportat admirabil(adica a dormit tot drumul) la doar 5 zile. Iar la 8 zile a fost cu noi, parintii zapaciti, la shopping, in Selgros.

Va pupam, plecam putin la aer.

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna seara
am innebunit. eu iubesc fff mult copii (as vrea sa am 3) si mi s-a intamplat de f multe ori sa fiu suparata , sa vad un copil frumos si sa-mi treaca starea nasoala. insa nu am fost in viata mea mai atenta la copii si la mamele lor ca astazi. m-am dus pana la gara sa ma intalnesc cu o colega si cat o asteptam pe ea ma uitam la copii din parc si la mamele lor si imi trecea prin gand "oare dansa vb pe DC? oare el e x sau y". cel mai frumos era cand ma uitam lung si insistent la o mamica sau la un copil si isi dadea seama, ca apoi sa o vad schimbata la fata si ma gandeam "acum isi zice ca oi fi vre`o pedofila si ca ii filez copilul pt urmatoarea mea aventura nebuna nebuna".
am innebunit va spun sincer :P
pupici dulci
anne`mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Daaa, deci tre` sa ne luam inima in dinti si sa facem plimbari mai lungi. Mi-e cam teama ca noi mergem cu masina max. 20 min pana in mamaia sau la bunici la delfinariu si ursuletu Cristi isi pierde rabdarile si incepe sa faca taraboi, dar sper sa ne obisnuim.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bine ai venit Anne-Mary!Speram sa te simti bine in gasca noastra...Si copiii lasa-i pe mai tarziu...traieste cat mai intens perioada asta minunata fara griji si spaime...ca scutece si biberoane o sa tot ai....
Diana, sanatate multa lui Tibi.Of mititelul....Da-i multe lichide...si antitermice seara.
Vic, o iau ca pe o gluma...nu?
In legatura cu sarcina,nu se pune problema unei dileme...clar nu o pot avea. Si nu atat din motive financiare, cat din motive medicale. Am timpul de coagulare f. mic cu risc de hemoragie f mare. Daca stiam inainte de sarcina cu Bibi ca o sa vad moartea cu ochii(si asta la propriu, nu intru in detalii) sigur nu-mi asumam riscul sa o mai fac. Dar D-zeu a vrut asa...si nu-mi pare rau nici o clipa.Dar acum stiind la ce ma expun nu pot alege intre o viata care va fi si doua care sunt deja. Nu-mi pot lasa fetele singure....Singura durere care imi sfasie sufletul este ca...e mare pacat ce voi face...si nu am puterea sa nu-l fac....Ma rog in fiecare noapte sa nu fie adevarat, dar....Poate de aceea aman si sa-mi fac testul....
Va pupic si va doresc numai clipe fericite...fara dileme...dureroase!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Pai, Tania, sti ca si in cazul unui chiuretaj te expui unor riscuri. Mai mici, ce-i drept, dar trebuie sa atentionezi medicul ca sa stie ce are de facut.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Tania iubita mea, suntem alaturi de tine, stiu ca e greu dar daca asta ai hotarit trebuie sa o faci!
wow Diana ce rau imi pare de Tibi....mai ales ca lui ii place atit de mult la scoala. pe de alta parte, bine ca scapat acum, si dupa aia se bucura de vacanta. ce mai face catelul?
Ana Maria hihihi deja te-ai molipsit?
maimutzoiul meu este super marait azi....asa ca o sa iesim afara sa se potoleasca.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput