Dupa cat timp faci pasul?
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
olim spune:
Draga Ramona.
Cred ca acest lucru depinde de persoana cu care esti.
Eu imi aduc aminte ( sunt multi ani de atuci)ca tot timpul mi-am zis ca pana dupa nunta nimic.Si ma marit in 10 septembrie si stau cu el de 8 ani, asa ca depinde mult.Inaintea lui am avut un prieten 2 ani si jumatate si nimic.Nu ma simteam pregatita de acest pas, dupa care am avut altul un an de care eram supraindragostita.
Insa in seara cand urma sa se intample am avut o problema acasa si nu ne-am putut intalni asa ca urma sa ne intalnim saptamana urmatoare.
Intre timp am aflat ca sambata respectiva nu a scapat ocazia de a se simti bine cu altcineva, asa ca imagineaza-ti ca ne-am despartit cand am aflat vestea.
Cu viitorul meu sot a durat 5 luni de cand l-am vazut prima data si nu imi pare rau.S-a purtat cu mine ca un cavaler asa ca nu am ce sa ii reprosez.Atat de dragut a fost ca nici nu am avut timp sa ne mutam in patul meu si am facut-o in patul unei colege( eram anul i la faculta si in camera erau 5 paturi).
Asa ca totul depinde de persoana, dar eu i-am dat un sfat sorei mele care are 16 ani( noi nu avem mama): pana la facultate nu are nici un rost, deoarece la 15-17 ani nici un baiat nu vrea si nu este serios.Toti vor o aventura de o noapte cu care sa isi umple curiculum.
Poate sunt mai batuta in cap, dar asta e parerea mea.Daca crezi ca ti-ai gasit persoana potrivita si esti pregatita sufleteste, nu ezita.
Pupici si numai bine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by lena
Ramonika, eu intreb, care prima oara? prima oara cu un tip bine? prima oara cu sotul meu (primul sau al doilea?)...exista multe "prima oara"?
Si prima oara continua:
in pat, pe masa din bucatarie, in lift, pe camp, pe plaja, la socrii in pat...haahahhahaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
![](avion.gif)
![](marinar.gif)
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
emma27 spune:
am avut o astfel de discutie cu sotul meu de curand si l-am intrebat dc as fi cedat f usor,si-ar fi schimbat parerea despre mine?mi-a rasp un "da" hotarat,caci barbatul incearca,dar asta nu inseamna ca femeia treb sa cedeze.si-apoi vb lui rufus,povesteste tuturor,si ca tipa a picat la pat repede.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
dara spune:
Uite prima oara la mine cu sotul meu - total lipsita de morala, blah, blah, blah...
Era de un Craciun, noi eram buni amici dar el (mare crai, tare curtat de femei), tot umbla dupa mine... Si s-a intamplat... Dupa nu l-am mai bagat in seama multa vreme. Ma suna disperat ca ce s-a ntamplat, de ce il ocolesc... Ii spuneam senina ca n-am timp, ca nu stiu ce... Adicatelea faceam pe dura - ma purtam ca un barbat! Si multa vreme m-am purtat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica. El era innebunit. In vara urmatoare am mers la mare si...iata-ne impreuna de 7 ani, casatoriti de 3.
Si apropos: niciodata nu mi-a scos ochii ca am "cedat" inainte de a fi macar impreuna...
Ramoniko, tu? Ce ganduri ai?
Pupici!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
alice13 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
...si deh...oras mic Iasi......am mai vazut cazuri
deci am aflat un prim amanunt: tanarul locuieste intr-o mare metropola!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
apai Ramoniko la ce ti ar folosi sa stii cum a fost la mine sau la alta? depinde de mult prea multi factori o asemenea intilneala...
eu, de cind l am cunoscut pe al meu mi am dorit sa sar pe el... la a doua intilneala, la 2 zile dupa ce ne am cunoscut i am furat un pupic, iar la a treia intilneala (dupa 2 saptamini de la ziua cu cunoscutul) ....... si ma si cerea de nevastuica
dupa 3 luni ne casatoream iar la aproape 1 an tot de la acea zi, am nascut o pe Ana zana]
pe de alta parte cica nu i de bon ton sa faci acest pas prea iute.... dar cica nu se mai poarta femeia misterioasa, cica este secolul vitezei...
tu si nu mai tu, sau persoana in cauza poate stii cum este mai bine
eu sint convinsa ca daca l fierbeam prea mult pe al meu sotior, se ducea invirtindu se.... desi el neaga acest lucru (cum este si normal) Important este sa nu regreti
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Ramona, sa stii ca Tora are dreptate din acest punct de vedere,ceconteaza cum a fost l amine.EU vreau sa-ti zic ca eram de principiu ca treb sa stau vreo 3 ani cu pers respectiva inainet sa ma casatoresc, si uite asa avusesem vreo 6-7 prieteni ca lumea pina sa il intalnesc pe actualul sot.Si ca sa vezi cand e sa te traga atza is inima, dupa vreo 2 luni incare de 2 ori l-am fiert am facut pasul si dupa un an jumate ne casatoream si in ianuarie se va naste si simburica nostru, deci in mai putin de 2 ani de la casatorie.
Asa ca asta numai tu simti d cmeriat sa faci pasul sau cati pasi vrei sa faci aturi de persoana respectiva.
Multa bafta si fii inteleapta!
Denisa8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
andrath spune:
draga Ramonika, n-o sa utilizez aci exemplu personal ca n-ar fi obiectiv. Sa-ti dau exemplul unei prietene d-a mea care isi urmeaza ratiunea si nu instinctul. va sa zica fata este curtata de un tip mai mare ca ea cu suficienti bani si pozitie sociala - a nu se citi miliardar aci, doar o persoana bine pozitionata. pentru ca nu il prea placea dar ii placeau banii lui si pozitia pe care ar fi putut sa i-o ofere s-a gandit ca "pofta vine mancand". dar asa cum s-a mai spus p-aci barbatii au un radar in ceeea ce priveste femeile " cu un scop". barbatul s-a prins si a facut-o sa regrete amarnic " amageala". nu-ti povestesc umilintele l-a care a supus-o si pe care ea le-a inghitit fiindca ii promisese ca o ia de nevasta. lucru care evident nu s-a intamplat. sa-ti mai povestesc ca ea ma sfatuia pe mine sa nu ma mut impreuna cu actualul meu sot( atunci eram doar prieteni) pentru ca o sa ma barfeasca lumea...hhihihi...ca o sa-mi pierd reputatia...mai ales ca lucram impreuna?
d-aia zic traieste asa cum simti...important e sa nu regreti nimic apoi!
Andreea
Cmn spune:
Mie mi sa parut misto o tipa, despre care povestea cineva, care sa culcat din prima zi cu cel pe care il cunoscuse si se zarea o relatie la orizont intre ei.Si motivul a fost ca nu vrea sa il lase sa umble dupa ea o luna de zile si dupa aceea sa o lase sau sa nu-i placa ei, asa ca mai bine rezolva problema si apoi nu se mai amagesc degeaba.