Dupa cat timp faci pasul?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
axia spune:
Mey fetelor, da ce atatea calcule domle' e algebra ?
Eu am avut mereu incredere in instinctul meu si pana acum a tinut ulciorul.
Si fiindca are dreptate Ramonik, am sa adaug ca la mine a fost dupa fix o saptamana. Cu EL, ca ai' dinainte nu mai conteaza !
Cred ca un barbat care te judeca pentru cat de devreme sau de tarziu ai cedat nu te merita si nu te-a inteles si mai ales nu s-a indragostit. Cand se indragostesc lasa si ei algebra deoparte.....zic
Andre si BB Tibi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
breh da curiosi mai sunteti. poate nici nu-s macar eu in cauza,poate is doar curioasa.
vad ca nimeni, dar absolut nimeni nu a zis cum a fost la ea...
adicatalea noi curioase = na na, dar tu curioasa = e okay? zi si tu cum fuse la tine. :))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Ramonika
breh da curiosi mai sunteti. poate nici nu-s macar eu in cauza,poate is doar curioasa.
vad ca nimeni, dar absolut nimeni nu a zis cum a fost la ea...
adicatalea noi curioase = na na, dar tu curioasa = e okay? zi si tu cum fuse la tine. :))
daca fuse ...
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Adela99
daca fuse ...
he he... perpeliti-va oleak
![](icon_smile_big.gif)
![](cheers.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
adrienne12 spune:
Pai Ramonika draga intrebarea ta e clara : dupa cit timp faci pasul? Deci astepti un numar, ok? Asta ti s-a si dat. De ce sa-ti spuna fetele cum a fost la ele daca nu intrebi asa cvea? Plus ca aveti si voi filme de dragoste in Ro o gramada. Vezi Sex and The City in care chiar eu ti-am spus ca problema a fost dezbatuta la modul f. serios intr-un episod.
pisi_ella spune:
Cool subiect!!!
Fetelor, rusine sa-mi fie ...dar eu si cu sotzul meu am facut
de la prima intalnire!!! Culmea e ca eram si virgina!!!!!!!!
Oricum, la noi a fost ceva mai ciudat si special, am zis ca "acum ori niciodata"...ca in melodia lui Elvis "It's now or never"...hm...melodie fff sugestiva pentru situatia si relatia noastra de atunci!!! Tipul ma daduse efectiv peste cap, ma fermecase de-a dreptul si cu toate ca nu se arata interesat de o relatie de durata cu mine....cu toate ca MAI AVEA O RELATIE
....uite....am comis-o!!!
Simteam ca daca nu s-ar fi intamplat atunci...nu s-ar mai intamplat nicodata, asa ca...am zis: gata, nu vreau sa mor fata mare, aveam 21 de ani!!!!!!! Eram batrana!!!
Mai avusesem prieteni, cu unul am stat chiar 2 ani, insa...nu am fost prea hotarata!!! Cu el insa...nu stiu...a fost acea SCANTEIE. Nu pot descrie in cuvinte, a fost ceva irezistibil....dar a fost fain, zau asa!!
Iata-ne acum casatoriti, avem o fetita de 2 ani si peste 3 saptamani il voi naste si pe bb 2!!
Acum ce concluzie sa trag...De multe ori, daca asculti glasul inimii, nu gresesti! Ratiunea de multe ori e supusa greselii.
Vorbesc de acea SCANTEIE, pe care o simti sau nu o simti. Nu ma refer aici la atractia sexuala, asta e ceva banal. Ma refer la acea SCANTEIE perceputa ca o REVELATIE...Ca si cum simti si stii deodata ca EL si nimeni altul e perechea ta.
Asa ca....eu cred in INIMA si in SIMTIRE. Ele sunt singurele care nu ne mint..._Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Ella - chiar ca mai rar asa ceva...
adrienne - am intrebat la inceput "la voi cum s-a intamplat"... dar se pare ca lumea e pudica...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Patapuf spune:
O faci atunci cand esti pregatita si cand iti cade bine. La mine s-a intamplat si de la prima intalnire, si nici pana la ultima intalnire...Depinde de SCANTEIE, are dreptate ella.
lily spune:
Daca 'el' iti place si tu ii placi lui...,daca nu ai niste conceptii de genul 'astept pina ma marit'..., daca nu te temi ca ii va trece pasiunea, interesul dupa ce treceti la 'fapte' de ce nu?
La mine a fost o singura data, s-a intimplat din prima , eram virgina si el a plecat si apoi am aflat ca s-a casatorit. Au urmat niste regrete, pentru ca mi se parea ca nu fusesem prea 'morala' si acceptasem avansurile lui prea usor. Poate asa a fost sa fie.
Bafta
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
lena spune:
Ella ai o scumpete de fetitza, sa-ti traiasca!
Ramonika, eu intreb, care prima oara? prima oara cu un tip bine? prima oara cu sotul meu (primul sau al doilea?)...exista multe "prima oara"?