Bebelusi de iulie-august 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Adema, multumim de ciulama. O sa-i si fac Marei, sper sa-i placa.

Iully, s-ar putea sa fie de la vant, ca de la conjunctivita nu trebuie neaparat sa se inroseasca. Mara a facut de vreo doua ori conjunctivita si nu i s-a inrosit ochiul, doar avea multa secretie. Mi-a spus doctorita sa-i dau cu betadioptol (parca asa se cheama) si intr-o zi, doua i-a trecut.

Si noi ne-am pacalit cu urarile pentru Catrina, am vazut ca scrie la multi ani, da-i si noi... Da nu-i nimic, ca nu-i strica. Si cum spuneam, vrem sa stim cum a fost si cu poze.

Mai-mai, ce casuta are fata. Si are si telefon, ce sa mai vorbim, toate dotarile. E mai frumoasa decat un tarc, sa ne spui daca e si practica, daca ii place domnisoarei.

Andreea, sa-ti traiasca Alexia, e fata mare. Am vazut poze, s-a facut foarte frumoasa. Si la multi ani si Sofiei Maria si lui David Mario.

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Neata,fetele!
Multumim mult pentru complimente.Alexia va trimite un la toate mamicile si la toti bb-eii.
Inca o data uram LA MULTI ANI,CATRINA ALEXANDRA(Mielu'lu'Papa),MARA(CarmenSo),DAVID MARIO(SimonaR),ALEXIA mea si tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua de nastere.
Iully,eu nu cred ca este conjunctivita,cred ca e doar de la vant,praf sau curent,incearca sa-l stergi la ochisor cu musetel.
Nicol,sa-ti traiasca finuta,iar de Andreiuta ta ce sa zic,o papusica in casuta cu povesti.
Anca,da Alexia are bratara la manuta,nu a tras niciodata de ea,doar cand i-am pus-o a studiat-o putin si atat si i-am pus-o tarziu,la 8 luni,pt ca si eu credeam ca o s-o rupa,dar nu a fost asa.
Da,Adema,are un par,macar la par sa semene cu mine,oricum abia astept turta ca sa o mai tund un pic.

Eu va pupez,ma duc sa-i dau sa manance.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_iulie_august spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50921" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Multumesc,Andreea si Carmen pt sfaturi.Am sa incerc cu ceai de musetel sa daca nu-i trece ii punem picaturi.
Ma altur si eu cu un calduros LA MULTI ANI pt toti copii si mamicile ce isi serbeaza azi ziua de nastere si nu numai.Pt bebe: sa fie sanatosi si o bucurie pt parinti iar pt mamici :sa aiba putere ,rabdare si tot ce mai au nevoie pt a creste bebeii.

Anca,de abia astept sa ne intalnim.
Pupici

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput