Bebelusi de iulie-august 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea si Marcela, bine ati revenit ...dorim multa multa sanatate la printesele mici si frumoase!

Ema, pupacim pe Ric sa se face bine si sa pape!

Felicia, hai ca m-ai dat gata cu acidu' folic, bravos ...asa imi place cand aud de bebe2!

si acu sa va dau si eu o veste mare, in noaptea care a trecut, la ora 2.40 s-a nascut finuta noastra, o cheama Andreea Bianca, are 2880 g, 47 cm, si credeti-ma ca am asistat la cea mai rapida nastere ...ma suna fina=cea mai buna prietena a mea pe la 12 noaptea "mi s-a rupt apa" (ieri tocmai facuse 38 de sapt), ii zic sa se linisteasca, sa-si ia bagajul si sa vina dupa mine ca merg cu ei la spital, au venit pe la 1 fara ceva la mine, in masina incepusera contractiile, erau neregulate ...cand am ajuns la spital "dilatatie 5-6", am ramas masca ...pana s-a dus viitorul tatic sa ia apa, suc, tigari ...dilatatie 10!!!
a tipat de 4 ori si a nascut !!!deci a batut recordul de 10 minute ...ca a nascut in 5 min!
de cand s-a rupt apa si pana a pupacit-o pe printesa cea mica au trecut fix 3 ore, asa nastere mai zic si eu, si noroc ca a fost asa pentru ca ea e cea mai panicoasa persoana din lume!
iar eu am stat pana pe la 5 dim la spital ...daca n-am fost coerenta in ce am povestit, va rog sa ma scuzati!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mai mamicilor, vad ca v-ati pus serios pe treaba cu bb2! Felicitari!
Ema, sanatate muuuuulta si tie si bebeilor! Aveti grija de voi!
Noi azi am testat dovlecel umplut si succesul a fost total! Cand a simtit gustul, abia am facut fata la incarcat lingurita.Si unde mai puneti ca l-a mancat pasat cu furculita, nu mixat.Drept sa spun, a iesit excelent!
Am cumparat si setul "nenedent baby" si am inceput cu periatul dintisorilor dimineata si seara.
Cu olita nu stim ce sa facem.Cand il pun pe ea pleaca de-abusilea sau sta si se joaca, fara...rezultate...
...vroiam sa va mai spun ceva si am uitat ce...Batranetile...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Hop si noi la schimbul doi. La multi ani Mielule pentru prima aniversare, asteptam poze si povesti. La multi ani si Ilincai, cumintica lui mami, da' il pupam si pe Ionut, sa nu se supere.

Am citit romanul-fluviu pe care l-ati scris intre timp, am vazut multe poze si m-am bucurat de progresele iubiteilor. Noi raportam un singur progres major, am invins frica de apa si facem, in sfarsit, baie in scaunel (credeam ca va fi pe post de mobila pe veci, da uite ca am reusit). Mai raportam totusi si trei dinti si jumatate, sau mai bine zis trei inceputuri de dinti si jumatate, pe langa cei doi de jos. Nu mergem in picioare, am vrea cumva sa zburam cred, sta in picioare si se arunca, trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie. Fiindca nu merge o putem lasa in scaunul de masa si-si face de lucru cu jucariile.

Referitor la caca des, pai Mara e regina cacatului, zisa si Rexona (de frumos ce miroase ). Face vreo 5-6 randuri de cacareze pe zi, cu toate fructele pe care le baga in ea. Cred ca trebuie s-o trec pe cafea, nu, laxativul perfect .

Si cine a zis de tati panicos nu ne cunoaste pe noi. Al meu, avea Mara cam o luna, cred, si ma 'incuraja': nu pare sa aiba sindromul Down (ne speriase un dobitoc la ecografie) sau 'are o dunga pe pupila' - avea fata o scama pe ochi sau 'categoric, se uita crucis'. Pana m-am enervat si i-am zis: auzi, da picioarele i le-ai masurat, ca nu pare sa le aiba egale? S-a lasat liniste, a disparut, si pana la urma a revenit cam 'despletit': 'ai glumit, nu?' Asa ca m-am obisnuit, si sunt convinsa ca si el ar lesina, daca ar fi ceva. Eu sunt mai tare de inima si din acest motiv mi se spune ca voi trai o suta de ani, ca cioara.

Ne gandim si noi (adica eu si cu mine) la bb2, dar cu un asemenea tata panicos, va dati seama, e mult de lucrat.

Adema, da-ne si noua reteta de ciulama cu mamaliguta, sa incercam si noi.

Va pupam si ne ducem sa mai citim, sa recuperam, ca rau a fost fara net.

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Pana termina fi-mea pischcotzelul de rontait ma mai bag si eu in seama...

Ademaaaa..am facut ciulama...mmm, yami yami...a papat andreea tot.I-am dat pe o farfurie intinsa de-a noastra....a mancat ca un om mare...cu mamaliguta intr-o parte si ciulamanuta in cealalta parte a farfuriei.Da'acuma fac si eu ca tziganu'...ne mai dai si reteta cu dovlecelu' ....cand ai tu timp.
Nicole, asa nastere ...sa tot faci bebici.Sa-ti traiasca finutza!

maraie

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

1. Vad ca v-ati apucat deja sa ii urati Catrinei La multi ani...Desi...maine e 12, deci maine ar fi ziua ei, nu?! Dar daca urarile incep de pe acum, ma alatur si eu si ii dau un milion de pupici de la mine si Codrut.Sa creasca mare, sanatoasa si voioasa si sa ii dea mamicii permanent subiecte haioase de Jurnal.

2. Ce bine ca v-a placut ciulamita mea! Sa va spun acum secretul dovleceilor...Au fost ffff cruzi, nesamantosi, asa ca dupa ce i-am scobit, am tocat si miezuletul, am dat pe razatoare cu un morcovel, am pus carnita tocata, galbenus de ou, putin orez si verdeata tocata.Am umplut dovleceii, i-am pus intr-o craticioara cu putina apa si pulpa de rosii tocata marunt (i-am bagat si rosiuta lui Codrut in mancarica, deci fiarta, si a fost OK !!!!) si iar verdeata si am lasat la foc mic(mergea si bagat putin la cuptor, dar nu am avut timp...).La sfarsit, dupa ce opresc focul, eu pun putin ulei de masline in mancarica.Cand i-am pasat dovlecelul in castronel , am adaugat si o lingurita de smantanica. Sa-mi spuneti daca papa mofturosii !!!

3. Nu stiu ce are Codrut de cateva zile ca e super-activ si nu mai doarme suficient.Citeam ca ar trebui 13 ore de somn in total si el doarme 8 ore noaptea(si alea chinuite) si ziua cam 3 ore.Nu e prea putin?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

carmen uite...

Pako:am fiert intai pieptul de gaina cu zarzavat mult (cartof, morcovi, dovlecel, albitura, patrunjel verde),apoi am pus intr-o craticioara putina faina si , pe foc, am incorporat treptat zeama de la supa, amestecand continuu sa nu faca (,)cocoloase.Am pus si o lingurita ulei de masline.Apoi am amestecat in ea carnita tocata marunt-marunt si patrunjel verde tocat proaspat.Cu mamaliguta alaturi, a mancat de s-a lins pe botic.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

multumim de urari!

Mielutu-Catrinutu', trebuie s-o crezi pe mama Omidee ca e ametita, n-a dormit toata noaptea si cand a intrat aici si a vazut urari pentru tine ...nu si-a dat seama ca sintem abia in ziua de 11, ti-am urat mai devreme cu o zi ...nu-i cu suparare, da?

Alex, tocmai pe voi va uitasem ...dar nu putem sa nu felicitam asa o realizare mare ...primii pasi, pupacim si bravos !!!

si ca sa ma laud si eu cu finuta noastra, uite ce piscotel mic a aparut pe lume:
http://community.webshots.com/photo/297061196/366478165aEDZmB

iar noi ieri i-am cumparat moatei casa, ii pregatim zestrea:
http://community.webshots.com/photo/356840841/366482300BTZbjJ

gata, ma duc sa mai perfuzez niste cafea, ca pe urma plecam in vizita ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Nicole,sa-ti traiasca finuta.Sa fie sanatoasa si toate cele bune sa se adune in viata ei.Recuperare grabnica mamei.
Am si eu o intrebare:lui Cristian i s-a inrosit un ochisor si a lacrimat toata ziua .Nu pare sa-l deranjeze,a fost vesel toata ziua,nu se freaca la el..Nu stiu exact ca sa fac..Sa-l las in pace poate l-a tras curentul dar daca e conjuctivata?
Help.
Multumesc anticipat.Pupici

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata/seara

LA MULTI ANI CATRINELsa cresti mare,sanatoasa si sa ai in viata numai realizari si satisfacti.

Ce repede a mai trecut anul acesta,parca ieri am nascut-o pe Naomi si acusi face anisoru.

Nicol sa iti traiasca finuta;am vazut zestrea lu'moata,imi place ca e coloratadar spune-mi te rog,se joaca in ea?are si Naomi,dar daca nu se mai joaca cineva cu ea se plictiseste singura

Andreeabianca ai o fetita frumoasa foc,chiar ca zici ca e o papusa in cutia papusei;nu am vazut bine sau are bratara la manuta?nu trage de ea sa o rupa?

Ema multa sanatate la puiut,.

iuly nu stiu ce raspuns sa iti dau,ochisoru rasu a lu' Cristi.Nu ai vrea sa ne intalnim intr-un wekend la Piatra?

o duminica placuta va doresc

Mergi la inceput

Din nou.....La Multi Ani pt. Catrinel !!!!! Cum urarile tin de ieri, sper ca si petrecerea la voi sa tina 3 zile si 3 nopti!
Sa ne spui, papadie, ce alege fata de pe tava!

andreeabanica, am vazut pozele! Cel mai mult mi-a placut cea cu capsorul pe tine! E o dulce! Si ce perisor lung are !

Adema&Codrut

Mergi la inceput