Bebelusi de iulie-august 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna.As vrea sa raspund si eu la cateva din temele abordate.Fructe:doar mar,para,banama,caise, fara kiwi,cirese,capsuni.
Hainute:cat a fost cald i-am dat doar maieu cu salopetica de vara ,care ii tine un pic la spate.
Scaun:Cristian are un singur scaun pe zi.Mentionez ca pana la sase luni facea odata la 3 zile.
Sincer numai sta singur decat pe jos ,unde mi-e teama sa-l las singur pt trage si roade tot.Are o preferinta pt cabluri,prize,tot ce e electronic.Tata-su zice ca se cunoaste ca e al lui.
Inca nu merge singur ,doar pe langa patut,biblioteca...
Va sarut dulce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Rain,multumesc pt ideea cu pozele.
Chiar ma suparasem pt ca toata lumea are poze ,numai eu nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea bine ai revenit ..ma bucur ca ai avut un concediu placut..
Iuliana..asteptam pozici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara, dragi mamici si dulci pitici,
Cred ca m-ati dat disparuta de tot. Nu am scris de multa vreme ca Biencuta mea a avut probleme cu bazinul, nu a avut nucleii formati si a avut interdictie de premergator, de stat in fundic, de altfel, sta in fundic doar de la 10 luni, dar acum e bine. Azi am fost la dr. si totul e in regula acum.
Nu am mai intrat ca imi venea sa plang, cum vedeam cat de in urma e ea cu statul in fundic, mersul, ridicatul in picioare.

Poate intru mai des de acum inainte. V-am citit putin si am vazut si pozici pe unde sunt expuse. Aveti niste super bebei, toate!

Mitzura ziceai ca folosesti Libero up&go. Exista pachete mari de 70-80 buc? Eu in Oradea nu am gasit. Sau poate stiti careva.

Pupici si noapte buna.

Marcela si Bianca cea cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara. Copilul meu a facut greva foamei astazi iar rabdarea mea a ajuns la final.Nu vrea nici lapte nici nimic.E atit de racit,arata de parca boleste rau tare :nasul curge rau,tuseste ingrozitor,lacrimi curg girla fara sa plinga,ochii rosii si umflati,ce mai sunt terminata.Nurofen,picaturi in nas,sirop de tuse si Karvol pe batistuta noaptea.Problema e ca nu maninca mai nimic.300 ml lapte,1 banana cu doi biscuiti si un iaurt.+100ml suc de portocala.si atit astazi.E groaznic de putin fata de cit manca acum o saptamina.Poate-l pacalesc la noapte cu ceva lapte,desi slabe sperante.
Kim eu l-as duce tare bucuroasa la doctor dar daca-i spun la telefon ca e racit si nu are febra nici nu ma baga in seama.Tare idioti sunt pe aici medicii,parca ar astepta numai cazuri grave sa-si faca si ei meseria.Oricum daca mai sta in greva foamei dau navala la medic sa vad inca doua zile si apoi o i-au intr-o parte.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

Olivia, ha ha...da, iar in tara.Ce sa facem daca ne este dor de ea...noi si dupa aproape 4 ani de zile nu am reusit sa ne acomodam .Speram sa nu ne prinda Anul Nou tot aici.
Ati avut un shar-pei? sunt scumpi tare cateii astia....numai cand ma uit la ei si ma apuca rasul...cu atatea randuri de pielicele.
Alexa felicitari pentru primii pasi ai Sabrinei.
Si Andreea arunca lucruri...e placerea ei sa arunce totul din tarc....am casa plina de bilutze colorate.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Azi in masina discutam cu tati de un bb2....Asa ca zilele astea incep sa iau iara acid folic

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Marcela bine ai revenit...te inteleg si eu as fii procedat la fel..totu-i bine cind se termina cu bine...
Ema...sanatate lui Ric....trebuie sa ai rabdare...nu stiam ca asa este in Germania...hidrateaza-l ...este mai importanta decit mincarea..si lasa ca bb-ii au o mare capacitate de recuperare..
Felicia ..va inteleg ...si noi sintem in aceeasi categorie...si noi speram ca .....Craciunul din 2007 sa-l facem acasa....definitiv...
Da asa este.. shar-peii ..numai cind te uiti la ei si te bufneste risul...

Mergi la inceput

Wow...Felicia felicitari..pentru proiect..hi,hi..la noi tati este multumit doar cu o bucata bebelac..dar mai lucrez la asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kim am venit sa fac reverente la skimbul 3:-)))

pupaceli*******************************

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput