Bebelusi de iulie-august 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Citit. vazut poze...am uitat ce am vrut sa raspund dar important e ca sunt la zi ...:)))

Eu nu-i dau decat cate doua fructe o data...una e banana. I-am dat cirese, cpasuni, kiwi, piersici, caise, mango...Mar si para mai rar de cand au aparut fructele astea multe.
Face de 3 ori pe zi in mod normal, dar de cand cu fructele face un picut mai acid...
Mi-a placut la Roxana...operatiunea para...hehehe

Papa, aici vaccinul ala de varicela, pojar si oreion s-a facut obligatoriu, ca era optional ...Dar cum statul roman sta prost cu banii in multe judete nu au adus.
Eu o sa-i cumpar sa il faca.
Ma gandesc ca daca e vaccin poate ca nu e rau de facut...

Botosica sta singura in sufragerie unde are liber cam un sfert de ora, roade la cabluri, se suie peste tot, strange ratzustele de gat. In dormitor o las mai rar pentru ca trebuie sa ascund veioza de care se apuca si o tranteste. In patut nu a mai stat singura de o vesnicie, trebuie sa o tin de vorba...:))

La multi ani Andreea, la multi ani Marcela!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna gagici...
Aseara ne-am delectat cu un film...excelent..vi-l recomand..nu situ cum a fost tradus in romana...in engleza este The house of sand and fog....merita vazut...
In rest nimic nou sub soare..ma duc sa vad ce si cum ati mai scris...

Mergi la inceput

Evident ...cind am aparut si eu ..voi faceti papa, faceti baita ..si eu sint singurica...O astept pe Philip...si pe Simona ..ca si ea s-a mutat la schimbul 3...
Vad ca v-a luat cu melancolie...de la vreme:) Si la noi la fel ..nu mai suport ceata....apartamentul este la 50 de metrii de oceanul Pacific..si eu nu mai suport...ceata si briza..continua...asa ca si eu intreb ..eu cind il imbrac pe Luca de vara? Eli eu ii pun maieu ..din motiv de vint permanent
Luca are o mare placere sa se bage sub pat si sa-si puna peste cap diverse...cearsafuri..haine..nu conteaza..
Nu vorbeste deloc...a amutit de vreo 2 luni..doar cinta si tipa...
Nu mai stiu ce vroiam sa comentez...
Felicia eu vin si-ti trag o bataita! Iar in Romania? Tu nu ai inteles ca ma roade invidia!
Apropo de barbati care se pierd in fata unor situatii...eram mica ..vreo 2 -3 ani si mi-am spart capul (prima data..ca a mai urmat) in coltul de la TV...iar mama nu stia ce sa faca mai intii...pentru ca al meu tata lesinase...hi,hi...

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Naomi..o dulceata de copil...concediu placut in Ro..
Andreea B ..chiar ma intrebam unde ai disparut..asteptam poze noi...

Mergi la inceput

Roxi...hai ca nu mai este mult si parca vad cind o sa ne scrii ca stai la o bericioaica cu micul suedez....hi,hi
Rain ..draguta fata cu tipul de la usa...
Carmen, felicitari pentru un asa baiat ca Ionut...vezi ca se poate si cu lingurita?
Fetelor....m-a apucat pofta sa vad si eu ceva romanesc la TV....

Mergi la inceput

La multi ani Andrea (amironeanu) si Marcela!

Hai ca s-a umplut pagina de nick name-ul meu...hi,hi..chiar nu v-am spus niciodata de ce semnez asa....Kim era catelusul nostru de 2 ani (Shar-pei)..pe care l-am dat cind am emigrat in US...asa ca de dorul lui si neavind copii atunci...am ales acest nick...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Fetelor, azi moatza mea a facut primii 3 pasi singurica , sunt curioasa cand mai are curajul sa incerce din nou...
Sunt in culmea fericirii si asta mai compenseaza putin din faptul ca azi pana al 5 cand am lasat-o la mama n-a mancat mai nimic si a dormit doar vre-o 25 min in masina...
In rest linge tot ce prinde, l-a vazut pe tati cautand o sandaluta intr-un morman de hainutze de pe pat, si aruncand hainele prin pat in cautari, si ce credeti ca a inceput sa faca bebe, cum prinde ceva in mana, cum le arunca cat colo, haine, capace de biberon etc..Mai rau i-a fost mobilului meu care a facut un plonjon rapid, ca nu apucasem sa i-l iau din mana...
Kim, si nickul meu se trage tot de la nume de catel, avem un ciobanesc englezesc (Bobtail), si dupa ce am botezat-o stiam ca am sa regret faptul ca nu mai pot folosi numele daca fac o fata...

Mergi la inceput

Ssarah...stiu ..te-am admirat la expozitii..iar ciinele este superb...si mi-am amintit cum mergeam si noi la expozitii...am fost la Bucuresti, la Arad...Lasa ca vad ca pina la urma tot un nume care incepe cu S ai gasit..hi,hi...Chiar cum se impaca Ssarah cu Sabrina? Ce mi-ar place sa pot avea si eu un ciine...dar aici in US este foarte constrins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutam schimbul trei!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara, buna seara!

Vedeti ce la fix m-am intors acasa? Numai bina ca sa va multumesc frumos pentru urarile de ziua mea si sa-i urez si eu Marcelei (Vrabiuta) LA MULTI ANI! (apropo, a mai dat un semn de viata, ca nu mai scrisese de mult cand am plecat).

Au fost 2 saptamani pline, m-am bucurat de fiecare moment petrecut cu Stefi care a fost ca de obicei o dulce si o scumpa. Am intarcat-o in aceasta scurta vacanta, ii place foarte mult laptele praf, rade cite un biberon de 220-230 ml in citeva minute. Are unul seara, unul dimineata pe la 6:30 si inca unul mic in timpul zilei. A facut un pic si grava foamei zilele acestea, dar de 2-3 zile parca si-a revenit. Nici eu nu mai stiu ca sa-i fac la pranz, dar vad ca ati discutat subiectul si trebuie sa ma uit in urma.

Cand am plecat, Stefi avea 2 dintisori si unul care tocmai sparsese gingia. Acum avem 3 si unul care tocmai a iesit. La noi se pare ca acesta este ritmul, un dinte la 2 saptamani. Merge foarte frumos in 4 laba, vine dupa mine daca dispar din raza ei vizuala, se catara pe tot ce prinde si alearga cu premergatorul prin toata casa. Nu o mai intereseaza deloc jucariile ei, a scos toate cartile din biblioteca mamei mele si le-a carat dupa ea, ii plac castroanele, hartia igienica ("consuma" cite unul pe zi) si alte chestii de genul acesta. A, si mingiile ii plac foarte mult. Adora sa mearga la plimbare, vorbeste cu toata lumea si isi trage parasolarul de la carut in cap. Si nu suporta nimic pe cap, am pierdut si o palarioara foarte frumoasa pentru ca a aruncat-o pe jos si eu nu am fost pe faza. Tot in aceste 2 saptamani am inceput sa o pun pe olita si sta daca mai este cineva langa ea sa-i tina de urat. Am si prins-o de citeva ori la momentul oportun, asa ca a faut si kk si pp la olita.

Au fost 2 saptamani superbe, dar in schimb mi-a fost foarte dor de voi. Nu am citit decat aceasta pagina, dar recuperez eu. Oricum ii urez Bine ai revenit Andreei Banica, si eu ma intrebam ce s-a intamplat.

Sa aveti o seara calma si un week-end frumos!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput