Bebelusi de iulie-august 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai ca mi-am revenit, in seara asta vine maica-mea la mine si viata pe mine vreo saptamina!
si-acu musai sa ma laud: ilinca a papat cu lingurita 125 ml piure cu brinzica de vaci, adevarat ca i le-am dat prin blender, era rupta de foame si intindindae gurita dupa lingurita ca niciodata!! Si dupa aceea a halit si 250 ml de supica!
Operatiunea olita a dat chix, cica nu le pot avea pe toate o data

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, ai vazut ce usor se iese din oala cu melancolie? ce noroc si cu mamele astea.....macar de am fi si noi la fel peste vreo 30 de ani.
grasunu meu a cazut doborit de somn....tare liniste e in casa.
Lia, super ca i-a placut lui Danut ciulamaua, am sa fac si eu maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lia, zici ca Danut a papat ciulamaua?Ii fac si eu maine...azi i-am dat un borcanas cu spaghete ca prea i-am dat mult pui zilele trecute.Tu faina ai prajit-o sau este decat fiarta?

Anca am vazut poze cu Naomi....vai ce mai plangea...mi-a placut costumasul din poza, ala galben.
Eli, l-am vazut si pe Grasanicu de Stefan.Cel mai mult imi place in carucior cand are palarioara aia galbena...e dulcel foc acolo.
Vad ca voi aveti o pasiune pentru puzzle.Am vazut si eu pe aici covoras din ala pt. bebei...eram in dubiu daca sa iau sau nu.Acum ca am vazut in pozicile voastre o sa-i iau si eu Andreei...se pare ca e practic.....la gresia mea...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Anca, daca nu veti avea net, sa nu uiti de nr de tel!

Ilinca , bravos ...asa bine sa mananci mereu, da? ca tu esti fetita cuminte si ascultatoare!

Lia, nu stiu daca exista mama perfecta, eu ma gandesc ca noi abia acum invatam cum si in ce fel trebuie sa procedeze o mamica, poate la al doilea o sa fie altfel, normal ca nu poti fi mereu calma si linistita, ca nici io nu sint ...dar asta e, invatam impreuna cu ei!

Felicia, poate mai veniti si in septembrie! eu m-am gandit sa facem petrecerea in toamna pentru ca ar fi bine sa implineasca toti piticii un an, sa mearga, sa se joace, sa nu-i mai caram noi in brate!
dar in iulie ne putem vedea, ca tot amanam din iarna!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

hai ca mi-am revenit, in seara asta vine maica-mea la mine si viata pe mine vreo saptamina!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Si ai mei vin azi si stau pana luni!!! Asa ca am scapat de tarait copilul prin magazine, depozite si alte locuri relaxante pe unde tre sa umblam. Saracu' copil, nu stiu cum ne mai suporta!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nicole, asa e tot amanam...dar cu petrecere fara petrecere poate ne vedem mai multe mamici in iulie....ca asa mult de alergat o sa fie cand venim..of of.

Uite un link...pune-l in favorites sau unde vrei tu ca am inteles ca nu ai calendarul ortodox prin casa.Eu il am salvat si il mai deschid din cand in cand ca sa stiu si eu pe ce lume stau
http://www.sfantacruce.org/Calendar-Ortodox.htm

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Hai ca v-am molipsit cu ciulamaua mea cu mamaliga.Asa-i ca-i buna?

Eu nu stiu ce sa mai incerc nou la Codrut.Am reusit cu branza de vaci si smantanica.Ce mai urmeaza?Dati-mi o idee!

Caise bune nu am gasit.Am luat 1kg si le-am aruncat fiindca aveau gust doar de chimicale, nu gust de fruct proaspat!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ademaaaaa - si Giulia iti multumeste pentru pont ca s-a lins pe bot !!!

Ea azi a papat pireu de cartofi cu galbenus si piept de pui far`de care nu se poate

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Bunaaaaaaaaa!
Va mai aduceti aminte de noi?
Noi v-am simtit mult lipsa,am avut ceva probleme cu net-ul si ceva probleme de sanatate,dar acum din fericire suntem bine.
Sper sa ne reprimiti si pe noi in gasca si daca da,revenim si cu poze noi si cu mai multe amanunte.

Va pup pe toate si pe toti!
Ne reauzim curand!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Stefan se joaca cu umerase din plastic, haine pe care le ia, scutura, cerceteaza, arunca si apoi fuge dupa ele, cu sticle din plastic umplute cu boabe de orez, cu o minge mare pe care a luat-o tati sa faca gimnastica, dar mai des o foloseste Stefan, fotoliul lui de bebe si-l pune pe cap, se cocoata pe el. Mai nou vrea sa ajunga la cosul de gunoi, ia capacul de la olita si verifica ce e inauntru, imbratiseaza cu drag pana ce cade peste el cosul pt pampersi.

La multi ani Andrea (amironeanu) si Marcela (vrabiuta)! Sanatate si fericire multa alaturi de puiuti.

Multumesc pt raspunsurile legate de maieu. Si aici ploua si cica asa va fi aprox o sapt, poate si mai mult, tinand cont ca e sezonul ploios.

Weekend placut!

Mergi la inceput