Suflet de copil - ANDREI ONICIUC
Raspunsuri - Pagina 4
CryssUK spune:
Floricele multeee pt Lucia si sotul ei si Andra ca s-au implicat atat de mult pt a-l ajuta pe Andrei!
Eu cred ca D-zeu asculta rugaciunile si gandurile noastre bune si de atata dragoste il poate vindeca pe Andrei.
Copii au resurse inimaginabile de refacere in ei dar ca sa reuseasca Andrei are nevoie de hrana , are nevoie sa plateasca tratamentul naturist si sa se deplaseze la Iasi pt chimioterapie.
Cu ajutorul nostru isi poate reveni,are nevoie de noi!
Gabi,eu cred ca un storcator de fructe i-ar fi de folos dat fiind ca face si tratam naturist.
Incearca sa vezi cat costa sa il trimiti prin posta.Habar nu am ce preturi or mai fi la colete....
E un gest f frumos din partea ta ca te-ai gandit sa dai ce poti pt Andrei.
''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122
Ramybrasov spune:
Buna la toata lumea.
Am aflat si eu de acest caz prin intermediul prietenilor de aici si bineinteles ca am ramas impresionata.
Viata asta nu e dreapta deloc, toti ne intrebam de ce trebuie sa se intample lucruri de felul acesta, de ce unii copii au destine triste, cu ce au gresit ei in fata lui Dumnezeu.
Imi pare bine insa ca totusi mai exista moralitate si interes pt semenii nostri si ca in goana noastra egoista gasim totusi timp sa fim oameni.
Asadar vreau sa contribui si eu cu ceva banuti pt Andrei, am luat legatura cu Andra iar banii vor ajunge sigur la ea.
Sper sa auzim numai vesti bune si sa ii dea Dumnezeu sanatate.
Astept pagina de web sa dau si io niste mailuri, poate va iesi ceva...or mai fi si oameni sensibili nu?
Hai Doamnez ajuta
lucia_cs spune:
Avem o pagina de web, inca se lucreaza la ea.
De acolo pot face donatii prin PayPal.
Versiunea in Limba Romana:
http://storm.prohosting.com/oandrei/ro.htm
Versiunea in Limba Engleza:
http://storm.prohosting.com/oandrei/
Daca considerati ca ar fi utila o versiune in germana, am fi bucurosi sa o facem daca ne va ajuta cineva la traducere.
Avem nevoie de niste informatii.
Andrei va avea nevoie de o proteza definitiva peste vreo 2.5 ani, stie cineva unde ne-am putea interesa de pretul aproximativ al unei astfel de proteze?
Va multumesc tuturor pentru ajutorul pe care doriti sa-l acordati acestui biet copil.
Dumnezeu sa ne ajute in continuare!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Putin+putin=mult
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
motanik spune:
Gabi, daca poti si vrei sa ii oferi lui Andrei storcatorul, sunt sigura ca e ok. Spune-ne cum ai vrea sa il trimiti.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei
alexia_free4ever spune:
Ma numesc Alina Nistor si sunt sotia lui Bogdan.Va multumim din suflet pentru solidaritate si gandurile bune trmise catre Andrei. Nu am cuvinte.Dupa ce mandatele postale primite in urma articolului din FORMULA AS incepusera sa fie mai rare, ne-am zis ca , cam asta a fost. Dar ne-am inselat si de aceea va multumim, la toata lumea , in special lui Motanik si Luciei, fara ele nu ar fi aparut articolul in acest forum. Tot am incercat din martie sa fac cunoscuta povestea lui Andrei dar nu reuseam sa o trimit. Sotul meu afla astazi cam cat ar costa proteza definitiva care va urma, ptr. ca vin cei de fundatie sa discute cu CASA DE ASIGURARI. Maine cel tarziu Bogdan va trimite fotografiile cu Andrei si toate informatiile cerute de Lucia si Motanik.Cum aflu vesti am sa incerc in masura in care imi permite timpul la servici sa va scriu si sa va raspundem de asemenea la intrebarile care apar pe parcurs.Va multumim inca o data si Dumnezeu sa va dea multa sanatate.Alina
motanik spune:
quote:
Originally posted by alexia_free4ever
Ma numesc Alina Nistor si sunt sotia lui Bogdan.Va multumim din suflet pentru solidaritate si gandurile bune trmise catre Andrei. Nu am cuvinte.Dupa ce mandatele postale primite in urma articolului din FORMULA AS incepusera sa fie mai rare, ne-am zis ca , cam asta a fost. Dar ne-am inselat si de aceea va multumim, la toata lumea , in special lui Motanik si Luciei, fara ele nu ar fi aparut articolul in acest forum. Tot am incercat din martie sa fac cunoscuta povestea lui Andrei dar nu reuseam sa o trimit. Sotul meu afla astazi cam cat ar costa proteza definitiva care va urma, ptr. ca vin cei de fundatie sa discute cu CASA DE ASIGURARI. Maine cel tarziu Bogdan va trimite fotografiile cu Andrei si toate informatiile cerute de Lucia si Motanik.Cum aflu vesti am sa incerc in masura in care imi permite timpul la servici sa va scriu si sa va raspundem de asemenea la intrebarile care apar pe parcurs.Va multumim inca o data si Dumnezeu sa va dea multa sanatate.Alina
Draga Alina,
Ma bucur ca ai reusit sa scrii aici. Nu trebuie sa ne multumesti pt ca incercam sa ajutam (de altfel Cryss e cea care a pus aici mesajul fara de care probabil nu am fi aflat de Andrei..) ci sa te rogi si tu alaturi de noi sa reusim sa facem cat mai multe pt acest copil si familia lui.
Va felicit pt tot ce afceti pt acest copil, sunteti oameni minunati si sper sa reusim impreuna sa aducem zambetul pe buzele lui Andrei!
Te asteptam pe subiect cand poti sa scrii. Vad ca ai scris ca puteti afla cat costa proteza definitiva, asta e ceva bun si asteptam vesti.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei
lucia_cs spune:
Gabi, am intrebat daca Andrei poate folosi storcatorul pe care te-ai oferit sa-l donezi si am aflat ca el are nevoie sa stoarca si radacinoase, deci nu-l vor putea folosi.
Iti multumim mult pentru vointa ta de a-l ajuta pe Andrei.
Alina, noi iti multumim pentru ca, de cum ai aflat despre problema acestui baietel te-ai si gandit sa-l ajuti, daca tu nu publicai povestea in Formula As, CryssUK nu ar fi publicat-o aici.
Noi, toti ce am scris la acest subiect, vom face tot ce ne sta in putinta sa-l ajutam pe Andrei.
Cu Dumnezeu inainte!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Putin+putin=mult
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
helbi spune:
Draga Alina,
felicitari pt ca incercati sa fiti aproape de acest copil.
Nu trebuie sa ne multumesti. Fiecare incercam sa ajutam cum si cu cit putem.
Am primit si mesajul tau si-ti multumesc! Banutii pt Andrei i-am trimis de ieri pe posta la Motanik (Andra). Ea se ocupa de operatiunea "pliculetul" si cum reuseste sa stringa ceva banutii, i-i trimite in tara si apoi, am inteles ca mamica ei i-i depune in contul lui Andrei.
Sa ne tii la curent, te rugam, cu evolutia copilului si cu ce nevoi ar mai avea.
Multa sanatate atit lor cit si voua si Dumnezeu sa i-i si sa va ajute!
CryssUK spune:
Draga Alina,
Chiar ma intrebam de ce nu ai aparut inca printre noi si este f bine ca ai reusit sa te inscrii pe DC pt ca o sa avem-prin intermediul tau- un ''fir rosu'' f important in reusita acestui caz .
Asa cum au spus si fetele,probabil tu si sotul tau ati facut pasul cel mai important ca ati scris la Formula As si la alte ziare,ca le-ati deschis o porta spre lume acolor oameni necajiti.
E la fel de important sa faci cunoscuta povestea ca si donatiile de orice fel!
Eu nu am facut decat sa postez aici povestea luata din Formula As, dar din pacate la momentul acesta am niste probleme mari care nu imi permit sa ma pot ocupa asa cum as vrea de acest caz .O fac si o vor face in schimb: Lucia , Andra si restul fetelor sufletiste de pe forum.
Poate D-zeu va asculta rugaciunile nostre si Andrei se va face bine!
Andra, trimite-mi mail-urile si ce mai crezi tu ca pot eu face ca sa popularizam cazul!
Banii pt Andrei ti-i pot da in urmatoarele zile.
Imi inchipui ca Andrei are nevoie f mare de storcator daca face tratam naturist cu sucuri.
Tatalui meu i-am cumparat de curand un storcator de legume si a costat 2.500.000lei (cam multisor desi era printre cele ieftine).
Ma gandesc sa mai intrebam pe Forum , sa punem un anunt la Anunturi poate are cineva un storcator vechi si care sa functioneze bine.
In ultima instanta o sa tb sa cumpere unul nou de indata ce primesc banii de la noi, dar ...totusi,poate gasim pe cineva care sa aiba unul care sa nu-i trebuiasca .
Cristina
''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122
gabi.i spune:
I-mi pare rau ca nu-l pot ajuta pe Andrei cu storcatorul o sa ma mai interesez si eu printre prieteni daca nu cumva are cineva unul mai bun sau pe la second ,poate sunt mai ieftine. Cu asta pe care il am eu am stors si morcov dar scoate f putin suc.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE