Mamici din Canada (11)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurajr/laurajr.jpg)
laurajr spune:
Dom'le, eu sunt din Bacau si-s obisnuita ca la votare sa primesc ceva,un mic, un TV ...Pai se poate aici nimic ?
Pe bune acum, votez pt reunirea celor 2 partide sub sigla " Cu incredere din Canada " .
Si multumesc pt urari fetelor !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
![](images/user_woman.png)
khristin spune:
quote:
Originally posted by Angela T.quote:
Originally posted by khristin
Celelalte canadiene, unde ati disparut dom'ne? Sinteti in vacante? Nu mai spuneti nika?
Cristina
Ba suntem si noi p-acilea, n-am plecat de tot :) mai tragem din cand in cand cu coada ochiului pe la subekt, da' n-a prea mai ramas energie si de scris
Hai
Pai se poate doamna profesoara, sa fiti around si sa nu ne dati de veste???
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
noi si poze mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Naziau fetele,
haideti ca dc vreti voi sezatoarea canadiana, nu ma pun contra, ca nu suna rau
Vad ca o sa se inmulteasca domanele profesoare pe aici prin tara asta
Numai bine si o zi buna
Denisa13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Ira
......si babele canadience unde vor scrie, daca e loc numai de tineri? Glumesc. Eu nu mai pot sa dorm noaptea de emotia plecarii in Ontario, mai sunt 2 sap-ta-maaaani !!!! Hihihi ! Cristina, m-am uitat pe site si mor de fericire, balenele ucigase sunt preferatele sotului meu, stiam ca sunt cele mai inteligente mamifere carnivore si nu ataca never-ever omul, tocmai de destepte ce sunt. Am vazut odata la Animal Planet cum se juca o balena cu o foca BB asa cum se joaca pisica cu soricelul, si pana la urma l-a lasat de mila, in concluzie are sentimente
.
Pai Ira, cand vom imbatrani rau de tot poate o sa ne faca tineretul un topic separat, "Azilul canadian" sau "Pensionar in Canada", si o sa ne invite politicos sa postam acolo.
Dar stiati ca orca e de fapt delfin? Da, cel mai mare delfin. Eu m-am indragostit de beluga (cine stie pluralul?), sunt multe si frumoase si mi s-au parut tare afectuoase.
Va convoc la un nou scrutin, contabilizam iar propunerile. Nu-mi dati cu scrutinul in cap, hai s-o facem repede, pana nu plecati toate in concedii.
Deci ultimele variante ar fi:
- "Tanar si (ne)linistit in Canada"
- "Sezatoarea glaciara"
- "Sezatoarea canadiana"
- "Cu incredere din Canada"
La Sezatoarea glaciara am doar un mic...mic... cum sa-i spun? Un mic cui: poate ii dezorientam pe cei noi veniti pe forum, poate nu vor sti unde sa intre, in cazul in care ii intereseaza Canada. Poate vor crede ca scriem din... tara lui Mos Craciun?
Haideti la votare, ca se da mancaresi beutura
Angela, spune-ti si tu parerea, Ana, repede pana nu pleci, toata lista, haideti! Chiar si musafirii pot vota, nu se cere cardul de rezidenta! Macar doua voturi sa se adune la o propunere, atunci zicem ca e majoritate.
Si dupa aia sa ne mutam la Calatoriile Sulfetului, sa reunim cele doua topice surori.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
din ce ai scris mai sus as alege "sezatoare canadiana" ...si-l schimbam din sase-n sase luni
![](icon_smile_big.gif)
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
![](images/user_woman.png)
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
din ce ai scris mai sus as alege "sezatoare canadiana" ...si-l schimbam din sase-n sase lunisi titlul si locul ( glumesc printre bagaje si cadouri...)))
Ma gandeam asi eu la schimbat titlul din sase in sase luni... iarna il facem "Sezatoare glaciara in canadiana"
![](icon_smile_big.gif)
Drum bun Ana si concediu placut!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Ok, si mai am o propunere, daca va surade , sa ramanem cu nr. subiectului adunate de la cele 2, 11 sub. de la mamici + cate or fi "cu incredere..." = suma -nr sezatoarei canadiene, daca asta s-a ales
. Ca doar n-am fi trudit degeaba ani in sir
.
O seara buna.
Vara quebecoise
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna fetele,
zau ca dimineata v-am cautat citeva minute si nu v-am gasit...in fine am intrat sa votez si aici
deci mie mi-ar place - "Tanar si (ne)linistit in Canada"
Donia e ok, stiu cum e in concediu cu copilas mic...sa vrei sa vezi de toate si sa nu poti ca bb trebuie sa doarme, manince, etc.
seara buna!!
Emilly cu gaza ei