Mamici din Canada (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Sper sa va intereseze...am deschis un topic despre Videotron, pentru fetele din Quebec:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53769

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gata, BEC-ul (Biroul electoral canadian) a terminat numaratoarea si anunta rezultatul. Majoritatea a decis: "Sezatoarea canadiana".
Ne mutam cu lista, catel si purcel la "Calatoriile sufletului" si rugam moderatorii sa inchida subiectul actual.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Buna fetelor,
S-a mutat subiectul deja?
Si unde anume sa ma bag si eu in discutie....

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Melody,

vezi la calatoriile sufletului este "sezatoarea canadiana": acolo se tese si destese viata noastra de aici din Canada.

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Thks Ana!
Tocmai am gasit si eu subectu'cu pricina.

AB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crismaria spune:

Daca stiti pe cineva in cautare de apartament, noi vrem sa ne mutam la un 5 1/2 si cedam bail de la 1 septembrie in Laval, Chomedey 4 1/2 620$ caldura + apa calda inclusa. In pret intra si loc de garaj interior. (daca nu, se scad din chirie 40$). Garaj exterior pt a doua masina. Apartamentul se afla pe Bdul Levesque colt cu Bldul Samson si Str 100 langa statia de autobuze cu legatura la metrou (15 min) sau pt centrul Lavalului si la distanta de 1-200m de supermarketuri si parc cu piscina si terenuri de joaca si de sport.
Alte detalii la cerere pe adresa personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Buna!

Eu vin cu urmatoarea tristetze:

http://helpmihaita.cjb.cc/index_ro.html

Pe 5 sept.plec acasa pt. 2 saptamani si ajung sigur si in Iasi. Mi-am propus sa-l intalnesc pe Mihaita...Daca doriti sa faceti o donatie cat de mica, imi puteti trimite in plic si eu ii duc la destinatzie. Va rog sa nu-mi luatzi indrazneala in nume de rau. Ma gandesc doar la el, la faptul ca probabil nu are mari planuri de viitor, dar poate prin gestul nostru ii vom intari sperantza de viatza si-i vom mai usura putzin povara...

Va doresc la toti multa sanatate ca-i cea mai pretzioasa!

anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

quote:
Originally posted by antoioana

Buna!

Eu vin cu urmatoarea tristetze:

http://helpmihaita.cjb.cc/index_ro.html

Pe 5 sept.plec acasa pt. 2 saptamani si ajung sigur si in Iasi. Mi-am propus sa-l intalnesc pe Mihaita...Daca doriti sa faceti o donatie cat de mica, imi puteti trimite in plic si eu ii duc la destinatzie. Va rog sa nu-mi luatzi indrazneala in nume de rau. Ma gandesc doar la el, la faptul ca probabil nu are mari planuri de viitor, dar poate prin gestul nostru ii vom intari sperantza de viatza si-i vom mai usura putzin povara...

Va doresc la toti multa sanatate ca-i cea mai pretzioasa!

anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Anto, eu iti voi trimite ceva banuti prin plic luni, sunt de la mine si de la o prietena. Sper din tot sufletul sa intre cit mai multe fete la acest subiect, poate reusim sa-i facem o mica bucurie lui Mihaita. Eu tot visez ca poate se vor aduna prin tine banii care le trebuie sa isi achite datoria la intretinere, macar gindul asta sa nu il mai aibe sarmana mama lui Mihaita. Nici nu e atit de mult, fetelor, daca fiecare trimitem cit de putin se simte. Si avem acuma prilejul sa ajutam repede daca Anto tot merge in tara si trece si pe la Mihaita.

Doamne ajuta!

P.S.: Tocmai ce am citit in pagina anterioara ca (scuzati cacofonia) canadezele s-au mutat la Calatorille sufletului la subiectul "Sezatoare canadiana". Cred ca ar fi mai bine sa postezi acolo, pentru ca "Aici nimic" ("Qua nada").

Mergi la inceput