Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Amely, un dulce pentru tine.
Teo, Amely are dreptate si ai vazut ca se poate. Sunt sigura ca data viitoare bb o sa stea cumintel la tine in burtica si nu o sa mai plece la plimbarica fara acordul tau. Prevad ca o sa plecam in gasca la mamici. Cred ca pana in toamna o sa ne schimbam topicul in "Burtoasele dr. Moisa". Bety, Indy poate spargeti gheata. Hai ca eu ma duc astazi sa imi cumpar un picamar sa fiu sigura ca o sparg pana la urma.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor la eco mai merg abia peste 2 sapt. cind vin din Franta...ma bucur tare ca bebe creste asa frumos....si va doresc din suflet la toate sa simiti cit mai repede senzatiile pe care le percep eu acum...eu va urmaresc cu aceiasi atentie ca de obicei si astept numai un semn sa va trag dupa mine...scumpelor! Doamne ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liliana - utrogestanul il pun intravaginal, o capsula dimineata, una seara. Si tie ti-a dat?
Eu nu mai vad alta posibilitate decat vitro. Pentru ca si asa nu prea inteleg de ce nu se prinde daca totu-i Ok, iar la mine timpul trece rapid de tot si parca vad ca se apropie plecarea pe mare a lui Dan; asa ca alta solutie la mine nu prea mai e.
Cata - samburica al tau, devine sambure, pe zi ce trece; abia astept sa-l vad (sau sa o vad) mare si cu degetul in gura...apropo: ieri, am intrat dupa o si ramasese pe ecran, poza celui mic, care-si tinea degetelul in gura...eram uda toata, cand l-am vazut!!!!
Indy, Teo, Liliana - va doresc si voua, ce-mi doresc: sa terminam cu inseminarile si sa ajungem la bortoline!
Musete - felicitari pentru ca te-ai hotarat!
Amely - cu drag pentru tine!
Da, aveti dreptate: Veronici, Aileene, Shilily - ceva vesti de la ele?!
Va pe toate-toate.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica si eu astept sa-l vad cu degetul in gurita...momentan ma bucur ca el creste ca Fat-Frumos...dar adevarul este ca si maninc...am luat aproape 2 kg...pentru ca desi am o stare usoara de greata, de mincat maninc la greu...tot ce prind...iar la capitolul pofte nu ma pot abtine deloc la nimic...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, te-ai interesat cam cat costa FIV-ul. Si eu l-as cam face, ca nu mai pot cu nervii, dar nu stiu daca mă ține buzunarul.
In alta ordine de idei... sper sa nu mai fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Betica, Amely, Teo, multumesc mult pentru incurajari. Tradare, ce tradare? Sunt o moisica adevarata, dar si o tutunica complet interesata!
Pupici dulci tuturor!
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Concret pret, pe dr. nu am intrebat-o, pentru ca sincer nu stiu daca si ea face. Oricum, ar trebui sa lucreze in echipa cu cineva. Eu i-am cerut sfatul si i-am dat de inteles ca asta vreau pentru viitor. Am intrebat la Giulesti si e o caruta de bani: in jur de 2.600 Euro, dar depinde de medicamentatia presrisa, de fapt la reactia organismului la tratamentul de stimulare. Deci, poate fi mai putin. Detaliile astea nu m-au interesat inca. De fapt, daca pun cap la cap cat am cheltuit pana acum pentru bb, incepand din 2001, puneam de aproape un FIV.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Bety, sigur lucreaza cu cineva in echipa pt. FIV dar nu stiu exact cu cine (banuiesc dr. Marinescu). Stiu ca ea se ocupa cu toate analizele pregatitoare FIV-ului. Daca ma insel sa ma corecteze fetele. Din cate am citit pe forum cel mai ieftin este la Giulesti. Eu am discutat cu sotul despre FIV cand am inceput sa facem inseminarile. A fost de acord cu el in eventualitatea unui esec total al inseminarilor. Eu insistam anul asta sa il fac dar cand a auzit cate pregatiri presupune (stimulari, injectii multe, multe, recoltarea ovocite, etc) mi-a spus sa mai incerc cu inseminari ca poate se rezolva si nu o sa mai trebuiasca sa trec prin alte chinuri. Isi da seama ca eu duc tot greul in comparatie cu el si incearca cum poate el mai bine sa ma menajeze. Imi face orice pofta si de cele mai multe ori ma surprinde cu cate o surpriza.
Eu iau doar o singura capsula de Utrogestan pe zi si o folosesc numai noaptea.
Indy sper sa nu mai fie nevoie sa te gandesti la FIV. Eu am de gand dupa concediu sa pun niste bani deoparte pentru un eventual FIV. Dr. imi povestea ca a avut cazuri cand pregatea niste fete pentru FIV dar care faceau in continuare inseminari. Spectaculos a fost faptul ca au reusit cu ultima inseminare de dinaintea FIV-ului. Asa ca eu nu renunt nici la inseminari.
musete, moisica noastra adevarata, intemeiatoarea clubului de moisiste. Te asteptam cu vesti bune. Cand ajungi la ea?
Cata, drum bun si promite-ne ca o sa ai grija de tine si de samburica. Promite ca o sa fi cumintica si ca nu o sa faci efort inutil.
Si ca sa nu uit nici o fata am sa va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Liliana, astept sa plece rusii care vor veni in curand(cam nepoftiti, dealtfel...),si MOISA scrie pe mine!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dupa toate semnele, si pe mine ma asteapta "musafirii", ca si pe Musete (poate totusi la tine nu vin, de unde stii?...), ar trebui sa vina in jur de 12-13... Da' las' ca le venim noi de hac!
Parca-parca vad o barza... ba nu, cred ca e avion... ba nu, e totusi barza... hai ca am luat-o razna de tot!
Ma duc sa-mi dau cu apa rece pe ochi...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput