Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16
Raspunsuri - Pagina 2
Sorina7 spune:
mersi fetelor pentru raspunsuri...mai bine intrebam mai repede
...dar e bine si acum in ceasul al 12-lea...eu aveam exact o informatie pe dos, sa nu se faca toata ziua buna ziua, ci doar in perioada fertila. Bine ca stiu, sotul e de-a dreptul bucuros...
, ca prea era lunga asteptarea.
pupici tuturor si bafta multa ! 
bety spune:
Gagici - bine ca totul se termina cu bine si ca au fost bine venite capsunile cu frisca!!!!!
Pregnylul l-am facut ieri dimineata la 8.30, iar inseminarea la cabinet, pe la 18.30. Deja aveam dureri mici, specifice inceputului de ovulatie, iar acum ele mai sunt, ceea ce inseamna ca minunea s-a produs in cursul noptii. Azi, oricum o sa mai prestez cu al meu sot, in direct, sa zic asa, ca si dupa doar o zi pauza, a produs destui
. De azi iau aspirina si utrogestan si speranta e mare. Ca daca e sa fie, e. Am discutat si despre varianta vitro si mi-a spus ca atata vreme cat Dan e acasa, pana pleaca sa nu ma gandesc la asta, ca pana acum nu am facut cu sperma proaspata, ci numai congelata si deci problema se pune altfel.
V-am dat raportul si sa traiti sa sa-n floriti!
Va
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
utocatalina spune:
Dragele mele...v-am pus o poza cu bebica de la eco...facuta azi...are 1,51 cm si i-am vazut caputul si inimioara....este la Cafeluta...va pup pe toate si va astept cit mai repede la burtoase!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
MirelaV spune:
fetele..mie la ultima monitorizare mi-a zis din 3 in 3 zile cu toate ca spermograma a iesit super ok..cica sa aiba
timp sa se refaca si sa fie in forma maxima
MirelaV
pupicei pe burticei
INDY spune:
Buna fetelor!
Bety, iti doresc sa nu mai faci inseminari... pentru ca asta este ultima. Sper din tot sufletul.
Cata, ti-am spus ca fetita ta mi-a facut cu mana? Cred ca este fetita. Este foarte frumoasa! Sa fie sanatoasa, sa ajunga cu bine pe lumea noastra si sa va bucure sufletele.
MRL, sper sa se fi prins si la tine. Tot cam pe duminica as sti si eu sigur, desi...
Eu...cred ca-mi vine CM. Ma doare usor burta si sanii... simptomele mele de CM.
Ca de obicei...va 

pe toate si va daruiesc 

... sa va mai inveseliti putin.
musete spune:
O dimineata frumoasa moisistelor mele!
Fetele, m-am hotarat, luna asta merg la Moisa. Am asteptat cam mult, nu credeti? Ultima inseminare am inregistrat-o in decembrie!![]()
Pupici, Musete
Amely spune:
Cata, e minunata samburica ta, se vede din ce in ce mai bine... Sa fiti amandoua sanatoase si peste vreo 7 luni sa poti sa o tii in brate si sa te bucuri de zambetul ei! Si eu zic ca e fetita, pentru ca stiu ca iti doresti, si de obicei mamica simte...
Teo, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie acum, dar gandeste-te si la partea buna: cu toate problemele din ultima vreme, AI RAMAS!, data viitoare o sa fie bine si vei tine sarcina, o sa vezi! Sper sa fie totul in regula la tine acum, ca sa nu fie nevoie de o pauza...Sanatate si pupicei
Betica, are dreptate dr. cu vitro, profita din plin de el acum cand e langa tine si e "totally fresh"
. bafta multa!
Musete, cred ca era si cazul sa cazul sa preiei din nou controlul... Vorbeste cat mai repede cu Moisa si fa-ti programare. Cine stie? Acum, in preajma concediului, poate sunt mai multe sanse... Bafta si tie!
Sorinica, nu esti singura care credea ca pauza mai lunga inseamna "reincarcarea gigeilor"... cand colo, e tocmai invers. Am bagat si eu la cap, mai bine mai tarziu decat...
. Acum sa te tii vesti bune...![]()
Liliana, ce bine ca ne-ai deschis ochii.
fata draga!

tuturor fetelor!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
thea_m spune:
Buna fetele!
Bety sper ca de acum incolo sa-ti urez pentru tine, si pentru Liliana, si pentru Indy, doar sa-ti creasca mare burtica si sa fie bine bb, sa nu ai fiu nevoita sa va spun "succes la inseminare".
Cata ce mare se face bb tau! Creste vazand cu ochii. Acum te mai duci la eco doar cand te intorci, nu?
Musete vad ca pana una-alta ai ramas moisista. Sa traiesti si luna asta sa se prinda, natural sau cu inseminare.
Ralu sper ca vei veni cu vesti bune de la dr.
MirelaV poate 3 zile este putin cam mult, s-or reface ei, gigeii, dar ce te faci daca nu mai traieste ovulul si nu prinzi momentul? Poate ar fi mai bine la 2 zile, mai ales cu spermograma pe care o are sotul!
Amely multumesc! Sper ca data viitoare sa fie bine, mai ales ca voi mai face niste analize.
Va pup pe toate
Teodora
MRL spune:
Fetele, multam' frumos de capsunici si frisca. Le-am tinut la frigider pana a venit sotu acasa dupa care am pus-o de un praznic dulce, dulce....
Bety, sa fie cu noroc de data asta. Deci ai facut pregnylul pana la urma. Cate pastilute de Utrogestan ti-a dat sa iei si presupun ca intravaginal. Si mie imi recomanda sa prestez a doua zi dupa inseminare chiar daca era numai 1 zi pauza. Mi-a spus ca nu este o nenorocire pentru aveam spermograma buna iar "grosu" fusese depus. Si eu am discutat cu ea posibilitatea unui FIV dar mi-a spus sa nu ma arunc asa simplu la extreme, sa am putintica rabdare ca poate se rezolva. Oricum daca nu se intampla nimic acum o sa schimbam tactica dar in nici un caz FIV pentru ca nu am epuizat inca toate posibilitatile. Iti tin pumnii si te pup dulce.
Indy, hai ca numaram impreuna. Si pe mine a inceput de ieri sa ma doara putin de tot burta dar nu pot spune daca sunt semne de rushi pentru ca uneori inainte de Cm nu ma doare nimic alteori simt dar nu mai am dureri mari de cateva luni bune. Despre durerile de sani nu stiu ce sa mai spun. Seara ii simt mai grei si uneori fierbinti dar in timpul zilei sunt normali. Dureri de sani am avut la ovulatie, mai ales de sfarcuri dar dupa ziua 5 de la inseminare acestea s-au diminuat foarte mult. Asa ca nu pot spune ca am semne prevestitoare de o veste buna ci unele mici semne de rushi. Dar pana nu apar hoardele roshii eu inca mai sper intr-o minune. Si sper sa se intample minunea si la tine. Iti tin pumnii si te pup.
Cata, da samburica mic a inceput deja sa isi faca simtita prezenta. Stai sa vezi cand o sa dea din manute si picioruse. Abia astept sa ne povestesti. Va pup dulce pe tine pe burtica si pe samburica prin burtica ta.
MirelaV, cred ca depinde foarte mult si de starea fizica si psihica a partenerului nu numai de zilele de repaus intre partidele amoroase. Oricum este bine sa nu se faca exces de zel in perioada fertila pentru a nu epuiza materia prima, dar nici sa se stea prea mult pentru a nu rata momentul optim. Eu stiu ca un ovul poate trai de la cateva ore pana la o zi pe cand spermatozoizii pot supravietui pana la trei zile, dar numai in cazul in care mediul este propice supravieturii acestora. Pentru mine monitorizarea este sfanta pentru ca imi da informatia exacta.
Musete, cand ajungi la ea? Sa ne ti la curent ca sa fim pe faza sa iti tinem pumnii. Te pup dulce
Despre veronici nu mai stim nimic. Stiu ca facuse inseminarea dar nu a mai dat nici o veste.
Va pup pe toate si numai vesti cu burtici