Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Liliana alte vesti despre foliculi si endometru nu va mai dau ca nu fac monitorizare luna aceasta, am fost doar sa vad daca totul e in regula dupa avortul menstrual. Eu zic ca stau foarte bine la capitolul foliculi si endometru. Inca nu am ovulat si sunt sigura ca au mai crescut. Oricum, de luni sunt in concediu, mergem pe un varf de munte, numai noi si natura, ne relaxam, ne odihnim si revenim cu forte proaspete. Daca tu te bucuri de CM atunci asa sa fie, bine ca te-ai mai linistit.
Bety ai facut Pregnyl? Ca nu mai stiu, si daca ai facut, fetele ziceau ca cel de 5000 u.i. se elimina dupa 7 zile, iar cel de 10 000 u.i. dupa 10 zile. Cred totusi, ca e putin cam devreme pentru un test. Dar daca iti faci sa nu fii dezamagita daca e negativ, il mai repeti pana iese pozitiv.
Ilenya si eu am avut la PAP tot CII si mi-a spus ca am o rana mare, urata si ca trebuie sa o cauterizeze. Am rugat-o sa-mi dea un tratament local si mi-a dat ovule de Colpotrophine 1/zi seara. Pe langa asta am gasit un trat. naturist pentru rana pe col si am facut asa: dimineata- spalaturi cu Septovag, seara- spalaturi cu ceai de galbenele, apoi unguent cu Propolis si apoi ovulul de Colpotrophine. Am tinut trat. acesta din ziua 4 pana in ziua 10, ar fi trebuit sa-l tin 10 zile, dar nu am vrut sa intru in perioada fertila cu el. Si la urmatoarea consultatie rana se vindecase, se mai vedea doar o urma. Daca te ajuta si crezi ca iti este si tie de folos, il poti tine si tu asa sau poti cauta tratamentul naturist complet la "tratamente naturiste". Ai facut HSG? TPC negativ poate fi datorat, daca spui ca nu ai anticotpi spermatici, si glerei acide ( pe care o poti avea din cauza ranii de col) si spermogramei proaste a sotului ( care nu te-am intrebat cum e), oricum, cred ca dupa ce se vindeca rana de col, sunt sperante sa se rezolve si cu TPC.
Indy draguta faza cu rasu-plansu!
Crocus nu te mai agita ca faci rau lui bb. Te duci frumusel la spital, faci un betaHCG si te lamuresti ca testul din urina nu a fost fals.
Pupici tuturor si flori, multe flori pentru voi

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Teo, multumesc pt sfaturi. Chiar vreau sa fac si un tratam. naturist pe linga ce mi-a dat ea (2 ovule/ zi). sunt la faza in care ma documentez pt ca oricum trebe sa-mi vina ciclul si deci mai am pina pot sa incep tratam. E grozav ce spui tu, cum ca ti s-a rezolvat asa de usor.Daca da Domnul sa-mi iasa bine al 2-lea PAP, am sa repet TPC-ul. Spermograma e beton, asa ca undeva la mine-i buba. Unguentul cu propolis e unul special pe care sa-l poti aplica in zona aia delicata, sau orice unguent de la farmacie/ plafar?Ai testat inainte sa nu fii alergica ?

Ilenya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10726;80/st/20050524/l/26/dt/-5/k/6702/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ilenya, daca ai o rana pe col, secretia devine mult mai acida si aiureste , de unde si TPC negativ.

Faza asta cu "cine-i are sa-i traiasca, cine nu, sa nu-i doreasca...!"
nu am auzit-o spusa de cineva fara copii, ci numai de cei care ii aveau.E usor sa fii glumet cand nu esti pus in situatia de a te uita dupa copii pe strada, cand esti numai "matusa" sau "tanti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

M-am hotarat sa mai rezist.
Chi - depinde si de cine o spune si de ton si de starea de spirit pe care o ai cand o auzi...cel putin asa e la mine...eu stiu de gluma si nici nu ma supar prea greu.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Ilenya eu am luat un unguent cu Propolis obisnuit, cum am gasit la farmacie si nu m-am testat pentru ca stiam ca nu sunt alergica, am mai consumat Propolis. Stiu doar ca este un foarte bun cicatrizant.
Chi si eu sunt de aceeasi parere ca tine. una din perechile de fini pe care le am au un baietel ( pe care l-am botezat noi) si mereu ne spun ca nu stim ce greu e sa cresti un copil si cum ti se da viata peste cap si nu mai ai o clipa libera pentru tine. Si spun toate astea desi stiu cat ne chinuim noi si prin cate am trecut ca sa avem un copil. Parca nu ar stii sa pretuiasca darul de la Dumnezeu pe care il au. Da, e greu sa cresti un copil, dar e mult mai greu atunci cand nu il ai.
Bety banuiesc ca tie ti-au spus-o pe ton de gluma pentru ca astfel de glume imi spun si surorile mele care au copil.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Bineinteles ca lucrurile au fost spuse pe ton de gluma! Nu am facut referire la vreo situatie anume,Betty nu vreau sa te simti jignita, ci am vrut sa spun exact ce a inteles Thea, adica e mult mai greu sa nu ai un copil decat sa-i ai.Iar aceste glume, nevinovate si fara tinta, lovesc fara voie intr-un punct f sensibil.
Poate sunt eu prea susceptibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa e Chi si Betica , din pacate si unii prieteni apropiati, chiar si frati de-ai nostri care au deja copii zic la fel, bineinteles, tot in gluma, doar noi stim cat de mult isi iubesc copiii, si totusi eu cand aud nu imi pot stapani un oftat... Si nu-i judec, pentru ca nu o spun cu rautate, ci pur si simplu nu au fost pusi in situatia de a-si dori si a nu putea avea (sau au uitat!).
Noi incercam sa luam si "partea buna" sa-i zicem, uite, hai, ne mai distram si anul asta cat putem, ne facem un concediu "extra", tot nu avem "obligatii" (desi numai Dumnezeu stie cat de fericiti am fi sa le avem). Dar toate la timpul lor...
Stiti ce spunea Einstein? "Eu nu ma gandesc niciodata la viitor... fiindca vine el oricum!".
Asa va veni si la noi toate... cu tot cu bebeii doriti!
Teo, ma bucur tare mult ca ai asa foliculi babani si un super-endometru (la care eu deocamdata doar visez!) si sper ca si fara inseminare sa va ajute Doamne-Doamne sa ramai din nou luna asta

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Amely pupici si tie. Si pupici tuturor ca eu plec in concediu si ne vedem peste 2 sapt.

Teodora

Mergi la inceput

'Neata fetite dulci!
Teo - concediu placut si succes...te astept cu bb la purtator!
Chi - de unde draga atata jignire...doar am spus ca nu-s suparacioasa!
Am intrat sa vad ce ati mai facut...dar, slaba miscare pe aici!
Eu mi-am luat test, dar nu cred ca-l fac, pentru ca trebuie sa recunosc, sunt cam ...superstitioasa. De cate ori am facut, in ziua respectiva sau imediat urmatoare, m-au invadat rusii. Asa ca mai bine decat si garla.
Va pe toate-toate!

Beatrice

Mergi la inceput

Nu am rezistat...testul e negativ, sanii ma dor groaznic si astept invazia rusilor! Deci, urmeaza a 3a la rand si per total a 7a.
Am reusit sa pun niste poze. Sper sa se vada.
Va pe toate-toate!

Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput