Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Doamne, urasc faza asta cu testul negativ care spulbera toate sperantele noastre !!!
Cred ca toate pacatele ni le spalam atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

thea m, ai dreptate, nu ma mai agit, dar nu pot sa nu fiu coplesita de emotii. a doua inseminare a reusit. am un bb de aproape 5 saptamani. iau utrogestan pentru siguranta. sunt foarte fericita. m-a ajutat mult forumul asta, pe care doar l-am citit dar foarte mult m-a ajutat si atitudinea dr. moisa la ultima inseminare. a fost nespus de draguta si m-a incurajat mult. o s-o sun sa-i multumesc. fiti optimiste si aveti incredere. eu am asteptat cinci ani si am trecut prin momente groaznice, dar am reusit. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ai dreptate! Si azi e Sarbatoare mare. Primul gand a fost: "Cand ma ierti, Doamne?"

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, știu că e greu, dar nu te gândi că dumnezeu te pedepsește, ci mai degrabă că îți dă o încercare (grea încercare) prin care trebuie să treci. Și o să treci! Și tu, și eu, și noi toate, celelalte...
Și eu mă tot întreb de ce le dă Dumnezeu copii celor care nu-i pot crește sau nu-i vor, și nu-mi dă mie, care mi-i doresc atât de mult... până la depresie.
Hai, că am început prin a te încuraja și am terminat... prost.
Ca să-l parafrazez pe Caragiale: "Fii bărbată Zoe!". Uite îți dau o begonie portocalie de la mine din balcon...

... și ... pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..tocmai m-am intors din Franta unde a fost super...maine o sa pun pozele si sper sa va placa...am o veste buna si una rea: vestea buna este ca nu mi-a fost rau deloc, ca mi-e bine si maninc ca sparta...vestea rea este ca deja am pus 3 kg pe mine si nu ma mai incape nici o pereche de pantalonasi...asa ca daca nu vreau sa umblu numai in fuste in weekend trebuie sa ies la cumparaturi...miercuri la 9 sapt. jumate merg la T...sper sa fie bine si sa-mi dea iar poza cu bebe si sa-mi iau si filmuletul cu strumfila...va doresc ca luna iunie sa nu se incheie pina nu aud de cel putin o graviduta din rindul vostru...eu va urez la toate sa fiti grele cit mai repede!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Crocus, felicitari pentru bb. Din cate am inteles tie ti-a reusit din a doua inseminare cu Moisa, nu? Ma bucur pentru tine. Poti sa ne spui cum ai ajuns sa faci inseminare? Ce probleme ai avut? Sa sti ca ne mai dai si noua sperante ca pana la urma o sa reusim si noi. Inca o data FELICITARI si poate mai tragi pe cineva dupa tine.
Bety, imi pare rau ca nu a fost acum. Am vazut pozele si sunteti frumosi amandoi. Felicitari inca o data si sa fie nu mult noroc, sa vina bb cat mai repede la voi. Adevarul ca v-ar sta foarte bine cu un prichindel intre voi. te pupicesc dulce de tot si sper sa nu fi toata ziua trista.
Cata, ma bucur ca te-ai distrat si ca sunteti bine amandoi. Chestia cu ingrasatul nu este asa de grava, numai sa nu insisti prea mult. Astaptam poze cu tine dar si cu bb strumf.
Indy, mare adevar ai grait. Dar, mai ai putintica rabdare ca o sa apara si smecherasii nostri. Te pup dulce si sa nu mai cazi in butoiul ala cu ... vreau un mare de la tine. Care este strategia ta in continuare? Eu o sa ajung la cabinet saptamana care vine sa vedem ce si cum. Acum am observat ca am intrat in normal, in sensul ca sunt in ziua 5 de la CM, nu mai am nimic si inca nu mi-a aparut glera specifica ovulatie, asa cum am patit in ultimele 2 luni. Poate ca dintr-o dereglare m-am relgat la loc. Sper sa fie bine.
va trimit la toate cate o si un dulce. Eu sunt foarte si ma simt foarte bine.

Mergi la inceput

MRL, strategia mea are o hibă. Eu mâine sunt în a 10-a zi de la C.M. În mod normal acum ar trebui să mă duc la monitorizare, iar în a 11-a zi la inseminare. Problema este că Dr.Moisa este în concediu până miercuri inclusiv, iar joi sunt în a 12 zi. Mi-e să nu fie cam târziu.
Am să mă duc totuși joi, dar nu știu ce se va întâmpla. Sunt pregătită pentru a 7 inseminare. Și ultima! (cu ajutorul lui Dumnezeu)
A! și am uitat să-ți spun. A început să mă doară ovarul drept. Eu aveam aceste dureri atunci când îmi creșteau chisturile. Îți dai seama???????? Eu am scăpat de chisturile mai mari cu ajutorul operației laparoscopice. Și acum?

Mergi la inceput

Sunt o Zoe tare barbata, dar plina de nervi...ce-mi mai ramane de facut!?
Cert e ca de data asta, voi aborda direct subiectul vitro.
Oricum, mai sunt 4 zile pana sa-mi vina, deci am timp sa-mi ling ranile; sper sa-mi vina pe 23 si sa nu ma fi dereglat de la utrogestan.
Cata - bine ai revenit!

Beatrice

Mergi la inceput

Bety, as fi incercat si eu un FIV dar este foarte scump pentru buzunarele noastre, iar sansele nu sunt mai mari decat la inseminare. As face un credit daca as fi sigura ca mi-ar iesi din prima.
Oricum iti doresc sa-ti iasa ca si cum mi-as dori mie, mai ales ca sotul tau este plecat atat de mult timp.

Mergi la inceput

Stiu Indy, care-s sansele...% de reusita este cu putin mai mare decat in cazul inseminarii, dar cand ma gandesc ca in august pe la sfarsit vrea sa plece...ce pot sa fac? Eu nici de data asta nu apuc sa fac seria de 6, cate ar fi normal, in conditiile in care el pleaca in august. Deci...Asta m-a intrebat si dr.: de ce nu sta mai mult acasa...pai daca asta-i meseria lui, eu ce pot sa fac?
Stiu si ca-i scump, deja cam stramba din nas, dar nu am ce face. Acum, dupa ce si cumnata mea a pierdut sarcina, voi sufla si in iaurt pentru bb in continuare. Daca ajung la vitro, nu mai vreau sa aud de nimeni si de nimic, de controale, de telefoane, de Bety-n sus, Bety-n jos, etc, ca m-am saturat de toata lumea.

Beatrice

Mergi la inceput