Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Indy, sper din suflet sa nu faci chisturi. Poate nu este foarte tarziu joi si reusesti sa mai faci inca una. Nici nu stiu ce sa spun de % de reusita la inseminare si FIV. Pentru bety este foarte greu sa stea sa mai aleaga intre a continua inseminarile si a trece direct la FIV, mai ales ca sotul ei urmeaza sa plece asa de repede. Bety, eu iti tin pumnii sa luati decizia cea mai buna. Nu vreau sa iti dau sperante asa aiurea dar daca ai facut prea devreme testul? Bety, nici de noi nu mai vrei sa auzi? Si pe noi te-ai suparat?.
Pentru toate fetele cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Multumesc pentru felicitari. Bety draga, primul test l-am facut in ziua 28, al doilea in ziua 30. ambele au fost pozitive, dar ciclul meu este destul de scurt, cam 23-25 de zile. inseminarea am facut-o in ziua a 11-a dar cred ca ovulatia a fost a doua zi.
MRL, am reusit la a doua incercare, prima a fost catastrofala. de-a lungul timpului am avut multe probleme: trompe total infundate, hidrotubatii, 2 histeroscopii iar la prima am crezut ca mor si ca n-o sa mai vreau copii niciodata. m-a chinuit doctorita aia de nu-ti poti inchipui. apoi am umblat prin medici care habar n-aveau ce-i cu mine, ziceau ca n-am nimic, dar eu insarcinata nu am ramas niciodata. apoi am dat de un medic care a stiut din prima ca am probleme cu ovarele si mi-a facut o laparo unde a vazut ca ambele ovare erau acoperite de aderente si de multiple chisturi. mi le-a facut frumoase, apoi m-am prezentat la inseminare dar surpriza, din nou chist, da-i cu punctie... si tot asa,, din nou chist, o inseminare nereusita si apoi a doua cu succes. inainte de a doua am luat un stimulent pentru ovulatie si ceva pentru endometru. acum iau utrogestan. ca sa nu mai spun ca sotul meu are un singur testicol, a trebuit sa-i fie extirpat in urma unei tumori, deci cantitatea de spermatozoizi s-a injumatatit. asa ca fetelor, se poate, totul e sa perseverezi si sa ai speranta, si sa faci echipa buna cu partenerul. fiti tari. imi doresc copii de la 22 de ani, am inceput sa ma interesez pe la medici pe la 24, iar acum am 29 si jumatate. a trecut ceva timp, dar minuni exista. va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liliana, Liliana - pe voi nu ma supar, ca toate avem un singur scop si acela comun: bebica.
Eram la scarbici si a fost o faza de filme de groaza, pe care mi s-a pus pata. E lumea prea rea, din punctul meu de vedere. Se sufera de orgolii. Toate astea mie imi dauneaza, zic eu. Am prea multa energie negativa in jurul meu. Cred ca o sa ziceti ca m-am tacanit, dar asta simt eu, acum.
Mi s-a mai spus ca am facut testul prea devreme. Dar daca era sa fie, poate ar fi aparut liniuta a IIa. Sanii ma dor rau de tot si am o stare de spirit ca inainte de invazie.
Va cu drag pe toate-toate.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Buna fetelor,
sunt si eu nou intrata in clubul pacientelor dr moisa .
am si eu o rugaminte !stie cineva cand se intoarce saptamana asta dr moisa la spital /giulesti ???
am sunat aseara la cabinetul paticular si mi s-a spus ca vine abia martea viitoare, cand pentru mine este prea tarziu. Eu am facut luna trecuta inseminare si nu am reusit si vreau sa incerc din nou luna asta .
Crocus, felicitari pentru reusita si as dori sa te intreb daca ai facut pe ciclu natural sau cu stimulare ??

multumesc si astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

eva47, bine ai venit in clubul moisicior! Sper sa reusesti cat mai repede sa devi o mamica fericita.
Eu am vorbit cu dr. la telefon si mi-a spus ca lipseste doar trei zile din Bucuresti, asa ca pe joi cred ca o gasesti la spital. Eventual sun-o pe mobil inainte de a merge la spital sa fi sigura ca o gasesti. Iti tin pumnii pentru urmatoarea inseminare sa fie un succes.
bety,, nu mai pune la sufletel. Detaseaza-te de tot ce este rau in jurul tau, fi vesela, zambeste tot timpul indiferent de ce este in jurul tau la serviciu. Stiu ca este greu dar fa-le in ciuda colegilor si lasa-i pe ei sa se agite. Te pupicesc dulce
Crocus, ne dai sperante ca se poate. Bravo, bravo ca ai avut putere sa lupti pana ai obtinut ceea ce ati vrut. Sa ai sarcina usoara!
Pupici pentru toate fetele si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

MRL iti multumesc mult pentru mesaj si sa stii ca m-au ajutat informatiile de la tine

Mergi la inceput