Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

sa-ti traiasca nepotelul si felicitari !
si sa te ajute Dumnezeu sa ii faci repede un verisor sau verisoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa este, copiii ca Andrei sigur reusesc in viata, chiar daca nu au totul "de-a gata", sau poate tocmai de aia... bravo lui! si iti doresc draga Indy ca si tu intr-o zi sa te bucuri de coronitele si de succesele copilasilor tai! Pana atunci, insa, iata ca ai un nepotel reusit de care te poti bucura!
O sa contribui si eu (modest!) la coronita

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Uite si o petunie de la mine, pentru Andreias - .
O asa matusica, merita un BB.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara fete harnicute! Si vesele! Si optimiste! Asa-mi place de voi, vorbarete!
Amely felicitari pentru examen! Cat despre bb...vine si el intr-una din lunile urmatoare, nu-ti face griji!
Indy sa-ti traiasca Andrei si sa te bucuri si tu cat de curand de un copilas al tau cel putin la fel de inteligent si cu vointa ca el.
Liliana cand mai faci testul? Ca mi-e si teama sa-ti mai spun ceva...doar undeva, acolo, sper sa fie bine.
Musete nu faci un beta HCG? Ca poate-poate!
Chi sper sa nu mai ajungi la laparo!
Bety sa nu stai la soare, doar sub umbreluta, sa nu-i faci rau lui bb ( care sper ca e pe drum)!
Ancuta nu mai esti suparata, nu-i asa? Ti-a revenit cheful de viata, nu? Uite, bucura-te de vara si de zilele astea frumoase!
Ilenya maine sa ne aduci vesti bune!
Catalina daca azi esti in ziua 16, asta seara mai faceti si voi nebunii, sunt sanse, nu-ti face ganduri negre pana nu vezi rezultatul!
Crocus FELICITARI pentru bb! Sa ne mai spui si maine cum e.
Si acum sa va spun noutatile. Mai intai m-a certat putin ca nu am luat trat. pentru tiroida prescris de endocrinolog si, implicit, ca nu am luat anticonceptionalele ( a fost primul lucru care m-a intrebat, de unde deduc ca ea isi cunoaste bine pacientele si o intereseaza soarta lor), dar apoi a trecut la sentimente mai bune si mi-a spus sa continui cu acupunctura si trat.homeopat daca ma simt mai bine. Si, cand i-am spus de sarcina pierduta m-a certat iarasi ca de ce nu am sunat-o imediat cum am avut un test pozitiv, si ca trebuia sa ma duc sa fac un beta HCG. Oricum, sunt sigura ca nu mai era nimic de facut: a fost asa cum am banuit- cauza -irigarea insuficienta ( SAFL pacatos pe care il am), implantarea a avut loc, dar apoi s-a desprins. Mi-a dat sa iau Tromboass 100 mg 1 tb/zi in fiecare zi. Si am facut si eco: ziua 11 - 2 foliculi pe OS, unul de 20,5 mm altul de 19,5 mm si endometrul de 10 mm. A fost foarte multumita si a vrut sa-mi faca inseminare, dar eu nu am vrut. Nu stiu, nu eram pregatita si vreau sa-mi vad de concediu linistita, nu gandindu-ma tot timpul la bb. Cred ca acupunctura a avut si ea un rol in super-ovulatia ( cum a spus Moisa) pe care o am. Acum...o fi -n-o fi...vom vedea luna viitoare.
Hai ca am scris un roman...daca ati vrut vesti bune...ce sa fac, vi le-am dat.
Va pup pe toate, fara exceptie, ca daca ma apuc sa va scriu, pe rand, sigur uit pe cineva. Si mi-e dor de cateva fete care nu ne-au mai dat nici o veste

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Indy, sa iti traiasca nepotelul si cat de curand sa ii aduci pe lume o verisoara sau un verisor. Sa sti ca este ceva deosebit pentru el premiul I cu coronita dar si pentru tine mai ales ca astazi esti fericita. Contribui si eu cu putin la coronita . Sa fie sanatos si sigur o sa reuseasca in viata pentru ca este ambitios. Pupicei pentru tine si nepotel
Teo, vestile sunt extraordinare. Eu cred ca se apropie ziua cand o sa ne dai o veste si mai buna. Ai dreptate ca Moisa isi cunoaste bine pacientele. Astazi cand am sunat-o am simtit-o din glas ca ar fi asteptat de la mine o veste buna. Sint sigura ca are un plan bun pentru mine. Abia astept sa ma intalnesc cu ea si sa punem la cale totul asa cum trebuie. Poate peste cateva zile ne dai o veste buna ca stai foarte bine la capitolul foliculi si endometru. Iti tin pumnii sa treci granita la mamici.
musete, stai linistita, nu intra in concediu. Am intrebat-o eu astazi si mi-a spus ca lipseste doar trei zile saptamana viitoare si din aceasta cauza nu o pot gasi la cabinet marti. Asa ca eu ma voi intalni cu ea de marti intr-o saptamana la cabinet.
Ilenya, ce ai facut? Ai sunta-o? Ai rezolvat treaba?
bety, hai ca mai ai putin si pleci in concediu si poate va intoarceti trei... Suna bine, nu? Stiu cum era Cata, vroia laparo, dar eu nu vreau. Nu stiu de ce numai asta imi vine in minte, poate ca nici nu este cazul de asa ceva.
Nu am mai apucat sa fac nici un test ca mi-a venit CM. De mult nu m-am mai bucurat asa de mult ca mi-a venit. Acum este normal si parca si culoarea isi revine la normal. Bine ca am scapat de o grija.
Va pupicesc dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor!
Mi-ați făcut o surpriză plăcută cu intervenția voastră vis-a-vis de Andrei. Hai să vă mai povestesc ceva. Pe scurt, tatăl lui Andrei este fratele meu și mai are o fetiță de 9 ani, Anca. Sunt doi copii năzdrăvani, mai ales când sunt împreună, se mai și ceartă între ei, se mai și bat... ca toți copiii.
Altceva vreau să vă spun: stăteam noi la serbare, când încep copiii să cânte un cântec despre mama. Eu... încep să plâng. Fratele meu care era lângă mine, m-a văzut și era și el trist și stătea să plângă. Ne vede cumnata mea și mă întreabă: de ce plângi, măi?
- Plâng că n-am și eu copii ca voi. După aceea îl vede pe Gabi(fratele meu): tu ce-ai, mă?
- Eu plâng pentru că-i am. Asta (de mine) nu știe de ce plânge. Ia să-i dăm vreo două săptămâni la ea... să vezi că nu-i mai trebuie copii!

Bineînțeles că am început să râdem...

pe toate ... vă dăruiesc și vă doresc la toate (Bety, Amely, Thea_M, MRL, Anca,Dandana, Sorina, și alte fete pe care le-am uitat acum) să ne întâlnim la discuții despre copiii noștri premianți.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari. Azi dimineata am mai facut un test si tot doua linii au iesit. La 12 ma duc la dr. Maine tre sa merg la o nunta. Nu-mi arde de nimic, nu vreau decat sa stau acasa si sa fiu fericita. Sa vedem ce zice si medicul, poate imi da in cap si zice ca nu e nimic ca nu stiu ce ma fac. Va doresc un weekend frumos la toate. Pe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

-ici la gagici!
Indy - mereu al meu fratelo (dl. dr.) imi spune: cine are sa-i traiasca, cine nu...sa nu-si doreasca! Dar face haz de necaz, ca stie cat imi doresc.
Auziti...e prima luna cand ma mananca rau de tot...cand ar trebui sa-mi fac un test, daca azi sunt in ziua 22? Cred ca am inebunit...eu va dadeam sfaturi sa nu faceti si acum va cer eu parerea, deci !
, pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, eu zic că la 14 zile de la inseminare poți să faci un test. Dacă chiar te macină asta, mai bine fă-ți un test decât să stai stresată încă câteva zile (nici stresul ăsta nu e bun). Am și eu un fix cu sânii: dacă încă te mai dor, ai șanse mari să fii . Cam pe ce dată ar trebui să-ți vină?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

dragele mele, am fost la dr. Moisa. ( fost tare amabila si la telef.)
Legat de PAP mi-a dat tratam. cu Colposeptine parca (un trofic vaginal) si apoi sa repet PAP si abea atunci se pronunta. Mi-a zis sa nu ma impacientez dupa numai un test. Sper sa aiba efect tratamentul si sa rasuflu usurata apoi.

Legat de toxoplasmoza, e nasol: nu ma impiedica sa ramin, dar daca ramin e rau pt sarcina. O sa am de luptat sa scada, mi-a dat rovamicina 21 de zile si apoi sa refac analiza. Si in timpul asta trebe sa ma protejez sa nu ramin...Acum incep sa sap sa vad ce fete s-au mai luptat cu dracia asta si au reusit..

Apoi, daca scap de astea 2 pb., ma paste o laparoscopie sa vedem exact ce-i pe acolo. Nu m-a lamurit de nici o culoare de ce mi-a iesit TPC negativ, in conditiile in care anticorpii antisp. sunt OK.
Asta e, am de tras...

Liliana, bine macar ca a venit si te-ai mai linistit,te pupic si pe tine Teodora si pe celelalte fete de la care astept vesti bune!

Ilenya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10726;80/st/20050524/l/26/dt/-5/k/6702/ttc.png

Mergi la inceput