Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Fetelor, voi cind mergeti dimineata la spital la dr. Moisa mai vorbiti in prealabil cu ea la telefon sau va prezentati direct la spital? Si la ce ora (in jur de 8.30/ 9.00)?
Cind spuneati ca merge in concediu?
Eu am rezult. analizelor inclusiv un PAP care m-a pus pe jar si vreau sa merg miine dim.la spital sa i le arat.

Ilenya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10726;80/st/20050524/l/26/dt/-5/k/6702/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Hai ca mi-am burdusit portofelul. Ma enerveaza ca la noi la scarbici contabila nu vrea sa ne puna banii pe card. In acest caz avantajul este al meu pt ca pe salariul sotului avem amandoi carduri
Amely, eu sunt sigura ca interzierea se datoreaza Utrogestanului nu tratamentului homeopat. Eu fac tratament homeopat de 1 an jumatate si nu am patit niciodata asa ceva, chiar reusisem sa ma reglez foarte bine. Bine ca nu imi influenteaza ovulatia. Pana acum am avut ovulatie lunar natural. Sper sa imi revin cat mai repede. Eu oricum aveam Cm mai scurt, nu ma tinea decat 3-4 zile, dar acum parca este prea de tot.
Ancuta, sper sa nu patesc ceva si sa imi apar chisturi, cu toate ca eu nu am predispozitie spre asa ceva. Oricum tratamentul homeopat o sa ma ajute sa imi revin repede.
Catalina, sa ne ti la curent.
Teo, sa vi cu vesti bune de la dr.
Fetite dulci va pupicesc pe toate.
Astazi sunt foarte in forma, sunt vesela si zglobie. Va trimit si voua cat mai mult.

Mergi la inceput

ilenya, pune manuta pe telefon, sun-o si spune-i direct ce te framanta. Nu amana, poate te cheama chiar astazi.
Succes

Mergi la inceput

Fetelor, ia ghiciti voi ce am facut eu adineauri. Am sunat la dr si i-am explicat ce si cum. Mi-a spus sa mai fac un test si daca iese a doua liniuta sa o sun imediat iar daca nu sa astept ca o sa imi vina.
Eu sunt putin mai directa si am intrebat-o daca pleaca in concediu si mi-a spus ca lipseste doar 3 zile. Oricum a ramas putin surpinsa de intrebarea mea, cred ca am luat-o prea repede.
I-am spus ca astept sa ne vedem la cabinet cand se intoarce.
Asa ca ilenya mi-a data un impuls la mana dreapta care mi s-a oprit direct pe tastele telefonului.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

- dar ma doare capul de cate am citit!
Liliana - nu pot sa-ti trimit controlul, ca nu stiu concret in ce zi vine, dar cica vine...oricum, de pe 26.06 intru in concediul pana pe 04.07...plecam la mare, ca oricum sotul meu are treaba pe acolo.
Chi si Liliana - In alta ordine de idei...Ati uitat de Utocatalina, care o tinea pe-a ei cu laparo si pana la urma e o viitoare mamica fericita? De ce sa faceti gaurici in burtica de pomana?
Amely - felicitari pentru examen...luna urmatoare, poate ai succes sa nu-ti vina CM-ul...mai usor cu stres-ul.
Musete - eu nu am avut dereglari si mi-e frica de ele ca de nu stiu ce...mie CM mi-a venit cel mai devreme la 26 de zile (ca luna trecuta, dupa inseminare) si din cauza asta mi-a dat estrofem si utrogestan (am avut ultimile 3 luni de anti, cand imi venea CM, ceas, la 28 de zile) si la max. 29.
Anca - te ...am inteles ca dr. lipseste doar 3 zile, deci nu e un capat de tara...mai trebuie sa intelegem si noi dr, totusi, nu?
P.S. Am inceput mesajul la 8.30 si-l trimit abia acum...ce mai!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Merci Liliana, am sa o sun mai tirziu , mi-e teama sa nu ma cheme pina in ora 4.30 si eu azi chiar nu pot pleca de la serviciu, oricit ma arde de tare. Si mi-e jena sa -i spun ca nu pot veni cind ma cheama mai ales acum cind e cam urgenta situatia. Daca o mai prind diseara merg la spital, daca nu, miine dim.

Cred ca trebuie sa mai ai putina rabdare si poate iese a 2a liniutza.la tine e greu sa stii daca s-a intimplat minunea cind anume s-a intimplat. Daca nu, greu e pina iti vine ciclul, dupa el te vei regla din nou, mai ales daca tii in continuare si tratam. homeopat.
Pup

Ilenya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10726;80/st/20050524/l/26/dt/-5/k/6702/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Moisici, am inteles eu bine? Moisa intra in concediu? Nu-mi spuneti... Cand?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Ceea ce vă voi spune n-are legătură cu subiectul, dar simt nevoia să vă împărtășesc bucuria mea. Astăzi sunt foarte fericită. Nepoțelul meu Andrei, care a terminat clasa a I-a a luat premiul I "cu coroniță" (cum spune el). Poate n-ar fi ceva nemaipomenit, mai sunt copii care iau premiul I, dar Andrei al meu are o situație materială mai deosebită, tatăl lui lucrează de dimineața până seara, mama lui lucrează în schimburi, iar el învață singur la un birou improvizat (o servantă mai veche fără uși, unde își bagă picioarele și o consideră biroul lui).
M-a sunat să mă invite la serbare și să-mi spună că i-ar trebui o coroniță. Îmi venea să plâng de emoție.
Așa că mă duc să iau cea mai frumoasă coroniță și mă duc la serbare.

Vă pup pe toate și vă doresc peste ani... să-mi povestiți despre premiul I al copiilor voștri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pup matusica norocoasa. Intr-adevar un copil de care nu sta cineva cu gura pe el sa invete si cu toate astea invata bine.

Arata-i ca esti mandra de el. O sa-l faci fericit.
O pentru coronita micutului.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pupici pt andreiul tau!
ii doresc si putin noroc ca in rest, inteligenta si cumintenie, le are!

Mergi la inceput