CAUT URGENT UN GINECOLOG BUN IN ZONA TITAN

CAUT URGENT UN GINECOLOG BUN IN ZONA TITAN | Autor: cornelia_laura

Link direct la acest mesaj

[font=Comic Sans MS]Dragele mele, ajutati-ma
M-am mutat de 4 luni in cartierul Titan( chiar vis-a vis de magazin)si nu cunosc inca zona foarte bine. Trebuie sa-mi cauterizez o rana pe col si am nevoie de un GINECOLOG BUN aici in zona(spital, cab.particular). Am un bb de 1 an si nu prea am cu cine sa il las ziua. Doctorii buni pe care ii cunosc sunt prea departe pentru mine. Dupa cauterizare stiu ca trebuie sa mergi la tratament destul de des asa ca e musai sa fie mai aproape de casa.
Tare m-as bucura daca mai sunt mamici sau gravidute de aici din Titan si care ma pot ajuta cu un sfat!!!!!!!

Cornelia si bb Eduard(21 06 2004)

CORNELIA_LAURA[/font=Comic Sans MS]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

La Piata Alba Iulia e bine?
Doamna Doctor Anghel cabinet particular si nu are preturi mari.
Si eu o recomand din toata inima.
Daca te intereseaza zi mi si iti dau nr de tel si adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Chiar nu stie nimeni un ginecolog bun in zona Titan?
Cel mai aproape de mine ar fi Policlinica Titan dar chiar nu cunosc pe nimeni acolo.
Peste 2 saptamani trebuie sa merg la cauterizare.

cornelia si bb Eduard (21 06 2004)

CORNELIA_LAURA

Mergi la inceput

Chiar nu merge nimeni la Policlinica Titan?

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Cornelia, imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar iti spun totusi ce am auzit (stau tot la titan). La Policlinica, ar fi doua doctorite bune, nu stiu cum le cheama si nici altceva despre ele...te sfatuiesc sa mergi pana acolo, sa intrebi jos la tipele de la avizier si poate iti dau ele detalii. Daca afli mai multe, sa-mi spui si mie pt. ca medicul meu are cab. tocmai in dr. taberei si m-ar interesa cineva aproape de casa.
Sanatate multa iti doresc!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Este cabinetul particular intre policlinica Titan si p-ta salajan,la parterul blocului.Re program de la 16 -20 .Este un medic foarte bun,consultatia nu este foarte mult cam 300000.La alte cabinete am vazut ca nu gasesti sub 500000.Are foarte multe paciente.Eu am facut o intrerupere de sarcina la el si dupa 15 minute eram in verva.Nici nu ai fi crezut cat de bine ma simteam.Sora mea venise cu mine sa nu cumva sa-mi fie rau si eu nu aveam nimic.Daca vrei si nr de telefon de cabinet ti-l dau .Cu cea mai mare placere.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Il cheama Conea Mircea nr de telefon de la cabinet este 6737492.Sigur vei fi multumita daca te duci la el.

Ramona

Mergi la inceput

Multumesc Ramona pentru informatii. Am sa-mi fac o programare si am sa-ti scriu cum a fost.

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La Policlinica Titan eu merg la doctorul Lazariuc , este la etajul 2,poti merge cu plata sau poti sa te inscrii la el.catutza

Mergi la inceput