Copii nascuti in 2000 (03)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna,ne inscriem si noi pe lista voastra,Fetita mea Angela e nascuta pe 18 septemrie 2000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Salutari mamici si copii de 2000!
Cum ati petrecut vacanta de vara?
Mihaita s-a distrat bine la Mamaia, in iulie, si de cind am venit de la mare asteapta zapada si Mosul Craciun, ca acum daca a trecut marea din vara asta, pina la marea urmatoare mai trebuie sa treaca o iarna.
Si mai asteapta sa inceapa gradinita sa fie si el, in sfirsit, la grupa mare.

Cu drag, Mihaela, mami lu'Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Salutari si de la noi!
Vara asta am facut vreo 30 de plaji, am batut Bucegii in lung si-n lat (am urcat kiar pana la varful Omu) iar acum ne pregatim sa incepem al 3-lea an la gradi. Vlad vrea deja la scoala in clasa I dar i-am explicat ca la 5 ani jumate e cam devreme.

Pupi-pupi tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa va povestim si noi despre vacanta lui Victor.

O luna a stat la bunici(ambele perechi) la Slatina.
Apoi, o sapt la mare toti 3 si am fost si cu finii inclusiv cu finutul nostru de 2 ani. Distractie mare pe baieti!!

Dupa mare, 10 zile in tabara si acum iar este in plimbare cu socrii mei.
Dar de luni, gradi

Incepem grupa pregatitoare

Cristina, mamica lui Victor 07.01.2000 si a bebelushei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Buna mamici si pitici.noi am fost doua sapt la Brasov apoi o saptamana la mare .acum ne pregatim pentru gradinita intram in grupa mijlocie si e primul an.sa vedem cum ne descurcam ca nu vrea deloc,e nedeslipit de fusta mamei.pupici.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Dupa o absenta indelungata revenim.

In februarie Maria a avut scarlatina, a dat Dumnezeu si am scapat cu bine, fara repercursiuni. De atunci nu am mai dus-o la gradi, iar din 12 sept va merge la gradi de linga casa.
Sa nu faceti greseala ca atunci cind copilul are febra sa nu-l duceti la dr. Noi daca o tratam dupa ureche era grav, ii putea afecta rinichii sau inima. Noroc ca am dus-o la medic din prima si medicul foarte bun si-a dat seama pe loc ca are scarlatina s-a oferit sa o trateze acasa daca dam semnatura la spital ca nu vrem sa o internam (la contagiosi), si asa am si facut, am tratat-o acasa, mult mai bine.

kro, ma bucur cind de la altii ca le ies dintii asa devreme, caci si noi suntem in aceeasi situatie, numai ca la Maria tot i s-a tras de la o lovitura, si-a lovit dintii din fata, unul ia cazut pe loc, celalalt l-a pierdut in apa de la bazinul Lia Manoliu, iar acu ii creste primul dinte "adevarat"

Iunie si iulie am fost la bazin, de acum suntem inotatoare experta asta am dovedit-o la Cojocna si la mare.

In concediu nu vroia sa mai plece de la Orman, fericirea ei cu toate animalele pe cap si libera sa zburde.

Va anutam cind punem poze din concediu.

Sanatate la puiuti

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna iaca se termina si la noi vacanta cu vreo saptamana la munte..ca o sa plecam acum chiar inainte de a incepe gradinita.. asa ca sa avem resurse pentru un an intreg.
Andrei a fost la mare dar in iunie si ii cam duce dorul, dar i-am pus piscina pe terasa si de cate ori erau peste 27 -29 grade celsius afara el se balacea in piscina.
Cu toate astea se cam plictisea si zicea mami hai sa facem lectii. i-am cumparat toate cartile de la Teora de exercitii pt vaste de la 4 la 6 ani si le-a terminat aproape pe toate. Mai ales ca vara asta a fost ploioasa si au fost zile cand nu putea iesi la joaca.
Acum stie bine sa numere..chair si sa adune pana pe la zece dar cu literele stam cam prost..le recunoaste doar pe cateva...Nici nu am insistat ca la gradi altfel se va plictisi... Oricum abia asteapta sa fie baiat de grupa mare
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

angy11, bine ai venit , am trecut si pe micuta ta in lista.
Spor la povesti cu copii din 2000.
O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Noi ne pregatim de gradi.primul an in care merge(are aproape cinci ani) si am mari emotii ca nu vrea sa mearga.uneori imi spune ca ia bombe si pune la gradi ca sa nu mai aiba copii unde se duce.Mi-e tare frica ca o sa planga dupa mine ca doar eu am avut grija de el de cand l-am nascut.Asta e,asteptam sa vedem ce se intampla.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

Noi ne pregatim de gradi.primul an in care merge(are aproape cinci ani) si am mari emotii ca nu vrea sa mearga.uneori imi spune ca ia bombe si pune la gradi ca sa nu mai aiba copii unde se duce.Mi-e tare frica ca o sa planga dupa mine ca doar eu am avut grija de el de cand l-am nascut.Asta e,asteptam sa vedem ce se intampla.

andreeat

Toti am trecut prin asta, trebuie sa fi cu gindul ca il lasi intr-un loc bun si sigur.
Maria anul trecut, a mers de la cresa la gradi s-a acomodat foarte greu cu gradi, vreo 3 luni plingea dimineata de ti se rupea sufletul, nici educatoarea nu mai stia ce sa-i faca. Sper ca anul asta sa fie mai bine.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput